Bir kriz

Çayı dökme kısmı olmamış sanki, sizin kardeşiniz falan gelip kalmıyor mu hiç ya da eşinizin pek haz etmediği birileri.

Bosanmayi gerektirecek dusundurecek bir durum yok ortada. Bilmedigimiz baska seyler varsa o ayri tabi.. Esinize de hak verin. Nasil kal git desin abisine. Misafir kovulmaz ki. Abisi dusuncesiz. Sık sık gelip sizde vakit gecirir mi boyle?

memleket müftü doldu mübarek, gelin de ona mahrem gitsin evinde zıbarsın uyusun o zaman, evli barklı adam, ne işi var genç kadının evinde uyuyor..
eşiniz de bir garip, hani gaz vermek gibi olmasın da, neden müdahale etmiyor, gençsiniz, eşiniz çalışıyor, bir hafta sonunuz var onu da beraber geçirin, ne münasebet pazar akşamı mecbur musunuz kaynınızla vakit geçirmeye.
boşanmak için başka bir sebebiniz var mı bilmiyorum, eşinizi seviyorsanız, saygınız devam ediyorsa, pire için yorgan yakmayın derim. sakin sakin konuşun isterseniz.

Iste pire icin yorgan yakmak olacak bosanmak oyuzden emin degilim kendi icimizde problemlerimiz olsa derim bu evlilik beni mutsuz ediyor surdurmenin alemi yok ama sinek kucuk mide bulandiriyor iste
Aynen cok bilir vaaz vermeyi bi kendine baksa keske ben zaten daha onceleri tavrimi koymustum eve emrivaki almiyordum belki kucuk bir tartisma yasiyorduk 1 saate konu kapaniyordu en azindan ve devam ediyorduk gayet guzel illa cirkeflik yapip kovmam veta eve almamam mi lazim benim bu insanlari ya sıkıldim ben bu durumdan

Çayı dökme kısmı olmamış sanki, sizin kardeşiniz falan gelip kalmıyor mu hiç ya da eşinizin pek haz etmediği birileri.

Kardesim yok esimin hazetmedigi kimsede gelmiyor ailem geldi onlarda gunu birlik gelirler giderler baska sehirden geldikleri halde hic kalmadilar bile ..

Boşanmayacaksam ev terk etmem ben kendi kuralimdir ve abisinin yaninda kavga etmek istemedigim icin beyefendi giderse esimi cekicem ozaman belli olacak ak kara bakacagiz

Benden sabirlisin kiz :KK70:

Ben bile burdan sinirleniyorum, sen nasil katlaniyorsun bilemiyorum. Rahatima çok düskün bir insanim, ne demek pazar günu bu saate kadar kalmak? Görünen o ki sadece esinin degil, abisinin de kulagindan çekmeli :KK48:

Bosanmayi gerektirecek dusundurecek bir durum yok ortada. Bilmedigimiz baska seyler varsa o ayri tabi.. Esinize de hak verin. Nasil kal git desin abisine. Misafir kovulmaz ki. Abisi dusuncesiz. Sık sık gelip sizde vakit gecirir mi boyle?

Saglam bosanma gerektircek durum olsa emin degilim demem zaten gonul rahatligiyla bu adam bana bunu yapti derim ama yok 5 kardesler 3 gorumce 1 abi anasi babasi vallahi daral geldi iyle anneci filanda degil ama bu insanlar nebicim insanlar kurtulamadim gitti biktim

Benden sabirlisin kiz :KK70:

Ben bile burdan sinirleniyorum, sen nasil katlaniyorsun bilemiyorum. Rahatima çok düskün bir insanim, ne demek pazar günu bu saate kadar kalmak? Görünen o ki sadece esinin degil, abisinin de kulagindan çekmeli :KK48:

