Bir kriz

Onun isine gelen seyler gunah sadece kendi karisini ne adam gibi gezdirir ne biyeri bir ortama getirir ne ilgilenir yazik o kadina 2 cocukla butun gun evde kapali kendide boyle dolaniyor orda burda onada sabir diliyorum ne diyim
Abi hasta.evli 2 çocuklu adam kendi evi dururken kardeşinin evinde yatıp uyuyup duruyor.boşanmak istemiyorsaniz agrasif davranmaktan vazgeçin. Kocanizla mutfakta kavga etmek yerine mutluluk sözleri soyleyin bi öpücük kondurun."abin gidice başbaşa yapacsk bişey yapalım "deyin.bu tarz şeyler de işe yaramazsa hic konuşmayın abisi varken.fatura mi geldi hiç soylemeyin mutfak ihtiyac mi var hic soylemeyin. Neden soylemedin derse abin varken konusamiyoruz ki de konuyu kapat.tartisirsa seninle 3. Kisiler yuzinden tartismayacagim artık de konuyu kapat .ama hiç konusma ben boyle soyleyip bikac hafta hiç konusmadim.eşim anladi ki ben biseyleri ona anlatmaktan yoruldum.o zaman kendine çeki düzen verdi.

Ben bosanmaktan korkmuyorum abisinin yaninda birsey demedim zaten gidince konustuk hallettik eger rest cekseydi bosanma durumuna gelebilirdik biktim zaten ailesinden birde tutup tatik yapamayacagim valla normal zamanda zaten birbirimizle ilgileniriz ,sevgi gosteririz ama ben bu kadar sinirliyken onu oksayarak cozum bulmaya ugrasacak biri degilim uzun uzadiya tripte atamam koydum tavrimi rahat ettim ayrica faturayi,evin eksigini konusamicak kadarda durmuyor adam bizde oda abarti olur

Ama siz geçici çözüm bulmussunuz o an sinirlenip bağırıp sonra sonra devam ederseniz bence bu durum düzelmez.yillar sonra birikim olur abisi annesikiz kardeşi yüzünden daha çok kavga edersiniz.ben ay da 1 gun sabahtan akşama benim evimde yatip benimle konusmayan adama katlanamam.belki sizden daha fazla buyuturdum kafamda.yine iyisiniz.

Yok sadece kavga edip kalmadi orda ben oyle bi agresiflik yapinca sonra oda gitti baska yere ben baska yere sonra abisinin yanina gecti o , abisi gidince tartisk ve konustuk durumu bagladik sadece kavga edip kapatmadik

Tamam hakkı yoktu katılıyorum ama bunu ifade ediş şekliniz yanlış. Eşiniz o yaptığınızın üzerine daha kotu bir tepki verebilirdi ve ipler o zaman kopardı.. Ve siz bunu yaptıktan sonra ne oldu kalktı mı abisi , eşiniz uyardı mı ? Hayırsa cevap demek ki anlatamamışsınız .
Neden salonda yatıyor, odaya neden gitmedi ?

Boşanmak istemenizin tek sebebi bu mu ki? Yazık edersiniz öyleyse çıkarın bence aklınızdan..

Tabiki cayi dokerek anlatamadim o gidinceki tartisma ve konusmadan sonra asıl halledebildik ama oda beni catlatana kadar bekliyor
Zaten sevmiyorum adami etkiye tepki olarak yetmiyor gece olmus oturuyor ne ters birsey yaptim ne dedim artik saat olmuş 10 bilmem kac hala abisine cay koyuyor o sinirle dökuverdim yani artik o kadar sabirli degilim madem git denmiyor evet ayip bari cay koyma birde .. zivanadan ciktim

erkek ailelerinden ve yaşattığı sorunlardan bıktım.. evlilik çok zor sevdiğinle olmak dışında başka da hiçbir getirisi yok başka herşey sorun. Allah sana da kolaylık versin

Pazar gününü sizin evde neden geçiriyor? Gitsin eşiyle çocuğuyla otursun,yok istemiyorsa çıksın gezsin. Ailesiyle gelmemiş zaten,tabiri caizse sap gibi gelmiş uyumuş,uyanmış, tuhaf yani. Birde siz evine gidince kafasını çeviren insan bu. Dibine kadar haklısınız. Herkes hakettiğini yaşar. İyi niyet istiyorsa kapısına gelen misafire iyi niyetli davransın önce.
Çay dökme konusunda hatalı olsaydınız eşinizde alttan almazdı diye düşünüyorum, oda farkında ki abisinin yaptıklarının,uzatmamış sonradan mevzuyu. Misafire çay verilir,ikramda bulunulur ama misafirde misafirliğini bilsin yahu. Birde bu abi önce insan olsun,nerede görülmüş evine gelen insanın suratına bakmamak,elini havada bırakmak. Birde utanmadan tüm gün sizde takılıyor.

