Şuan okadar sinirim bozuk ki deli gibi ağlıyorum ((
1 yıldır, geçen sene açtırdıgım ve kuruluktan kırıktan kopan saçlarımı onarma çabası içindeyken ve gerçek anlmada ara ara kesip baktığım yağlarla bakım maskeleriyle onardığım saçım tek renk bir boyada yandı arkadaşlar ve düğünüme 3 ay var ki ben parlak rengide tam otrumuş bir renk ile düğünümü yapmak isterken abartıyo da olabilirim tamam ama açtırma yok,hiç bi şey yok saçım yandı büzüştü resmen artıı renk farkı dipleri başka uçları başka uçları kalmadı zaten saç ucu diye bişey kalmadı ve benim bu saçı düzeltmem için 3 ayım var ki ben 3 ayda saçımın düzelmeyeceğini biliyorum çünkü bunu yaşadım yine bukadar dert etmez onarırım derdim ama 3 ayım var fön bile tutmuyo düşünün kazıkk gibi duruyo saçda en ufak bi akıcılık bile yok fönü bile güzel durmayan saçı ebn napıyım okadar emek verdim aralıksız bakım yaptım yarın gidip ışıkla yanıltmayla bana kaptırdıgı renk farkı olan saçımı bide gündüz gözüyle göstercem annem bile anlamaz o bile direk saçın ne biçim bi tuhaf olmuş dedi direkk acayip sinirliyim paramı bari geri verse onca şey geldi saçımın başına tamam da tek renk bi boyada bunu yapıyosa kapat kardeşim böyleleri dükkanları kimsenin canını sıkmaya hakları yok