- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
acaba karısıyla falan kavga etti de ondan mı geldi. kardeşiyle dertleşmek için...
Evdeki misafir nasil gonderilir bilemiyorum valla.
İnsanin icinden "kak git lan" diyesi geliyordur da iste el mahkum.
Odaniza cekilip yatsaniz uyucam diye tavirli bi sekilde fln..
Yada eltinizi arayin kocasini toplasin.
Senin evi dinlenme tesisi mi sanıyor bu adam acaba?
Elys, konuyu direkt boşanmaya getirmeden sopanın ucunu göster. Bu şekilde devam ederse ilişkinizin bozulacağını, durumdan rahatsız olduğunu dile getir. Anladı anladı, anlamadıysa sopayı sırtında kırmak serbest...
Yani ılımlı konuşmak lazım ama bazıları da bu şekilde konuşmaktan anlamıyor, ille ortalığı birbirine katmak gerekiyor. Garip.
Burda abi icin agır ithamlar kullanmissiniz yazim diliniz gereksiz sert olmus. Sonucta esinizin abisi biraz daha saygi duymalisiniz.
Adam kardesimin evi diye saatlerdir oturuyodur sizin bu kadar krizlere girdiginizin farkinda degil sonucta.
Esinize de abi yuzunden bu kadar sert tavir almaniz cok yanlis.
Uykum geldi numarası yapin gidin yatin abisiyle otursun eşiniz
Gitti mi abi ?
Tokalasma kismina çok takilmissiniz her yorumda var hemen hemen ama inançları dogrultusunda yaptigini düşünüyorum onun dışında ablasini eve almamak veya su uslup ben hiç doğru bulamadım
Abinin yaptığı hoş değil ama siz de geri kalmıyorsunuzkalmıyorsunuz ve anladığım kadariyla bbu kadar şeyi yapabilen rahatca kovar da böylece iki taraf için de eziyet biter
Vaaz falan deyince aklıma gelen ilk o oldu ayrıca yaşananları ayrıntılı bilmiyoruz ben ilk paylasima bakınca sizi aşırı derecede tahammülsuz biri olarak düşündüm ama dedigim gibi adam zaten rahatsiz edici ama en azından siz de Susup içine atan biri değilsiniz ve bence şu durumda işi zor olan kişi eşiniz boşanma olayı ise bence ayrıca uzucuInancindan dolayi degil onceden tokalasiyordu gayette hatta sordum tokalasmayla ilgili bi problem mi var diye yook birinin evine gitsen elin havada kalsa ve yuzunu duvara cevirmis olsa ne dusunursun ?? Herkese hosgeldin dese sana demese zaten ben misafir gelip gitmeyi seven biri degilim kendisiyle problemimde yoktu nadiren giderdik esim isteyince boyle yapti bidahada gitmedim kendi gelir gene ayni tavirlar ben onu cekmek zorunfa degilim madem istemiyor oda gormek zorunda degil disarda gorussun ozaman kardesiyle ben ona bisey demedim diye oldu bunlar zaten gittide esimle konustum hele bir ters verseydi iste ozaman o dava acilirdi bundan sonra ayni sey yinelensin kovarimda kardesinin evi diye bu kadarda saygisizlik olmaz kadinin calismasi haram diye vaaz veriyor evin ortasinda kendi dagitip uyuyor yatiyor ben varken o nasil iş ???
Herkes isine geldigi gibi konusuyor yapiyor
Vaaz falan deyince aklıma gelen ilk o oldu ayrıca yaşananları ayrıntılı bilmiyoruz ben ilk paylasima bakınca sizi aşırı derecede tahammülsuz biri olarak düşündüm ama dedigim gibi adam zaten rahatsiz edici ama en azından siz de Susup içine atan biri değilsiniz ve bence şu durumda işi zor olan kişi eşiniz boşanma olayı ise bence ayrıca uzucu
Abiye sor bakim bi nikah düşen insanla bu kadar ayni ortamda durmak gunah değilmi. Cevap bekliyorum.
Hayır tabiki ben çekin demiyorum zaten hatta bir artii olarak söyledim içinizde kalmamasini ama yani burda o kadar şeyler okuyoruz ki bu evliliği yioratici bir durum değil bana göre ve abi her ne kadar sizi rahatsız etmiş olsada ben mağdur olarak esinizi görüyorumAtamam icime tabiki esimde abim o vs diye bana cikissaydi uzatsaydi ben bu evliligi surduremezdim ben mutlu olayim diye evlendim milletin kahrini mi cekicem bu yaşimda okadar merakli olan yasasin ailesiyle
Evlendik diye kenara atcak degiliz kimseyi ama bi usulu var ya herseyin
Hayır tabiki ben çekin demiyorum zaten hatta bir artii olarak söyledim içinizde kalmamasini ama yani burda o kadar şeyler okuyoruz ki bu evliliği yioratici bir durum değil bana göre ve abi her ne kadar sizi rahatsız etmiş olsada ben mağdur olarak esinizi görüyorum
Asiri agresifsiniz...Yok esini okadar bile umursayacagini sanmiyorum oyuzden degildir
Elti ses cikarabilse durabilir mi o saate kadar biz bozustuktan sonra ben baska yere esim baska yere cekildi hala oturuyordu sonra esim yanina gitmisti pesssss yani
Gittide konustuk eger ters bi tavir icine girseydi kesinlikle bosanmayi dusunuyordum hic cekilecek gibi degil cunku sinir bozmaktan baska cidden sigara iciyorum mutfakta cami açlar bilmem ne sanki kendi evi
Ben yeterince saygi duydum oyuzden boyle oldu zaten saygisizca salonda yuvarlanan ben mutfakta sigara icerken cami aclar
Evine gittigimde aramizda husumet yokken elimi havada birakip yuzunu baska yone ceviren biri gelip saatlerce kaliyor ve ben saygisiz oluyorum ??
Kredisi bu kadardi
Bunu yapmak istemedim gitmesi gerektigini anlayacagi seyler oldu ama isine gelmedi niye gidip yaticam
Gitti gitti
İnsan eşiyle gelir oturur kalır ama yanlız başına neden gtlmişki birde alttan alttan Eşini şişiyiyor ne ayıp acaba eşiyle kavga falanmı etti
Ozaman geriye tek şey kalıyor sizin eviniz ona gayet rahat gelmiş..esini zaten adam gibi biyeri cikarip gezdirmez getirmez o kendi gelir kendi cikar .. kadinin onunla kavgaya tutasacaginida sanmiyorum
Asiri agresifsiniz...
Mizac olarak misafirliktir gelip gitmedir sevmiyor olabilirsiniz,
ama esinize cok sert cikisiyorsunuz bence..
Yani abi gittikten sonra bagira bagira adami pusturdunuz gibi geliyor..
Bunun icin bosanilir mi, hemen ters yapsaydi biterdi diyorsunuz.
Esiniz sessiz sakin birisi mi,
bu kadar agresiflige cay dokmelerinize nasil "ters" yapmamis sasirdim.