• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bir Kuaför Faciası Daha Düğünüme 3 Ay Kala!

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Şuan opkadar sinirim bozuk ki deli gibi ağlıyorum :(((
1 yıldır, geçen sene açtırdıgım ve kuruluktan kırıktan kopan saçlarımı onarma çabası içindeyken ve gerçek anlmada ara ara kesip baktığım yağlarla bakım maskeleriyle onardığım saçım tek renk bir boyada yandı arkadaşlar ve düğünüme 3 ay var ki ben parlak rengide tam otrumuş bir renk ile düğünümü yapmak isterken :( abartıyo da olabilirim tamam ama açtırma yok,hiç bi şey yok saçım yandı :(:( büzüştü resmen artıı renk farkı dipleri başka uçları başka uçları kalmadı zaten saç ucu diye bişey kalmadı ve benim bu saçı düzeltmem için 3 ayım var ki ben 3 ayda saçımın düzelmeyeceğini biliyorum çünkü bunu yaşadım yine bukadar dert etmez onarırım derdim ama 3 ayım var fön bile tutmuyo düşünün kazıkk gibi duruyo saçda en ufak bi akıcılık bile yok fönü bile güzel durmayan saçı ebn napıyım okadar emek verdim aralıksız bakım yaptım yarın gidip ışıkla yanıltmayla bana kaptırdıgı renk farkı olan saçımı bide gündüz gözüyle göstercem annem bile anlamaz o bile direk saçın ne biçim bi tuhaf olmuş dedi direkk acayip sinirliyim paramı bari geri verse onca şey geldi saçımın başına tamam da tek renk bi boyada bunu yapıyosa kapat kardeşim böyleleri dükkanları kimsenin canını sıkmaya hakları yok :50: :43::43::43:

şiksyet edinn kuaförünü para nısı istieyin kötü birr durum şaç buu yaniii bide düğünün varmışş kaynak felan yatırcan artık yapcak bişi yok geçimş olsun

Şuan opkadar sinirim bozuk ki deli gibi ağlıyorum :(((
1 yıldır, geçen sene açtırdıgım ve kuruluktan kırıktan kopan saçlarımı onarma çabası içindeyken ve gerçek anlmada ara ara kesip baktığım yağlarla bakım maskeleriyle onardığım saçım tek renk bir boyada yandı arkadaşlar ve düğünüme 3 ay var ki ben parlak rengide tam otrumuş bir renk ile düğünümü yapmak isterken :( abartıyo da olabilirim tamam ama açtırma yok,hiç bi şey yok saçım yandı :(:( büzüştü resmen artıı renk farkı dipleri başka uçları başka uçları kalmadı zaten saç ucu diye bişey kalmadı ve benim bu saçı düzeltmem için 3 ayım var ki ben 3 ayda saçımın düzelmeyeceğini biliyorum çünkü bunu yaşadım yine bukadar dert etmez onarırım derdim ama 3 ayım var fön bile tutmuyo düşünün kazıkk gibi duruyo saçda en ufak bi akıcılık bile yok fönü bile güzel durmayan saçı ebn napıyım okadar emek verdim aralıksız bakım yaptım yarın gidip ışıkla yanıltmayla bana kaptırdıgı renk farkı olan saçımı bide gündüz gözüyle göstercem annem bile anlamaz o bile direk saçın ne biçim bi tuhaf olmuş dedi direkk acayip sinirliyim paramı bari geri verse onca şey geldi saçımın başına tamam da tek renk bi boyada bunu yapıyosa kapat kardeşim böyleleri dükkanları kimsenin canını sıkmaya hakları yok :50: :43::43::43:

Dün bir aktar abla saçını boyatma bugünlerde kuaförler saç yakıyor dedi.Gördüğüm kadarıyla doğru söylüyor.Sağlık olsun.Bu saatten sonra yapacağın fazla birşey yok fazla üzülme.Benim saçımda yandı ama 7 aydır daha toparlanmış değil.Brezilya fönünü araştır .o işe yarayabilir.

aynı kuaför keratin yüklemesi yapıyorsa, telafi etsin yaptığını ,keratin yüklemesi yaptır..
orası yapmıyorsa da ,yapan bir kuaförde deneyebilirsin..

