Bir köy 7 yıl boyunca tecavüzü seyretti

Allah belalarını versin ahlak çökmüş bir köy ya hepsi biliyor hiçbir şey yapmıyor işte bu yüzden insanlıktan tiksiniyorum

bişey dicem beni linç edersiniz dye korkuyorum,yıne suçlu bir kadın sadece bır kadın ANNE tek suçlu,ülkemizden ensest de sesı çıkmayan aile içinde tabıkı anne
arkadaşım ağbisinin ona ve ablasına yaptığını anlattı ama annesi her zaman susturmuş,
almanyadan bır kadın aradı canlı yayında hungur hungur dedimin yaptığını annemde ananemde bılıyordu ve içeri gelmıyorlardı dedı,neyseki çok ıyı bır adamla evlenmiş mutluymuş(ne kdar mutlu olunursa yada canım benım ordan kurtulmuşya mutluluk)
Allah belanızı versın en çok da bılıpde susanların daha çok versin

geçen yazdım bır yerde bı kız çocuğuna bı adamın para verdiğini gördüm,kıza tanıyormusun dedim hayır dedi,aklımı yıtırcektım kıza bır daha alma kımseden para falan dedım yolda sabah oldu
benımle aynı asansöre bınen küçük kızlarımıza diyorumki çocuğum kımseyle bınmeyın hadi benımle bındınız dıye güzel güzel anlatıyorum,
İDAM İDAM İDAM

yine de şikayet etmesi gerekmez mi, sonuçta tacizinde cezai yaptırımı var, onlarda korkmuştur belki, bazı köylerde kimbilir neler oluyor kimi duyulur kimi duyulmaz
uğraşmak istememişlerdir
insanın değeri mi var?..

evet annede cooook buyuk bı suc var
ama tek suç onda değil
tecavuz eden pislikler masum değil
dediğin gibi idam..

evet annede cooook buyuk bı suc var
ama tek suç onda değil
tecavuz eden pislikler masum değil
dediğin gibi idam..
otecavuz edenlere suçlu bile diyemıyorum onlar hadi öle,eğer anne susmasa yada şahit olanlar bu olay duyulduğu an ile kalır,ama susarak bu olayın daha çok yağılmasına çanak tuttukları için öfekeliym susanlara

Kimseye beddua etmeyeceğim çünkü ben herşeyi geçtim.
O küçücü k kız çocuğu na ne olacak nasıl devam edecek yaşamaya.
Allah yardımcısı olsun..

Allah belanızı versin 14- 70 yaş arası şerefsizler .. !!!!

Allah belanizi versin.

Kolay kolay bela etmem ama bu serefsizlere diyecek baska sozum yok. O ananinda ben analigina tukureyim..

o sapiklara diyecek laf bulamiyorum ya annesi
nasil suclar kizini destek cikacagina

Böylelerini imret olsun diye asmak lazım
O yavru bu psikoloji ile nasıl yaşayacak
O nasıl bir anne
şu an izliyorum cnn türkte,70 yaşındaki dedeye kadar rızası vardı diyorlarmış,ve şu an delil yok sperm delil sayıldığı için fakat barolar birliği olayın arkasındayız dedi

Çocuğun rızası var deyip ceza indirimi verecekler kesin. Türkiyede böyle şeyler tecavüz kabul edilmiyor ne yazık ki.

Ben ciddi cildi hukukun kadınların tekelinde olması gerektiğini düşünüyorum. Yasa koyucuların da, hakimlerin de savcılar ında %80i kadın olmalı. Cinsel suç ve kadın cinayetleri davalarına yalnızca kadın savcı ve hakimler bakabilmeli.
Ben bu ülkedeki erkeklerin mentalitesine güvenmiyorum.

Neeeeyyyyy inanamiyorum acaba ALLAH in huzurunu ciktiklarinda bu tur pislikler nasil hesap verecekkk (

Allah belalarinu versin butun kiye sucu gizleme sucundan ceza verselermis ya

Tecavüzün her ülkede olduğu doğrudur.

Ancak bütün bir köyün buna ortak olup, üstünü örtmesi gerçekten bu toplumdaki ''Kol kırılır, yen içinde kalır.'' gibi iğrenç bir öğretinin sonucudur.

Taciz, tecavüz, aile içi şiddet konularında en midemi bulandıran kısım bu kısım. Bizim toplumumuz bunu ahlaksızlık olarak görmüyor. Ancak o köye kendilerine göre açık giyinen bir kadın girseydi gerçekten taşa tutulurdu.

O nedenle cinsel şiddet suçlarında diğer ülkelerden örnek verilmesini çok anlamsız buluyorum. Diğer ülkelerde cinsel suçların olmadığını iddia eden kimse zaten yok. Ama o insanlar ceza alıyorlar, o insanlar şikayet ediliyorlar, o insanlar toplumca aşağılanıyorlar. Ödüllendirilmiyorlar.

Ya ben gerçekten anlayamıyorum ilkokul 2 ya küçücük çocuk bunun neyi sizi tahrik etti o köyde hiç mi 'insan' yok? Hadi erkekleri geçtim hepsinin aklı malum yerde anneyi de ki anne demek bile mide bulandırıcı ... Bütün köy biliyor, bu adamların karısı-anası-kızı yok mu hepsi mi kabulleniyor nasıl bir vicdansızlık, insanlıktan nasibini alamamışlık benim aklım almıyor... Şimdi bir de bunlar 3-5 yıl yatıp çıkar hiç birşey olmamış gibi yaşamaya devam ederler erkekler ya ne de olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…