Bir kutu dolusu sevmek gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmis. Çöz kurdeleyi ve kaldır yavasça kutunun kapagini...
Kocaman bir firça ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yapıp içine gir diye... Düsler serpistirdim gizlice, düs kurmayı unutma diye. Bir tanede elma sekeri yerlestirdim, içindeki çocugu yeniden tadabil diye... Günesin batısını,
billur suyun sesini, kırmızıyı gelinciklerin saflıgını, taze ekmegin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklıgını da sıgdırdım. Ruhlarımız aç kalmasın diye... Kutuya biraz da sevecenlik koydum, güçlü ol diye, çünkü acımasız olan güçsüzdür.
Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya, barısı ve özgürlügü sunmak için....
Bir buket sevgi, bir yudum ask ve yarım bir elma da koymadan edemedim. Paylasmayi anımsayalım diye... Sevdiklerimize onlari sevdigimizi söylemek için yarını beklemeyelim. Hemen simdi bunu yapalım diye...
Içtenligi, umudu neseyi, bagıslayıcılıgı, özgüveni ve açık yürekliligi unutmadim, 'Ben' in disina çıkıp bize ulasabilelim diye... Son olarak da bir kart ilistirdim kutuya bak bu kartta neler yazıyor. Bu kutunun kapagını her kaldırısında sevmekle ilgili yepyeni seyler kesfedeceksin. Yasamak ve sevmek için yarını bekleme, al yasamı ve sevgiyi kollarının arasına ve sımsıkı sarıl yasamdan ve sevgiden yalnızca almak yerine ona bir seyler ver. Kısacası bütünüyle 'Sevgi dolu' ol. Unutma (!) SEVMEK dokumasi henüz tamamlanmamıs,olaganüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boslugu yalnız sen doldurabilirsin. Kimseyi kırmamak ve üzmemek sartıyla istedigin her seyi dene... bir gün sonsuzlugun bulutlarına oturdugunda ne aklın sevmeyip yaşayamadığında kalsın ne de kırık bir yürek...
Bir Kutu Dolusu Sevmek Gönderiyorum Sana........