Esimin abisi sabahtan beri bizde koltuklarda uyudu kalkti yemek yedi bu saat oldu hala daha kalkmadi oturuyor evli birde baska olaylardan dolayi zaten adama ifritim evine gittigimde hicbir sebep yokken tokalasmak icin elimi uzattigimda elim havada kalmisti ,yuzume bakmaz hosgeldin demez helede birde tavirlari konusmalari var ki "senden nefret ediyorum" diyor bende bidaha evine gitmedim
Neyse esim mutfakta abisine cay koyuyordu sabahtan aksama yatiyor bi cayini koymuyor bende esimin koydugu cayi alip lavaboya boşalttim sinirle buda elindeki sicak suyu lavaboya atip gitti .. baska odaya .. ABISI HALA BURADA kalkmiyor
Illa kovmak mi gerek belli degil mi ne oldugu ..
Ben kafayi yiyecegim ve baskasinin yaninda tartismak istemiyorum bende cekildim bir köşeye bosanmak istiyorum ama ortada adam gibi sebep yok burda neler okuyorum ailem esime bayilir cokta iyidir ama gorumce,anne,abi muhabbetine boyle kavgamiz oluyor .. ben sıkıldım iyice bunlarla ugrasmaya kafamda bosanmak var ama eminde degilim iyi bir adam anneme vs kimseye bir sey anlatmiyorum oyuzden ..
Ama kafam karıştı abi bey kalkip giderse bu konuyu esime acacagim..
Edit: suan icerde kadinlarin calismasi haram vaazi veriyor ben ise baslayacagim ekimden sonra
Boyle adam benim evimin icinde ya yüzüme tukuresim geldi...