bir melek annesi ve anneler günü

ne yazmalıyım bilemiyorum sanki acını hafifletecek böyle bi günde hiçbişey gelmiyoo aklıma

:2::2::2::2::2::2: canım kader arkadaşım o dediğin şeyin olması nelerimizi canımızı bile verirdik ama biliyorumki biliyoruzki gelmicekler isteselerde gelemezlerki er yada geç onlar gelemeselerde biz gidecez yanlarına

rüyama gelse onada cogu zaman gelmiyor mlegimm..öle özlüyorumki dilayyyyyyyyyyyy

Okurken ürperdim bir an,çok zor. Kendimi senin yerine koyduğum da o acıyı tam anlayamasamda,bilemesem de tahmin edebiliyorum.
Rabbim her daim yardımcın olsun,güç versin sana inşallah.. Hiç kolay değil,ama imtihan dünyasındayız. Kim bilir,belki de senin imtihanın budur?
Dimdik,güçlü bir şekilde geç bu sınavı.. Dualarım seninle..
Ayrıca anneler günün kutlu olsun..

acım hafiflemez cnm.dstegin için cok tsk ederim.ama herkesin basına bu gelecek diye birsey yok.
bir hadis var.musibetler kişinin agzından cıkanla ilgilidir diye.kötüyü söleyince cekermişiz.

eşim der dilin zekatı hayır söylemek diye haklısın ama 10 yıl kadar önce bir arkadaşım merkezi bir hastanede ikinci evladını kucağına bile alamadan vefat etti o minik sabiyi babanın eline verdiler 2 evlatla adamcaz kala kaldı beni bu hadise ok etkiledi neden dir bilmem hep köüler gelir oldu aklıma

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Senin avatarına ne zaman baksam içim acıyor zaten :26:

bense huzur duyuyorum ona bakarken.çogu kişi sil dedi bana hep.ama ben iiki resmi var diyorum.

cok saolun.evet imtihn dünyasındayız.benim imtihanlarım üstüste geldi zaten.hiç isyan etmedim içim ne kadar kanasada cok şükür.

haklısın olaylar insanı hep etkiler.bende hep dogumda öleceğimi düşünürdüm.ama kızım gitti.
artık kötü seyler cıkarmıyorum agzımdan kesinlikle.bu arada dün aniden cıkmak zorunda kaldım.
eşim beni cok kötü halde gördü.ve pcyi elimden aldı.saatlerdir basındasın diye.

canım başın sağolsun.aynı acıyı bende yaşıyorum bende kaybettim 5 aylık kızımı.bu dünya geçici ebedi dünyada kavuşucaz onlara ve hep beraber olucaz böyle düşün.Allah bizide böyle imtihan ediyo içimiz yanıyo ama sabır.

cok üzüldüm cnm seninde basın saolsun.çok zor evlat acısının yangını hiç dinmiyor ne yazıkki.
ilk heyecanı tatmıstım kızımla.tekrar hamile olsam aynı hissiyatları yasayamam gibi geliyor bir daha.

aynı şeyleri hissediyoruz cnm benimde ilk bebeğimdi bende düşünüyorum bazen bi tane daha olsa onunda kızım kadar severmiyim sanki okadar sevmiycekmişim gibi geliyor korkuyorum .sen evladını kaybedeli ne kadar oldu düşünüyomusun bi bebek.

şimdi yasasaydı 9.ayına girmiş olacaktı melegim.evet düşünüyorum artık.
3 aydır korunmayı bıraktık.bakalım bu ay olacakmı?sen nasıl hissediyorsun?
ne kadar oldu?

şimdi yasasaydı 9.ayına girmiş olacaktı melegim.evet düşünüyorum artık.
3 aydır korunmayı bıraktık.bakalım bu ay olacakmı?sen nasıl hissediyorsun?
ne kadar oldu?

ben meleğimi kaybedeli 2 ay oldu şimdi 7 aylık olucaktı.bende hemen olsun istiyorum ama korkuyorum ya onada bişey olursa onuda kaybedersem yada onuda diğeri gibi severmiyim diye düşünüyorum kafam çok karışık.kızımla son 1 ay hastanede yatmıştık zaten aynı şeyler olurmu bir sürü korkum var.bunların yanı sıra bi bebeğim olmasınıda çok istiyorum.

aynı durumlar.her melek annesinin hissettikleri benzer seyler.
bende cok ikilemde kaldım ama daha cok istediğimin farkına vardım.
3 aydır korunmuyoruz ama bakalım bu ay olacakmı?
bu ayda pek sanmıyorum ilaç kullanmıstım bi ara ama Rabbim verdimi verir belki

hayırlısı neyse hakkımızda o olsun.bugün facede bi gruba katılmıştım tesadüf eseri fotolara bakarken gördüm meleğinin resminden tanıdım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…