Kuzum kul tablasi bilmem ne firlatip ortaligi yikmisligimda var ablasini eve almamisligimda var varda var bunlari yapinca psikopat rahatsiz kocan seni kapi onune iyi koymuyor diyorlar
Ki psikopatlik yaparken cidden daha iyiydi iki bisey demiyorsun durum bu oluyor ve nasil katlaniyorsun oluyor bu sefer ee ne yapilir ki ??
Ben sikildim artik bosanasim var ama emin degilim pire icin yorgan muhabbetine geliyor biraz ama bunuda cekmeye pek niyetim yok oyuzden bekliyorum eger esim ters cizerse diyecegim benden bu kadar bu konuda ciddiyim

Bazi insanlar maalesef laftan anlamiyor hayatim. Esiniz uyarsa olmaz mi

Iste pire icin yorgan yakmak olacak bosanmak oyuzden emin degilim kendi icimizde problemlerimiz olsa derim bu evlilik beni mutsuz ediyor surdurmenin alemi yok ama sinek kucuk mide bulandiriyor iste
Aynen cok bilir vaaz vermeyi bi kendine baksa keske ben zaten daha onceleri tavrimi koymustum eve emrivaki almiyordum belki kucuk bir tartisma yasiyorduk 1 saate konu kapaniyordu en azindan ve devam ediyorduk gayet guzel illa cirkeflik yapip kovmam veta eve almamam mi lazim benim bu insanlari ya sıkıldim ben bu durumdan
haksızsınız diyemem, çünkü ben de hiç hoşlanmam emrivaki misafirden. ev hali bu, dağınık olur, pis olur, kılık kıyafet uygun olmaz, insan dinlenmek ister falan.
eşiniz de abisini kırmak istemiyordur onu da anlıyorum ama sizin de hassasiyetinizi anlamalı. inşallah orta yolu bulursunuz.

e artık kalamazlarda sanırım, eşiniz abime bunu yaptın ben de onlara yapıcam diyebilir

Is oraya varmaz ugrasamam acikcasi sen bunu yaptin ben bunu yapacam senin ailendi benim ailemdi derken zaten saygi biter

Abi bey gitsin konusacagim ters cizerse biterse bitsin
Ben mutlu olmak icin evlendim elalemin yuzunden huzursuzluk yasamayi kabul edemem

Abisininde sabahtan aksama kis ayisi gibi salonun ortasinda yuvarlanip uyumaya hakki yok bence .. saat 11 oldu ya
Bunu yapmakta sakinca gormedim oyuzden .. duzgun davranmaya ugrastikca tepeye biniyorlar daha abisine bisey demisligim yoktu ama bu gece oda bitti artik ..
Öyle bir anlattınız ki, vallahi gözümün önüne geldi, homur homur kanepede yayılan bir adam. Ben bile buradan sinir oldum, evinizi bilsem gelesim var.

Adam yüzsüz olabilir, densiz olabilir, ama eşiniz sizin bu konuda ne hissettiğinizi sabahtan beri anlayamadıysa bile mutfaktaki çay düellosundan sonra anlamıştır. Neden abisine bir yalan uydurup da göndermiyor?

Kuzum kul tablasi bilmem ne firlatip ortaligi yikmisligimda var ablasini eve almamisligimda var varda var bunlari yapinca psikopat rahatsiz kocan seni kapi onune iyi koymuyor diyorlar
Ki psikopatlik yaparken cidden daha iyiydi iki bisey demiyorsun durum bu oluyor ve nasil katlaniyorsun oluyor bu sefer ee ne yapilir ki ??
Ben sikildim artik bosanasim var ama emin degilim pire icin yorgan muhabbetine geliyor biraz ama bunuda cekmeye pek niyetim yok oyuzden bekliyorum eger esim ters cizerse diyecegim benden bu kadar bu konuda ciddiyim

Iyide esin hiçbirsey söylemiyor mu? Yani "aah bak saat geç oldu, yarin is günü" yada "*esnemek* aah çok yorulmusum, baya uykum geldi" gibi gibi seyler? Yoksa adamin hosuna mi gidiyor bu olay?