evde kadının yok sayılması diyorum ben buna.
dışardan bakınca agresif sorunlu gibi görünüyoruz ama evin içinde yaşananları anlatmak zor ne yazıkki.
geçen hafta izinliydim bir haftada iki defa eşimin kardeşleriyle ilgili sorun yaşadım.
uyumsuz geçimsiz oldum iyice ama ben halimi bu insanlara anlatamadım.
işe başladıktan sonra benim her saniyem değerli, kendi ailem yük olmamak için gelmez.
anlayışsız görgüsüz insanlaran bıktım vallahi.

pazar günü zebani gibi ne diye başınıza kuruldu oruç değil mi bu adam kocan çay koyuyor falan..belki planın programın var insanların bir pazarı var densizlik bu..senin evine gelip kadın çalışamaz vaazını verirken ağzının üstüne bir tane çarpacaktınız..sen kimin evinde kimi dolduruyorsun şref...siz diye..kıl olurum bu ali cengiz olduğunu sanan gerzeklere.

Kendi karisina soz geciremeyenler evliliklerinde bir soze sahip olmayanlar konusur baskasinin evliligini soz gecirmeye calisir pisirik
İste besbelli 11 e kadar karisi aramiyorsa karisida illallah etmis demektir . En guzeli ayriiller ama bazen ayri illerde bile telefonla yetisen gereksizler var kurtulamiyorsun ne yyazıkki . eşin ne yapıyor bu saatte merak eder birdaha esinle gel falan mi demeli acaba

rahatsız edici bir adam. zor işiniz. birde kadına çalışmak haram dediği an ben girer onu bir güzel benzetirdim. iyi dayanmışsınız

Haklısın haklı olmasına da bu kadar büyütülecek kriz geçirecek hele boşanacak bir mesele değil.

eşin sabırlı adammış bana eşim öyle davransa(ailemden birini istemediğini bu kadar bariz belli etse) o sinirle çayı alıp kafasına boşaltabilirdim.

çünkü mesele aile olunca hassas olunuyor.

eşine bu tür şeylerden rahatsız olduğunu sakince izah et tekrarlanırsa yine böyle aşırıya kaçılırsa günah senden gider.

iyi konuşup halletmişsiniz sorun çözülmüş ne güzel.

Kadınların çalışması hakkında fetva verecek kadar dini hassasiyeti var, ama oruç tutmuyor! Bana çok tuhaf geldi bu adam

Aynen bazilari hala benim cay dokmeme takilmis yine ben saygisiz oldum da karsimdaki sayesinde anca okadar sabirli olabiliyorum yani yapacagim birsey yoktu

Evet agresif olabilirimde durduk yere kimseye zulm etmiyorum bir cok konumda kaynanan sana nasil dayaniyor esine acidim nassil dayaniyor ,nasil kapiya koymaz diye topa tutuyorlardi ama karsimda ki insanlar dogru duzgun olmayinca tabiki bende duzgun davranmiyorum ..
bu abiye bisey demedim bu seferde nasil katlaniyorsun ,agzina carpardim,sunu yapardim diyorlar :))))
Bence kk da sorunlu en az benim kadar

Gece saat 10 civari cay koyuyordu canima yetti benimde baktim mutfakta neymis abisine cay koyuyormus alip attim bende bozustuk abiside anca 11de gitmisti

Yok yahu esi hayalet gibi varla yok arasi hic taktigi yok kadini
O gidince hallettik bu konuyu esimle .. rezil utanmiyor ya

rahatsız edici bir adam. zor işiniz. birde kadına çalışmak haram dediği an ben girer onu bir güzel benzetirdim. iyi dayanmışsınız

Yok kendimi torpuledim :)))))))

Aile hassas diye esim bile olsa tutup milletin tribini ,saygisizligi cekemem acikcasi once misafirligini bilsin
Sizin gibi hakli haksiz ailesini savunup cayi kafama gecirecek olsa evet bosanma sebebi olurdu gayette

Kadınların çalışması hakkında fetva verecek kadar dini hassasiyeti var, ama oruç tutmuyor! Bana çok tuhaf geldi bu adam

Oruc tutuyordu

Abisinin kafasından aşağı dökmemişsiniz ki çayı, eşinize yansıtmışsınız sadece sıkıntınızı ki bir pazar günümün içine bu denli edilse bende yapardım net. Saygısızlık değil bence ,ha idare edilebilirmiydi evet ama abisinin size yaptığı saygısızlığın üzerine edilmezdi bence. O beni kovmaktan beter edecek evine gittiğimde ben misafir aman idare ederim mi diyeceğim,yok öyle bir dünya. Haklısınız bence.
Çok iyi anlaştığınız,karşılıklı saygıyı yitirmediğiniz bir ilişkiniz olsaydı zaten böyle davranmazdınız diye düşünüyorum.

Aynen oyle insan gibi hareketleri olsa yine katlanilir ama yuzume bakmayor,benimle konusmuyor ,ordan emir veriyor ve onceki yaptiklarindan sonra oyle bi adamin ne isi var dibimde savahtan gecenin 11ine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…