Kızlar benim son 6 aydır stresten kaynaklanan ve ergenliğimde bile çıkmayan sivilceler baş vermeye başladı. yaşım 24 buarada. afedersiniz ama aptallık edip her baş vereni sıkarak geçireceğime inandım.. Kiii yüzümün sivilce lekelerinden harita şeklini alana kadar..Ben fondoten asla kullanmazken markete bile cıkarken fondoten kullanmaya başladım. sözlüm, annem, babam herkes üzülüyordu cildime. küçük kapalı beyaz komedonlarda hediyesiydi sivilcelerin. Her şeyi araştırdım. acnelyse kullandım bir süre çalıştığım için benim açımdan hayli zor bir dönem oldu. insanlardan kaça kaça.. tedaviyi yarım bıraktım veee son bir haftadır expigment %4 ile madecassol kullanıyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsun lekeler o kadar hafifledi kiiii.. sizinle paylaşmak istedim hemen. fondotene bile gerek duymuyorum artık binlerce kez şükür.. madecassolu nohut tanesi kadar 4-5 saate bir yenileyerek sürüyorum expigment sadece lekelere.. 1 ay en az kullanacağım.. Allah herkese yardım etsin psikolojik olarak çok zor bir süreçmiş..