bir melek annesi ve anneler günü

evet o gupta gördüm herkes çok acılı ordaki üyelerin yazdıklarını okudum biraz dün gözyaşlarımı tutamadım Allah herkese sabır versin.:14:

kesinlikle öle canım.herkes farklı sınavdan geciyor.acılar aynı adda birleşiyor.evlat acısı. :5:
Rabbim bir daha yasatmasın inş....

ama belli bir yaşa getirip kaybetmek daha acı olsa gerek.ölümün büyüğü küçüğü olmaz ama yaşanmışlıklar anılar daha çok olunca acıları daha farklı olur diye düşünüyorum.

ama belli bir yaşa getirip kaybetmek daha acı olsa gerek.ölümün büyüğü küçüğü olmaz ama yaşanmışlıklar anılar daha çok olunca acıları daha farklı olur diye düşünüyorum.

elbette adı aynı evlat acısı ama yasanmıslıklarınm fazlalıgı anıların birikimi daha cok can acıtır ama buda bizim acımızın hafif oldugu anlamına gelmiyor.
yasanmamıslıklarda en cok can acıtanlardandır. ben 12 gün o küvöze gidip geldikçe o günler ..... :14:
karnındaki hareketleri bile...............

elbette adı aynı evlat acısı ama yasanmıslıklarınm fazlalıgı anıların birikimi daha cok can acıtır ama buda bizim acımızın hafif oldugu anlamına gelmiyor.
yasanmamıslıklarda en cok can acıtanlardandır. ben 12 gün o küvöze gidip geldikçe o günler ..... :14:
karnındaki hareketleri bile...............

evet yaşanmamışlıklarda çok can yakıyor.parkta bebekleri görüyorumda olsaydı bende getirseydim keşke diyorum.kışın yaz gelince kızımı hergün gezdircem hergün parka götürcem diye hayal ediyodum yazı göremedi yavrum.eşimde o şimdi çok daha güzel bi yerde bu dünyanın güzellikleri neki onun olduğu yer cennet o çok mutludur diyo ama gönül öyle demiyo.offff ağlıyorum yine gözüme uykuda girmiyor bu aralar.

evet yaşanmamışlıklarda çok can yakıyor.parkta bebekleri görüyorumda olsaydı bende getirseydim keşke diyorum.kışın yaz gelince kızımı hergün gezdircem hergün parka götürcem diye hayal ediyodum yazı göremedi yavrum.eşimde o şimdi çok daha güzel bi yerde bu dünyanın güzellikleri neki onun olduğu yer cennet o çok mutludur diyo ama gönül öyle demiyo.offff ağlıyorum yine gözüme uykuda girmiyor bu aralar.

eşin cok haklı.o şimdi bu dünyayı neylesin gittiği yerin güzellikleri karsısında?Ama yoklukları bizi yakıyor.
yeni bir evlat istiyormusun?

evet istiyorum bakalım kısmet nezamansa artık korunmuyorum olsun istiyorum hayırlısıyla tabi.ya sen?

bende korunmayı bırakalı bu 3. ayım su ana kadar olmadı kısmet tabi.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli uzun ömürlüsünü nasip etsin.
inş aynı zamanlarda kalırız ne güsel olur.

bende korunmayı bırakalı bu 3. ayım su ana kadar olmadı kısmet tabi.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli uzun ömürlüsünü nasip etsin.
inş aynı zamanlarda kalırız ne güsel olur.

inşallah hayırlısı diyelim ama korkularımı yenemiyorum bitürlü ya onada bişey olursa diye. hamileliğimde önemli bi sorun olmamıştı bebeğimde sapasağlamdı hiç bi anormal durum yoktu.4.5 aylıkken bi kan testi sonucunda hastaneye yatırdılar 25 gün kaldık hastanede karaciğer yetmezliği denildi son 10 günde siroz belirtileri başladı ve kaybettik maalesef.diyeceğim şu ki bundada herşey normal olsada ya günün birinde kaybedersem diye çok korkuyorum.5.5 aylıktı kaybettiğimde aklım almıyor nasıl olur bu hastalık nasıl geldi başımıza anlayamıyorum.belki saçma gelebilir ama hocalara bile gittim canın yandığında heryerden çare arıyosun.(uzattım kusura bakma cnm deşildim yine oluyo bazen böyle kusura bakma tekrar)

