allah sabır versin okurken nefes almakta zorlandım ne denirki sana şimdi ben henüz anne olamadım istiyorum dünyada görüp göreceğin en büyük acı bu olsun başka acı görmessin işallah
Rabbim hayırlısını versin canımmm.acısını göstermesin inş...
ne kadar doğru bilmem ama bebekler onlara sunulan cennete girmezlermiş anneleri gelmeden o seni orda hep bekliycek inan ağlamaktan zor yazdım bi an kendimi senin yerine koydum sadce
okurken tüylerim diken diken oldu
ALLAH yardimcin olsun sabir versin
evet bunlar dogru canım.hz.ibrahim bakımlarını üstlenirmiş.huriler emzirmek istermiş ama onlar emmezlermiş.bizi beklerlermiş.
bunlar huzur veriyor ama dünyadaki yokluguda yüreğimi paralıyor.Allah göstermesin kimseye.
seni mahşere kadar bekliycek ama ne kötüki yangınında sönmiycek rabbim sanada evlat nasip eder işallah acıların sönesede hafifler
san üzülme unut demek isterdim ama yazdılarna ben ağlarken senin halini düşünemiyorum bile resimdeki kızın mı uyuyan
ilk evladınmıydı anlatmak istermisin
17 eylül kara günüm kızımı benden aldın ve ne hayallerle gelmesini bekledigim bu anneler günü gözyaslarımın sel olup akmasına neden oldu
gecmiyormus bu gönül yarası.gectigini sansanda gecmiyormus.
en ufak birseyde kanıyorda kanıyor.sen cok güsel bir yerdesin cennettesin annem.
senin adına cok mutluyum.ama benim içimin yangını sönmüyor annemmmmmmmmmmmmmm.
su an kollarımda olsaYdın ne olurdu bebegimmmm bir ancık gelsen öpüp koklasam seni
sonra gene gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?