1.Saç en çok ıslakken kırılır nazik davranılması gerekir
2.Saç ıslakken direkt ısı uygulanmaz saç büzüşür,anında şoka uğradığı için yanar,
3. Ben bu zamana kadar tek renk bir boyanın (açıcı vs. olmayan) saçımı bu denli rezil ettiğini hatırlamıyorum renk hataları olmuştur düzeltilmiştir.

Bunları bilmeyen bi kuaförmüş bunu anladım birde tanıdık ve hep gittiğim yer bunu yapınca üstüne tuz biber oldu

Ağlıyorum hala 1 saat oldu yapacak bişey yok tabii ama tamam insanlık halidir dicem ve tek hayalim güzel bi renk bulmak,1 yıldır uğraştıgım onardıgım saçlarımı uzun uzun yumuşacık kullanmaktı hepsi 1 saat içinde yok edildi. Düğünden sonra küt kestirip tekrar uzatma maratonuna giricem ama işte canım saçlarım gitti eğer düğünüme uzun bi vakit olsaydı hemen yarın kestrirdim hiç acımadan küt kesim yakışıyo Allahtan yani 1.5 yıl falan daha uzun saça hasret gidecem sırf kuaför korkuma burda renk arayışına girdim kendim boyayacaktım dip boyamda vardı renk farkı olur dedim ve kuaför parasıyla boya parası neredeyse aynıyı buldugu için gitmiştim kuaföre en azından haketmediği paramı geri verirde bakım yağları falşan alırım ve bitkisel açıcılarla saçımı akıtır tekrar boyattırırm inş. düzeltirim ama saç yanık bi saç yine güzel durmıcak en azından rengi güzel olsun :(:( CEVAP YAZAN ARKADAŞLARIM NASIL MORAL OLDUNUZ ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM

BURDA BEN PEK KERATİN YÜKLEMESİ DÜZGÜN YAPAN Bİ KUAFÖR DUYMADIM HENÜZ ONA KALKIŞAMAM ODA ÇOK RİSKLİ DAHA BETER OLURSA BEN DAHA DA BİTERİM :(

[sıze=1]bide verdi orda bi kızın eline saçımı nasıl çeke çeke uzata uzata tarıyo napıyosdun dedim yavaş ol tutarak tararmısın hem yoluyosun hem canım acıyo diye neredeyse 6 kez ikaz ettim yok arkadaş bukadar mı rezillik olur tanıdığa (bazıları hariç olabilir) gidilmeyeceğini bi kez daha öğrenmiş ve görmüş oldum bu gece uyku yok bana aşırı derecede yıkıldım habire aynı şeyleri söylüyorum sinirim çok bozuk bari bunu tek renk boyada yapmayın [/sıze]

bi an önce postiş filan araştırsan iyi olur :26:

şuan canımı sıkan olaydan biride bu postiş okadar güzel uzattığım azda olsa kırıkları olmasına rağmen şekil almaya başlayan saçlarım vardı ki artık yoklar saçımı yapacak olan kuaför kesinlikle bu saçı bu haliyle yapmaz telefonumu bile orda unutmuşum moralimin bozukluğuna düşünün orda biraz canım sıkıldı aslında diyemedim ama yarın mutlaka müşterisinin yanında olmıcak şekilde yinede rencide etmeden dicem başkası olsa orayı başlarına yıkar haklıdırda ben malesef yapamıyorm ama yapmak çok isterdim:14:

benımde basıma geldı röfleden yandı saçım. kuafore mesaj attum tınlamadı hıcbıse demedı. cnm mutlaka gıt payla kuaforu.. ne bıcım kuaforler var yaa... yanan saça ne yapsan çare yok ben bakım maskelerı yapıyorum zeytınyagı vs anca işte. of offf

düz boyada acıcı islemi olmadan nasıl yakmayı beceriyolar anlamıyorum..demekki ne kadar kalitesiz malzeme uyguluyolar ki sacı bu hale getirebiliyolar.benim de roflemde ucların yanmasına alıskınım zaten onu onemsemiyorum da sacımın percemini yaktı kuafor,sacım paketliyken fon tuttugu icin oldu:47: iyi ve dedigimi anlayan,fiyatları da astronomik olmayan bir kuafor bulsam birdaha asla bırakmam.ben de dertliyim :14:

