- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memleket müftü doldu mübarek, gelin de ona mahrem gitsin evinde zıbarsın uyusun o zaman, evli barklı adam, ne işi var genç kadının evinde uyuyor..
eşiniz de bir garip, hani gaz vermek gibi olmasın da, neden müdahale etmiyor, gençsiniz, eşiniz çalışıyor, bir hafta sonunuz var onu da beraber geçirin, ne münasebet pazar akşamı mecbur musunuz kaynınızla vakit geçirmeye.
boşanmak için başka bir sebebiniz var mı bilmiyorum, eşinizi seviyorsanız, saygınız devam ediyorsa, pire için yorgan yakmayın derim. sakin sakin konuşun isterseniz.
Çayı dökme kısmı olmamış sanki, sizin kardeşiniz falan gelip kalmıyor mu hiç ya da eşinizin pek haz etmediği birileri.
Boşanmayacaksam ev terk etmem ben kendi kuralimdir ve abisinin yaninda kavga etmek istemedigim icin beyefendi giderse esimi cekicem ozaman belli olacak ak kara bakacagiz
e artık kalamazlarda sanırım, eşiniz abime bunu yaptın ben de onlara yapıcam diyebilirKardesim yok esimin hazetmedigi kimsede gelmiyor ailem geldi onlarda gunu birlik gelirler giderler baska sehirden geldikleri halde hic kalmadilar bile ..
Bosanmayi gerektirecek dusundurecek bir durum yok ortada. Bilmedigimiz baska seyler varsa o ayri tabi.. Esinize de hak verin. Nasil kal git desin abisine. Misafir kovulmaz ki. Abisi dusuncesiz. Sık sık gelip sizde vakit gecirir mi boyle?
Benden sabirlisin kiz
Ben bile burdan sinirleniyorum, sen nasil katlaniyorsun bilemiyorum. Rahatima çok düskün bir insanim, ne demek pazar günu bu saate kadar kalmak? Görünen o ki sadece esinin degil, abisinin de kulagindan çekmeli
haksızsınız diyemem, çünkü ben de hiç hoşlanmam emrivaki misafirden. ev hali bu, dağınık olur, pis olur, kılık kıyafet uygun olmaz, insan dinlenmek ister falan.Iste pire icin yorgan yakmak olacak bosanmak oyuzden emin degilim kendi icimizde problemlerimiz olsa derim bu evlilik beni mutsuz ediyor surdurmenin alemi yok ama sinek kucuk mide bulandiriyor iste
Aynen cok bilir vaaz vermeyi bi kendine baksa keske ben zaten daha onceleri tavrimi koymustum eve emrivaki almiyordum belki kucuk bir tartisma yasiyorduk 1 saate konu kapaniyordu en azindan ve devam ediyorduk gayet guzel illa cirkeflik yapip kovmam veta eve almamam mi lazim benim bu insanlari ya sıkıldim ben bu durumdan
e artık kalamazlarda sanırım, eşiniz abime bunu yaptın ben de onlara yapıcam diyebilir
Öyle bir anlattınız ki, vallahi gözümün önüne geldi, homur homur kanepede yayılan bir adam. Ben bile buradan sinir oldum, evinizi bilsem gelesim var.Abisininde sabahtan aksama kis ayisi gibi salonun ortasinda yuvarlanip uyumaya hakki yok bence .. saat 11 oldu ya
Bunu yapmakta sakinca gormedim oyuzden .. duzgun davranmaya ugrastikca tepeye biniyorlar daha abisine bisey demisligim yoktu ama bu gece oda bitti artik ..
Bazi insanlar maalesef laftan anlamiyor hayatim. Esiniz uyarsa olmaz mi
Kuzum kul tablasi bilmem ne firlatip ortaligi yikmisligimda var ablasini eve almamisligimda var varda var bunlari yapinca psikopat rahatsiz kocan seni kapi onune iyi koymuyor diyorlar
Ki psikopatlik yaparken cidden daha iyiydi iki bisey demiyorsun durum bu oluyor ve nasil katlaniyorsun oluyor bu sefer ee ne yapilir ki ??
Ben sikildim artik bosanasim var ama emin degilim pire icin yorgan muhabbetine geliyor biraz ama bunuda cekmeye pek niyetim yok oyuzden bekliyorum eger esim ters cizerse diyecegim benden bu kadar bu konuda ciddiyim
Öyle bir anlattınız ki, vallahi gözümün önüne geldi, homur homur kanepede yayılan bir adam. Ben bile buradan sinir oldum, evinizi bilsem gelesim var.
Adam yüzsüz olabilir, densiz olabilir, ama eşiniz sizin bu konuda ne hissettiğinizi sabahtan beri anlayamadıysa bile mutfaktaki çay düellosundan sonra anlamıştır. Neden abisine bir yalan uydurup da göndermiyor?
Iyide esin hiçbirsey söylemiyor mu? Yani "aah bak saat geç oldu, yarin is günü" yada "*esnemek* aah çok yorulmusum, baya uykum geldi" gibi gibi seyler? Yoksa adamin hosuna mi gidiyor bu olay?
Oyle seyler yapmiyor misafiri geri cevirmek olmayinca sonradan kovmakta veya yalan uydurmak veyaaa bi sekilde yollamaya ugrasmakta olmuyor demekki
Ben senin geçmis konularini bilmiyorum ve ya hatirlamiyorum fakat misafir geri çevirmekte bana yalnis gibi geliyor. Tamam ben tam ortami, durumu bilmiyorum, fakat ben geri çeviremezden heralde. Hani o abi'nin orda sizde kalmasini ne kadar yalnis buluyorsam, misafiri geri çevirmeyide o kadar yalnis buluyorum.