bir melek annesi ve anneler günü

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
38
17 eylül kara günüm kızımı benden aldın ve ne hayallerle gelmesini bekledigim bu anneler günü gözyaslarımın sel olup akmasına neden oldu:43::43:
gecmiyormus bu gönül yarası.gectigini sansanda gecmiyormus.
en ufak birseyde kanıyorda kanıyor.sen cok güsel bir yerdesin cennettesin annem.
senin adına cok mutluyum.ama benim içimin yangını sönmüyor annemmmmmmmmmmmmmm. :43:
su an kollarımda olsaYdın ne olurdu bebegimmmm bir ancık gelsen öpüp koklasam seni
sonra gene gitsen :43:

allah sabır versin okurken nefes almakta zorlandım ne denirki sana şimdi ben henüz anne olamadım istiyorum dünyada görüp göreceğin en büyük acı bu olsun başka acı görmessin işallah

allah sabır versin okurken nefes almakta zorlandım ne denirki sana şimdi ben henüz anne olamadım istiyorum dünyada görüp göreceğin en büyük acı bu olsun başka acı görmessin işallah

Rabbim hayırlısını versin canımmm.acısını göstermesin inş...

ne kadar doğru bilmem ama bebekler onlara sunulan cennete girmezlermiş anneleri gelmeden o seni orda hep bekliycek inan ağlamaktan zor yazdım bi an kendimi senin yerine koydum sadce

ne kadar doğru bilmem ama bebekler onlara sunulan cennete girmezlermiş anneleri gelmeden o seni orda hep bekliycek inan ağlamaktan zor yazdım bi an kendimi senin yerine koydum sadce

evet bunlar dogru canım.hz.ibrahim bakımlarını üstlenirmiş.huriler emzirmek istermiş ama onlar emmezlermiş.bizi beklerlermiş.
bunlar huzur veriyor ama dünyadaki yokluguda yüreğimi paralıyor.Allah göstermesin kimseye. :43:

okurken tüylerim diken diken oldu :43::43:

ALLAH yardimcin olsun sabir versin

Allah razı olsun amin inş. veriyor Rabbim sabrını ama bi an geliyorki hersey kararıyor.
yarın anneler günü.kızım kucagımda değil.toprak altında.
kendisine değil topragına sarılıcam yarın. :43:

evet bunlar dogru canım.hz.ibrahim bakımlarını üstlenirmiş.huriler emzirmek istermiş ama onlar emmezlermiş.bizi beklerlermiş.
bunlar huzur veriyor ama dünyadaki yokluguda yüreğimi paralıyor.Allah göstermesin kimseye. :43:

seni mahşere kadar bekliycek ama ne kötüki yangınında sönmiycek rabbim sanada evlat nasip eder işallah acıların sönesede hafifler

san üzülme unut demek isterdim ama yazdılarna ben ağlarken senin halini düşünemiyorum bile resimdeki kızın mı uyuyan

sen benim kabusumu yaşamışsın ne diyim ki sana burası bi ekran sen beni ben seni tanımam ama enin ol acını çok ii anlıyorum helede böyle bi günde samimiyetime inan içim çok acıdı

ilk evladınmıydı anlatmak istermisin

Allah razı olsun canım.evet ilk kızımdı.ilk yavrumdu ilk herseyimdi. :43:
erken doğum yaptık.nice acılara beraber göğüs gerdik ama sonunda dayanamadı meleğim.
bıraktı annesini.sezaryen oldum.9 aylık olacaktı şimdi yasasaydı. :43:
kabus etme kendine sen.düşünme böle seyler

17 eylül kara günüm kızımı benden aldın ve ne hayallerle gelmesini bekledigim bu anneler günü gözyaslarımın sel olup akmasına neden oldu:43::43:
gecmiyormus bu gönül yarası.gectigini sansanda gecmiyormus.
en ufak birseyde kanıyorda kanıyor.sen cok güsel bir yerdesin cennettesin annem.
senin adına cok mutluyum.ama benim içimin yangını sönmüyor annemmmmmmmmmmmmmm. :43:
su an kollarımda olsaYdın ne olurdu bebegimmmm bir ancık gelsen öpüp koklasam seni
sonra gene gitsen :43:
:43::43::43::43: canım kader arkadaşım o dediğin şeyin olması nelerimizi canımızı bile verirdik ama biliyorumki biliyoruzki gelmicekler isteselerde gelemezlerki er yada geç onlar gelemeselerde biz gidecez yanlarına

Son düzenleme:
Yine kelimeler yok oldu.
Sadece Allah sabır versin diyebiliyorum.

Back