Ben senin geçmis konularini bilmiyorum ve ya hatirlamiyorum fakat misafir geri çevirmekte bana yalnis gibi geliyor. Tamam ben tam ortami, durumu bilmiyorum, fakat ben geri çeviremezden heralde. Hani o abi'nin orda sizde kalmasini ne kadar yalnis buluyorsam, misafiri geri çevirmeyide o kadar yalnis buluyorum.

Öyle bir anlattınız ki, vallahi gözümün önüne geldi, homur homur kanepede yayılan bir adam. Ben bile buradan sinir oldum, evinizi bilsem gelesim var.

Adam yüzsüz olabilir, densiz olabilir, ama eşiniz sizin bu konuda ne hissettiğinizi sabahtan beri anlayamadıysa bile mutfaktaki çay düellosundan sonra anlamıştır. Neden abisine bir yalan uydurup da göndermiyor?

Yok sabahtan beri gayet farkindaydi da yollamadi kucukte degil 40 yasinda mutfaktan gelen sesleri ve ayri yerlere gitmemizden biseyler oldugunu anlayip gitmeliydi ? Ama saat 11 ve oturuyor olur musun oldurur musun

Iyide esin hiçbirsey söylemiyor mu? Yani "aah bak saat geç oldu, yarin is günü" yada "*esnemek* aah çok yorulmusum, baya uykum geldi" gibi gibi seyler? Yoksa adamin hosuna mi gidiyor bu olay?

Oyle seyler yapmiyor misafiri geri cevirmek olmayinca sonradan kovmakta veya yalan uydurmak veyaaa bi sekilde yollamaya ugrasmakta olmuyor demekki
Ben senin geçmis konularini bilmiyorum ve ya hatirlamiyorum fakat misafir geri çevirmekte bana yalnis gibi geliyor. Tamam ben tam ortami, durumu bilmiyorum, fakat ben geri çeviremezden heralde. Hani o abi'nin orda sizde kalmasini ne kadar yalnis buluyorsam, misafiri geri çevirmeyide o kadar yalnis buluyorum.

acaba karısıyla falan kavga etti de ondan mı geldi. kardeşiyle dertleşmek için...

çok güzel bir sınav verdim ben de gecen salı günü.
yengemi ve yegenleri çağırdım iftara.neyse iftardı teravihti derken saat 12 oldu.eve geldiler yegenim uyudu odada.babam yengem ve diğer oğlan kardeşimle salonda bi muhabbet.ben sabah erken uyancam ama uyumak ne mümkün.
tv açık big. açık. gittim internet kablosunu çıkardım.ses yapmayın erken uyancam filan.anlayan yok.sinirleniyorum uyuyamıyorum diyorum yine anlayan yok.en son yataklar açıldı.saat 2.annemlerle sahur yaptılar.saat 4. ben uyuduğumda saat 5ti.öğlen oldu hala yatıyolar.ve gitmiyolar hala. işin tuhafı evleri de yürüme 5 dk arabayla 1 dk mesafede.
cinlerim tepem çıktı.o günden beri sinirden boğazım şişti.ölüyorum öksürmekten.
kısacası allah insanı böyle anlayışsız insanlardan- anlamak istemeyenler insanlardan uzak tutsun.çünkü bilerek ve isteyerek ömür törpülüğü yapıyolar.

Evdeki misafir nasil gonderilir bilemiyorum valla.
İnsanin icinden "kak git lan" diyesi geliyordur da iste el mahkum.
Odaniza cekilip yatsaniz uyucam diye tavirli bi sekilde fln..
Yada eltinizi arayin kocasini toplasin.

Senin evi dinlenme tesisi mi sanıyor bu adam acaba?

Elys, konuyu direkt boşanmaya getirmeden sopanın ucunu göster. Bu şekilde devam ederse ilişkinizin bozulacağını, durumdan rahatsız olduğunu dile getir. Anladı anladı, anlamadıysa sopayı sırtında kırmak serbest...

Yani ılımlı konuşmak lazım ama bazıları da bu şekilde konuşmaktan anlamıyor, ille ortalığı birbirine katmak gerekiyor. Garip.

X