kızımla bir sabah uyanıp göçmen kuşlar misali çelik kanatlı kocaman bir kuşun gövdesinde yeni bir dünyaya göçeceğiz kısa bir süre için olsada...:a015::a015:kızım yine kollarımda olacak ama ilk kez gökyüzünün maviliği ve pamuk yığını bulutlar arsında DERıN DERıN uyuyacak ...engin okyanuslar üzerinde uyanacak...
hiç bilmediğim kıyılara gideceğim yakında...engin denizlerle çevrili karadan ufka bakacağım kızımla beraber...tüm bildiklerim beni kuşatan zalim kaos hepsi geride kalacak..bir tek kızım kollarımda bilmediğim harflerin,tanımadığım nefeslerin arasında kaybolmak yerine kendimi bulacağım...tanımadık sokaklarda çişeleyen yağmur altında hiç durmadan yürüyecek,yine hiç tanımadığım yüzlere gülümseyeceğim...
sarı saçlı bazende kara tenli bebekleri kucaklamak isteğiyle onların minik ellerine dokunacağım..a.sa.s
Yeni çiçekler koklayacak,yeni tatlar tadacağım...:icecream: yine kalemim elimde geride bıraktığım birkaç sevdiğime karalamalarımı yollayacağım...:1hug:a.s.
fotoğraf makinesine saklıyacağım bu en güzel dakikalarımızı...yorulana dek bakıcam sonsuz sulardan gelen dalgalara ve dinliyeceğim hiç bıkmadan o yabancı suların sesini...
o yabancı yüzler ve sesler unutturacak bana aşina olduğum buraları ve buralara ait acıları...o yüzden yeniler daha dost kalacak bana eskilerden ...a.s.:teselli:
kızımla beraber yeni bir toprağın kokusunu içimize çekeceğiz,her solukta yeni bir yolculuğa çıkacağız...seferde zafer kazanan bir savaş gemisi edasıyla döneceğiz bıarktığımız yerde bizi bekleyen kıyılara...:teytey:
bazen yüzyıllara meydan okumuş bir köprüde bazende meleklere ev sahibi olan bir klisede dualar edip dilekler tutacağız...:Saruboceq:geceleri kayan yıldızlara yükleyip dileklerimizi gerçekleşmesini bekleyeceğiz...opuyorumnanaktan
:içelim:yeni dostlarla yeni hayallere yelken açacağız...bilmediklerimizi öğreneceğiz
:uhm:kafamız bu kadar yenilikten karışıncada oturup dinleneceğiz...taki yeni bir serüvene kadar....