çok üzüldüm canım benim Allah kimsenin başına vermesin,ikinci bebeğinide sağ salim dünyaya getirirsin inşallah..
canım çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin gözlerim doldu okurkenultrason doktoruyum demişin ama bebişini kürtaj eden doktora çokkkk sinirlendim yaaaa sen bir anne adayıydın bebişinin kesilmiş ayaklarını orada koymakta ne demek ya hangi annenin yüreği dayanır böyle bir şeye doktorun tutumu yanlışşşşş bazı doktorlarda vicdan acıma kalmamış ya kesip atıyorlar işte rabbim sanada banada tüm isteyenlerede tez zamanda hayırlı bebişler versin inşallah....
tesekkur canim.ama ben uyumustum.gozlerimi yeni aciyordum,ve baldizimin bu ayaklarimi?dedigini sordum.hemsirede evet dedi,ben bir sey gormedim ama cok uzgunum onlari duydum.ustelik bebegi elinden tutup cekicektiler bizde goturub tamvucut seklinde gomucektik,ama anensefali ((acik begyin)oldugu icin,el atinca parcalandi.tabi bu bilgileri dusuncesiz doktorlar verdi bana.
evet ya bu doktorlar mesleklerinden dolayı duygusuz oluyorlar ama hepsi öyle değil tabiki rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın ne diyeyimki hepimiziama unutmaya çalış canım ya rabbim bidahada böyle birşey göstermesin inşallah....bende de rahim darlığı vs var hamile kalsam bile düşük riskim olacak ondan da korkuyorum rabbim korkularımızdan emin kılsın inşallah:18:
amin...allah kime nezaman verecegini iyi bilir.rabbim gücünü kuvvetini artırsın
..allah birdaha yaşatmasın o acıyı ..
hiç kimseye tatdırmasın evlat acısını...
Allah yardimcin olsun sabir ve dayanma gucu versin Rabbimin vardir bi bildigi ona sigin yasadigin cok zor sana neden hemsireler boyle yanlis bi tutum gostermisler ki bebeginin rahatsizligi neydi onu anlayamadim Allah saglicakla meleginin kardesini yanina gondersin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?