Bir dönem kuaförde çalışmış biri olarak asla saçlarımı kuaföre boyatmam.Gözümle gördüğüm ufak bi olayı anlatayım bi kadın gelmişti saçları kızıl boyanacaktı patron bir haftada akan kızıl boya almış bilirsiniz onları heryere bulaşır tişört olur kırmızı o derece berbat bişey boyayı hazırlarken içine ondan kattı bol bol bende napıyosun kadın mahvolur giysileri falan dedim napıyım bu daha parlak duruyo bosver demişti :31:O gün anladım ki asla kuaföre güven olmaz alırım mis gibi boyamı teyzeme anneme boyatırım gitsin valla daha güzel oluyo :ssz: konu sahibi arkadaşım benim saçlarımda çok kuruydu yanıktı yıllardır ütüden fönden bana sinemakili tarif çok iyi geldi 3 ayın varmış 3 ayda düzelir baya saçların maddi imkanın varsa brezilya fönüde yaptırabilirsin saçları sağlıklı gösterdiğini okumuştum :40:

gliss'in keratinli şampuanı var onu öneririm siyah şişesi.dove unda ısıya karşı dayanaklı bakım kremini.bu ikisi en kazık saçı bile yumuşacık yapıyor.glissin kuru saça uygulanan fısfıslı kreminide kullanıyorum.

Son düzenleme:
gliss'in keratinli şampuanı var onu öneririm siyah şişesi.dove unda ısıya karşı dayanaklı bakım kremini.bu ikisi en kazık saçı bile yumuşacık yapıyor.glissin kuru saça uygulanan fısfıslı kreminide kullanıyorum.
gliss şampuanı nasıl kokusu falan kalıcı ve güzel mi benim için önemlidir de :12:

Son düzenleme:
uzuldum canım ya gecmıs olsun burda kk da bı kac tane konu var sacların hızlı uzamasıyla ılgılı onlara bır bak ıstersen daha uc ayın varmıs cokta kısa bı zaman deıl umarım dugunune kadar toparlayabılırsın saclarını...

bende son 2 haftadır gliss in siyah kapta olanınnı kullanıyodum şampuan olarak iyice yumuşasın keratin yüklensin d,yodum saç kremini bide baya baya daha da bı yumuşamıştı saçlarım hadi 3 ayda kuruluğunu aldım renk farkını nasıl açmadan ortadan kaldırcam yarın resmini koyarım telefonum olmadıgından cekemiyorum, saç ayrımımdan 5 parmak bi renk ondan sonra o tonunu 2 kat koyusu başka bi renk sarı ışıkta mükemmel parşlak yanıltıcı duruyo,beyaz ışığa geldim evde annem bile diyemedim kızar diye bana bakıp bakıp duruyo anlamaz asla dediğim ,nsan saçının yarısı ne reenk yarısı ne renk kızım? diye ciddi bi soruyla karşı karşıya kalınca hepten çöküntüye ugradım ve aglaya glaya anlatmak zorunda kaldım zavallı anneciğimde üzüldü hep :(:( eğer paramı geri verirse 15 tl ye malzemeciden malesef oryel ve oksidan alırım geçen komşumuza yaptım onunda ben gibiydi saçının uçları simsiyah tepesi daha açık 30 volumle paket yapmadan yani masaj yapa yapa ve havalandıra havalandıraa yanmasın diye bide yağladım saçını hiç yanmadan açtım onun saçını kendime yapamam ama kardeşime yaptırırm anlamaz oda ama tarif edersem yapar açarım istediğim bi rengede boyarım işte turunculuk murunculuk için ne yapmak gerek bilemiyorum :50:

