• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir markanın tüm ürünlerinin anında tükenmesi...

simonedebeauvoir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
118
Yer
İstanbul
her gün trendyol'a girip bakıyorum ne var ne yok diye. en geç de bu saatlerde oluyor bakmam; fakat bazen bu saatte bile daha ilk günü olan bir mağazanın istisnasız tüm ürünleri tükenmiş olabiliyor. sanıyorum bu teknik bir problemden kaynaklanabildiği gibi toptan alanların da bulunmasından da oluyor.

satışa çıkarttığınız ürünlerin tamamının satılması yönündeki endişenizi anlıyorum; ancak keşke kişi başına bir sınır koysanız, en azından bir süreliğine, ki diğer insanlar da bu fırsatlardan yararlanabilsinler. ha baktınız ilk gün alan olmadı, o toptan alan kişi ikinci gün gelip kalanını alabilsin. muhtemelen o kişiler buna da bir çözüm bulacaktır ama olsun, hiç değilse diğer müşterilere de bir şans tanınmış olunur. aksi çok saygısızca geliyor bana.

bir de konuyla alakasız ama, keşke farklı mağazalardan yaptığımız alışverişleri aynı sepete atıp hepsini birden alabilsek. toplamda 50 lira tutan iki ürün için 10 lira kargo parası vermek de insanın içini acıtıyor doğrusu.

Değerli Üyemiz;

Butiklerimiz her sabah 07:00'da açılıyor.İletmiş olduğunuz önerilerinizi ilgili birimlerimize iletiyoruz.

İlginiz ve öneriniz için teşekkürler.

Back