• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kutu Hediye?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KoLo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KoLo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
167
27
118
34
Merhaba arkadaşlar. Sevgilime 30-40 cm büyüklüğünde bir kutu dolusu hediye vermek istiyorum. Herhangi bir özel gün için değil. İçimden geldiği için. Mutlu olsun istiyorum. Neler koyabilirim içine? Çikolata şekerlemeler bir küçük klasik araba bir tane kitap bide bizim buraların kahvesi.. şimdilik aklımda olanlar. Baska nasıl dolrurabilirim kutumu yardımcı olun yaratıcı fikirlere ihtiyacım var :)

Evet Kitap ,çikolata,sevdiği bir müzik cd si yada filmin dvd'si ,kahve ,bir bere,sevdiği abur cubur .
Hepsininde üzerine notlar yazın.

Aa evet çok mantıklı sevdiği bir müzik cd'si hiç aklıma gelmemişti ve bere :) abur cubur dışında kendi ellerimle kurabiye yapıp onudaa küçük bir kutuya yerleştiricem :) not yazmak fikride çok güzel. çok teşekkür ederim. bide içinde az kalmış parfüm şişemi göndersem abes mi olur acaba? birbirimizden uzaktayızda.

Küçük post-it'lere içinizden gelen duyguları, sizi anlatan yazar alıntılarını, şair dizelerini yazabilirsiniz, hem rengarenk bir görünüm oluyor hem de yazılanlar ikiniz için özel oluyor.

Aa evet çok mantıklı sevdiği bir müzik cd'si hiç aklıma gelmemişti ve bere :) abur cubur dışında kendi ellerimle kurabiye yapıp onudaa küçük bir kutuya yerleştiricem :) not yazmak fikride çok güzel. çok teşekkür ederim. bide içinde az kalmış parfüm şişemi göndersem abes mi olur acaba? birbirimizden uzaktayızda.
Eşimle çıkarkene, Doğum gününe bir ay kala, sohbet sırasında ne severim dediyse, yada ay şunu almam lazım dediyse listeye alıp onları almıştım. İçinde kartlar koyup bir koli yapmıştım.
Sağolsun enteresan zevkleri vardır. Eski tip tahta kurşun kalem, zeytinyağlı sarma, kaçırdığı bir kaç film, organik pamuklu spor çorabı, renkli kitap ayracı, el örgüsü ev ayakkabısı, Atatürk imzalı kahve kupası, oyun mousu, çikolata, eski tip çalar saat, hani şu caaaar diye ötenleden, eti cin, ne bileyim içinde eski bir elektrikli süpürge bile vardı :) çok mutlu olmuştu be...
Hey gidi günler hey. Bir zamanlar çok romantikmişim. Evlenince öküzleştim heralde... Üzüm üzüme baka baka mı karardı ne?

teeee incir reçelinin meşhur olduğu zamanlar eşime kocaman bir kutu,ilk önce içine yarısına kadar mısır patlağı,çikolatalar,sıcak çikolatalar,kinder sürprizler,bonibonlar,kalpli şekerler koymuştum,en sonuna küçük bir kavanozun içine incir reçeli ,en üstüne de filmin cd si ni koyup özle kuryeyle iş yerine yolladım ..Ve içinde bir sürü notlar vardı ...

Pafümünüzü bir mendile sIkip gönderin birde :)

Eşimle çıkarkene, Doğum gününe bir ay kala, sohbet sırasında ne severim dediyse, yada ay şunu almam lazım dediyse listeye alıp onları almıştım. İçinde kartlar koyup bir koli yapmıştım.
Sağolsun enteresan zevkleri vardır. Eski tip tahta kurşun kalem, zeytinyağlı sarma, kaçırdığı bir kaç film, organik pamuklu spor çorabı, renkli kitap ayracı, el örgüsü ev ayakkabısı, Atatürk imzalı kahve kupası, oyun mousu, çikolata, eski tip çalar saat, hani şu caaaar diye ötenleden, eti cin, ne bileyim içinde eski bir elektrikli süpürge bile vardı :) çok mutlu olmuştu be...
Hey gidi günler hey. Bir zamanlar çok romantikmişim. Evlenince öküzleştim heralde... Üzüm üzüme baka baka mı karardı ne?

Hahahaha sonu güzeldi :)) Bende bundan 7 sene önce biz sevgiliyken T-shirt ve bitane ayicik göndermistim (erkege ayicik ne alakaysa :)) ). Neyse biz evlendik, esimin esyalarini kendi evimize tasiyoruz, bi koli cikti. Actim baktim, benim bembeyaz t-shirtüm sapsari olmus. Ayiciginda kolinin icinde kafasi bükülmüs :))) Ne de güzel saklamissin dedim, aferin sana.

hep boyle bır kutu almak ıstedım..isterse ıcınde 1 lıralık seyler olsun..ne sanslı bu erkekler..hep kadınların aklına gelıyor bunlar..

Ya da hiç uğraşmamak istersen bikutumutluluk.com 'da hazır yapılmışı var :) Şubat'a özel erkekler için de kutu yapıyorlarmış. Kadın kutuları gayet güzeldi bunu da denemeye değer. Belki göz atmak istersiniz.

Merhaba arkadaşlar. Sevgilime 30-40 cm büyüklüğünde bir kutu dolusu hediye vermek istiyorum. Herhangi bir özel gün için değil. İçimden geldiği için. Mutlu olsun istiyorum. Neler koyabilirim içine? Çikolata şekerlemeler bir küçük klasik araba bir tane kitap bide bizim buraların kahvesi.. şimdilik aklımda olanlar. Baska nasıl dolrurabilirim kutumu yardımcı olun yaratıcı fikirlere ihtiyacım var :)

Çok güzel bir fikir, ben de zaman zaman buna benzer şekilde birden çok hediye veririm :) Fotoğraf albümü koyabilirsin ellerinle doldurursun çok da hoşuna gider, kokunla bulanmış bir şal uzaktaysanız kokuna hasret kalmıştır. Not kağıtları, arkaları öpücüklenmiş, birden çok olacaksa farklı renk rujlarla öpersen daha güzel olur. Onun için süslenip evde birkaç poz fotoğraf çekebilirsin, yazarsın da mektuba sadece senin için süslendim diye. Nişanlım askerdeyken yapmıştım da bayılmıştı bitanecikim. :KK73:
Belki içinde sizin şarkınız olan bir müzik cd'si atabilirsin içine ya da daha özel zevkleri varsa onlara uygun bir şey olabilir. Müzik olmazsa film DVDsi at, de ki bunu birlikte izleyelim diye aldım, saklasın ya da izlesin en sevdiği yerleri izletsin sana :)

Daha da bir sürü şey olabilirdi ama aklıma gelmedi daha başka :)

Ya da hiç uğraşmamak istersen bikutumutluluk.com 'da hazır yapılmışı var :) Şubat'a özel erkekler için de kutu yapıyorlarmış. Kadın kutuları gayet güzeldi bunu da denemeye değer. Belki göz atmak istersiniz.

Bence kendisinin el emeği göz nuru hazırlaması hazır bir kutudan çok daha güzel olur, daha değerli olur :)

Back