cnm cok uzuldum durumuna, ben dugunden once riske girmek istememistim , sacima nerdeyse fon bile cekmiyodum zarar gormesin diye. bi kac ay once saclarimi bakira boyadim akti ve turunculuklari kaldi. kullu renkler o turunculugu kapiyormus denemeyi dusunuyorum. birde silver sampuanlar var tatlim, sacini bu sampuanla yikayinca sacta hafif kulluluk birakiyor ve sactaki cirtlakligi ve turuncululugu aliyor, hos bi parlaklik veriyor.ayrica sana ciddetle protek amnio kertin sac maskesini oneriyorum, senin ihtiyacin olan sey (bakim icin ) bence bu. yaninda da sinamekili kuru uygula ayda toparlarsin. bence boyayi son bi ayda dusun, yipratma daha fazla. bak ben sinamekeli karisima ayrica icinde sarimsak beklettigim zetinyagi da ekliyorum. sunu da soleyeyim sana, isitilmis zeytin yagini sac uclarina, yanik olan yerlere surersen kiriklarina cok faydasi var. bir de jojoba yagi sac kiriklarina birebir.

bu sure icinde bitoin hapi icerek te saclarini icten destekleyebilirsin. medobiohtin eczanelerde icinde 60 tane var, 2 ay yeter sana 30 tl gibi bisey fiyati. bunlarin hepsini uygularsan ve iki ay sonra saclarini boyarsan daha iyi olur tatlim. yoksa cok daha uzucu sonuclar dogabilir:(

HAyatımda ilk kez bir kuaföre güvendim ve saçlarımı emanet ettim. Ettim derken tabikii renk açacağı için. Saçlarımı koyudan bakır kızılı ve karamel karışımı boyadı ve sonuç; Akmadı, parıl parıl, fön kendini gösterdi. Bugün 5. günüm gerçi ama herkes beğendi rengini, kesimini ve modelini. Saçlarımı kısa omuzlarda kesti çünkü açıcı kullandığı halde alttaki koyuluklar gitmedi, çirkin olmasın diyede kesti mecburen. Bu hali ile uzatacağım saçlarımı. Eğer İstanbul'da oturuyorsan ve Anadolu Yakası numarasını veririm. Bayan işinin ehli.

burada bır arkadas benım dıyecegım seyı demıs zaten mutlaka dene su sınamekılı tarıfı badem yagı ve sınamekı ıle yapılıyor deneyenler o kadar memnun kı 1 ayda 10 cm uzayan varmıs senın 3 aya artık dusunemıyorum .ayrıca arkadasa bır konuda daha katılıyorum evde dendın boya ben ole yapıyorum en kalıtelı boyayı alıp evde boyuyorum sacımıda kendım kesıyorum,ınsanın en ıyı tasarımcısı kendısıdır.

dediklerinin bire biri basima geldi diyebilirim ve benimde dugunume bes ay var nasil toparlayacagim bilmiyorum muhtemelen cit cit alcam suan icin sari saclami girsem dugune bakir rengi bir tonlami diye dusunuyorum hafif bakir yapsam koyultsam biraz belki toparlar diyorum. pigment eksikligi var sacimda bide boyada tutmuyor artik. diplerle uclar farkli tonlarda. ne yapacagim bilmiyorum bi kac yakinimin gittigi bi kuofor var hepsininde cok guzel saclari ozenmiyor degilim bu sefer ona gitcem muhtemelen

Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar sağolun...
Bugün gittim kuaföre önce başlarından savmak istediler usta gelsin falan hesabı yaptılar sonra ustanın işi çıkmış gelmicek dediler olsun ben gelene kadar beklerim dedim numarasını da vermediler bende bi türlü bi arkadaştan doğru buldum ve bir bir anlattım memnun olmadıgımı oda her türlü desteği sağlıyacağının sözünü verdi gel saçını silelim desem şimdi daha çok yanacak dedi öyle de olur zaten kupkuru saçlarım bi bakıma sok,yıka boya kendini atsın biraz sonrasında boya ve bakımını üstleniyorum dedi en kötü ihtimal koyu kahve tonlarına boyar renk farkını ortadan kaldırmış oluruz gelinlik üzerinde de fena durmuyo koyu saç uzunluğuna hiç dokundurmadım dokunmıcam da asla bakım yağı aldım kil özlü falan bol bol kuru yerlere sürüp kurutma makinasıyla hafif ısı verip emdiriyorum inş. düzelir düzeliceğini biliyorum ama önceden tam 1 senemi almıştı :( :/

Back