inşallah hayırlısı diyelim ama korkularımı yenemiyorum bitürlü ya onada bişey olursa diye. hamileliğimde önemli bi sorun olmamıştı bebeğimde sapasağlamdı hiç bi anormal durum yoktu.4.5 aylıkken bi kan testi sonucunda hastaneye yatırdılar 25 gün kaldık hastanede karaciğer yetmezliği denildi son 10 günde siroz belirtileri başladı ve kaybettik maalesef.diyeceğim şu ki bundada herşey normal olsada ya günün birinde kaybedersem diye çok korkuyorum.5.5 aylıktı kaybettiğimde aklım almıyor nasıl olur bu hastalık nasıl geldi başımıza anlayamıyorum.belki saçma gelebilir ama hocalara bile gittim canın yandığında heryerden çare arıyosun.(uzattım kusura bakma cnm deşildim yine oluyo bazen böyle kusura bakma tekrar)

sacmalama canım ne kusuru.elbette içini dök dinlerim ben anlarımda.
bizimde hersey güsel gidiyordu kızımla. ama son ay gelişim geriliği basladı.
34 haftalık olması gerekirken 29 haftalıktı kızım ve erken doguma alındık bu nedenle.
verdiğimiz 12 günlük mücadelenin sonunda kızım hayata tutunamadı.
yeniden olacak acıyı tekrar yasicaz diye birsey yok.Yaradan ne isterse o olur bunu unutma.
Yaradana sıgın.hiçbirsey olamayacak inş.korkuları yenmek gerekiyor.

17 eylül kara günüm kızımı benden aldın ve ne hayallerle gelmesini bekledigim bu anneler günü gözyaslarımın sel olup akmasına neden oldu:43::43:
gecmiyormus bu gönül yarası.gectigini sansanda gecmiyormus.
en ufak birseyde kanıyorda kanıyor.sen cok güsel bir yerdesin cennettesin annem.
senin adına cok mutluyum.ama benim içimin yangını sönmüyor annemmmmmmmmmmmmmm. :43:
su an kollarımda olsaYdın ne olurdu bebegimmmm bir ancık gelsen öpüp koklasam seni
sonra gene gitsen :43:

başın sağolsun cnm seni en iyi anlayalanlardan birisiyim çünkü bnde bir melek annesiyim...içimizdeki bu ateşin sönmediği aslada sönmeyeceğini bizden başka hç kimseler bilemez ben hamileliğin 6.ayı biterken kaybettim bebeğimi ve tedavi ile hamile kaldımıştım biliyomusun tüp bebek merkezinde ki bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok bile ankaraya gidip orda tedavi görüyorm meleğimden sonra doktor 3 ay korunma süresi verdi 3.ayımız bu ay bitti tekrar tedavi başladı ilk seferde hamile kaldım ama onuda düşük yaptım 2 gün önce umutlarım tükendi kendimi bitmiş gbi hissediyorum bidaha defalarca ankaraya gidip gidip gelmeye gücüm kalmadı artık biz yaşadık bunu rabbim hç kimseye yaşatmasın galiba sen hamilemisin hamileysen inş.sağlıklı sıhatli kucağına alıp büyütmeni nasip eder Allah.

başın sağolsun cnm seni en iyi anlayalanlardan birisiyim çünkü bnde bir melek annesiyim...içimizdeki bu ateşin sönmediği aslada sönmeyeceğini bizden başka hç kimseler bilemez ben hamileliğin 6.ayı biterken kaybettim bebeğimi ve tedavi ile hamile kaldımıştım biliyomusun tüp bebek merkezinde ki bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok bile ankaraya gidip orda tedavi görüyorm meleğimden sonra doktor 3 ay korunma süresi verdi 3.ayımız bu ay bitti tekrar tedavi başladı ilk seferde hamile kaldım ama onuda düşük yaptım 2 gün önce umutlarım tükendi kendimi bitmiş gbi hissediyorum bidaha defalarca ankaraya gidip gidip gelmeye gücüm kalmadı artık biz yaşadık bunu rabbim hç kimseye yaşatmasın galiba sen hamilemisin hamileysen inş.sağlıklı sıhatli kucağına alıp büyütmeni nasip eder Allah.

Allah razı olsun canım.ama hiçbir zaman umudunu yitirme.gün dogmadan neler dogar.
hem umudumuzu yitirmek Allahın gücüne gider.
hiç belli olmaz.burda topiğimiz var devamlı melek anneleri olarak yazıstıgımız.
arkadasım tedavi görüyordu.tedaviyi bıraktıgı anda kendliğinden hamile kaldı.
Yaradan bizleri sınıyor.bu arada seninde basın saolsun.
yasananlar cok zor.hamileyim ama hala sıkıntılar devam ediyor.
Yaradana teslim olmaktan baska caremiz yok canım.

