Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çillerbir krem kullanmaya başlayacagım hadi hayırlısı bakalım
kızlar benim çenemde yıllardır geçmeyen bir leke var gölge gibi bir çok ürün denedim ama pek işe yaramadı .bu gün sağlık ocagına gittim doktorum birde exipigmenti deneyelim bakalım dedi .o meşhur kremide biliyorum soyucu etkisi var kk kullanıcılarındanda bazı kötü yorumlar okudum neyse gittim eczaneye orda baktım naturaline leke serumu var .onuda burda okumuştum eczacıya sordum dedim bunu kullananlar memnun kaldılarmı diye .eczacı dediki henüz onu hiç satmadık ama bizim eczacımız lekeler için bir krem yapıyor ve biz bu kremi çok satıyoruz kullanan herkeste çok memnun vesselam adam dediki komşuyuz burda ben kötü olsa sana satmam yüzyüze bakıyoruz falan filan aldım valla bir krem ve losyon yapmışlar kremi gece yatarken sürücem losyonuda sabah sürüp kermi onunla silicem 10 15 dakika sonrada yıkayacagım .allahım çok heveslendim çenemin resmini çektim krem bitene kadar kullanıcam inşallah işe yarar ve sizde bu kremden faydalanırsınız kızlar fiyatıda uygun ikisini 20 liraya aldım
evet merakla sürdüm kremi gece yattım sabahta verdikleri losyonla yüzümdeki kremi sildim 15 dakika bekledim ve yıkadım losyon felaket yaktı belkide 15 dakika beklememişimdir .akşam oldu dayanamadım bir daha sürdüm yatma zamanımı bekleyemedim 3 saat sonra yıkadım losyonu sürdüm bir değişiklik var yüzümde çenem pütür pütürdü sanki derimin altında çıkmaya çalışan sivilceler varmış gibi onlar yok cildim gergin parmagımla yokladıgımda derimde hiç bir şey yok ne diyolar ona pürüssüz gibi ama lekelerim aynı tabi iki kullanımda mucize beklemiyorum ama şimdilik gelişmeler bu kadar
kremi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum çenem pul pul olup dökülüyor ilk önceleri alttan çıkan deri yine koyu renk ve lekeliydi ama şimdiki soyulmaların ardından gelen deri az daha açık tonda henüz kremde yanındaki losyonda yarıdan fazla bitene kadar kullanıcam ama yeni deriyi gördüğümde sanırım artık fondöten kullanmama gerek kalmayacak çünkü bariz olan renk uyummsuzlugu ortadan kalkıyor hatta birazdan gezmeye gidicem sadece 25faktörlü nemlendiricimi sürdüm ve makyajımı yaptım ıyyy yağlı yağlı kurtuldum o fondötenden