Sivilceli Ciltler Bir madecassol ve expigment deneyimcisi dahaa :) Mutlu sona yaklaşıyorr :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

c3f

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
4
0
Kızlar benim son 6 aydır stresten kaynaklanan ve ergenliğimde bile çıkmayan sivilceler baş vermeye başladı. yaşım 24 buarada. afedersiniz ama aptallık edip her baş vereni sıkarak geçireceğime inandım.. Kiii yüzümün sivilce lekelerinden harita şeklini alana kadar..Ben fondoten asla kullanmazken markete bile cıkarken fondoten kullanmaya başladım. sözlüm, annem, babam herkes üzülüyordu cildime. küçük kapalı beyaz komedonlarda hediyesiydi sivilcelerin. Her şeyi araştırdım. acnelyse kullandım bir süre çalıştığım için benim açımdan hayli zor bir dönem oldu. insanlardan kaça kaça.. tedaviyi yarım bıraktım veee son bir haftadır expigment %4 ile madecassol kullanıyorum. Allahıma binlerce kez şükürler olsun lekeler o kadar hafifledi kiiii.. sizinle paylaşmak istedim hemen. fondotene bile gerek duymuyorum artık binlerce kez şükür.. madecassolu nohut tanesi kadar 4-5 saate bir yenileyerek sürüyorum expigment sadece lekelere.. 1 ay en az kullanacağım.. Allah herkese yardım etsin psikolojik olarak çok zor bir süreçmiş..

Cok sevindim canim geçmiş olsun. Cilt tipin nedir acaba bende de biraz leke sorunu var da. Sadece madecassol kullandigim da sivilce yapmisti

Allah razı olsun. Karma bir cildim var benim. t bölgem yağlıdır kendimi bildim bileli. Madecassol evet bazı ciltlere iyi gelmeyebilir merhem gibi yapısı çünkü. nohut tanesi kadar kullanıyorum bende. İnsanın özgüveni yerine geliyormuş çok çok çok iyi anladım cildi düzeldikçe. Allahım sana da en kısa zamanda şifa versin bebiş poposu gibi cildimiz olsun inşalah :)

Evet benim ki o ciltlerden galiba sagol canim cevapladigin icin benim cildim cok yagli muhtemelen ondandir. Amin bebegim darısı benim başıma. Sana da nazar degmesin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…