Allah razı olsun canım.ama hiçbir zaman umudunu yitirme.gün dogmadan neler dogar.
hem umudumuzu yitirmek Allahın gücüne gider.
hiç belli olmaz.burda topiğimiz var devamlı melek anneleri olarak yazıstıgımız.
arkadasım tedavi görüyordu.tedaviyi bıraktıgı anda kendliğinden hamile kaldı.
Yaradan bizleri sınıyor.bu arada seninde basın saolsun.
yasananlar cok zor.hamileyim ama hala sıkıntılar devam ediyor.
Yaradana teslim olmaktan baska caremiz yok canım.

cnm yazamadım kaç gündür k.bakma,,tamamen bu konuda sınandığımızı düşünüyorum aynen bende sabır gücümüzü ölçüyo rabbim ne diyelim sabır sabır sabır ama sana çok sevindim hamileliğine böyle hamile birisini duyunca kendim hamile olmuş gibi seviniyorum inş.hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeni nasip eder rabbim ...

cnm yazamadım kaç gündür k.bakma,,tamamen bu konuda sınandığımızı düşünüyorum aynen bende sabır gücümüzü ölçüyo rabbim ne diyelim sabır sabır sabır ama sana çok sevindim hamileliğine böyle hamile birisini duyunca kendim hamile olmuş gibi seviniyorum inş.hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeni nasip eder rabbim ...

Allah razı olsun canım.biz melek anneleri zaten baska bir yerden duyunca üzülürüz bu haberlere.
ama birbirimizden oldumu cok mutlu oluyoruz.bizede umut oluyor cünkü bu.
Rabbim inş tez zamanda yeniden anne olmanı nasip etsin.
ben 21 defa sabah 21 defada aksam ihlas süresini okuyorum.
35 defa besmele cekiyorum.ve hergün meryem süresi okuyorum.
sende dene istersen.duaların gücü herseyden ötedir.Yaradana sıgınmak lazım.
he bebegim olmadan öncede 70.000 lem yelid cektim ve 40 gün teheccüde kalktım.
ve o ay hamile kaldım.inanarak yapınca oluyormus.Rabbim cok büyük.

Allah razı olsun canım.biz melek anneleri zaten baska bir yerden duyunca üzülürüz bu haberlere.
ama birbirimizden oldumu cok mutlu oluyoruz.bizede umut oluyor cünkü bu.
Rabbim inş tez zamanda yeniden anne olmanı nasip etsin.
ben 21 defa sabah 21 defada aksam ihlas süresini okuyorum.
35 defa besmele cekiyorum.ve hergün meryem süresi okuyorum.
sende dene istersen.duaların gücü herseyden ötedir.Yaradana sıgınmak lazım.
he bebegim olmadan öncede 70.000 lem yelid cektim ve 40 gün teheccüde kalktım.
ve o ay hamile kaldım.inanarak yapınca oluyormus.Rabbim cok büyük.

ayyy çok tşk.ederim cnm yapıcam bunları inş.yumurtlama dönemim yaklaşıyo tedaviye gitmedik bu ay ama Allah isterse olur napalım..bebeğin anne karnında kalması için ya hayy ya kayyüm bi rahmetike estaüzi bana bi arkadaşım bunu söyle sürekli dedi oda düşük yapıyodu sende tedbir için bunu söyle sürekli zaten kısa hemen ezberleniyo bide sen ot çöp tarzı bişeyler yaptınmı soğan suyu fln :) merak ettim ne kadar işe yarıyo acaba ???

ayyy çok tşk.ederim cnm yapıcam bunları inş.yumurtlama dönemim yaklaşıyo tedaviye gitmedik bu ay ama Allah isterse olur napalım..bebeğin anne karnında kalması için ya hayy ya kayyüm bi rahmetike estaüzi bana bi arkadaşım bunu söyle sürekli dedi oda düşük yapıyodu sende tedbir için bunu söyle sürekli zaten kısa hemen ezberleniyo bide sen ot çöp tarzı bişeyler yaptınmı soğan suyu fln :) merak ettim ne kadar işe yarıyo acaba ???

hayır tatlım yapmadım.yapanları biliyorum.ben 3.ayımda hamile kaldım.
yaptıgım tek sey bu dualardı ve bittiği ay hamile kaldım inan bana.
banada baska bir melek annesi söyledi.
oda yaptıgı ay hamile kaldı.inanarak isteyerek yapınca
Rabbime sıgınınca bos cevirmedi Allahım.inş tamamınada erdirir.

Back