- Emoji Skoru
- 303.630
- Puanlar
- 898
Tüpten bebek yaptiran bize ne yapmaz,haklisin Marla'mİşin garibi ben annesinden de cok tırsardım tüpten bebek yaptırmış ne kadar korkuçlu insan diye hjskskj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüpten bebek yaptiran bize ne yapmaz,haklisin Marla'mİşin garibi ben annesinden de cok tırsardım tüpten bebek yaptırmış ne kadar korkuçlu insan diye hjskskj
İşin garibi ben annesinden de cok tırsardım tüpten bebek yaptırmış ne kadar korkuçlu insan diye hjskskj
Peki küçükken idiz hun'u edison sanan var mı aranızdaTüpten bebek yaptiran bize ne yapmaz,haklisin Marla'm![]()
Peki küçükken idiz hun'u edison sanan var mı aranızda![]()
Küçükken çok küçükmüşüz jennamben tabii ki,aynı kafadayız diye seviyorum seni bee
TatlismisizKüçükken çok küçükmüşüz jennammasumlugun dibine dibine vurmuşuz. Peki akan bi şelale gördüğünde televizyona yaklaşıp icine icine baktın mı bu nereye akıyor diye?
![]()
Ya ben herşeye şaşkın gözlerle bakan bi çocuktum, aslında halen de öyleyim şaşırırım nasıl olabiliyorTatlismisizyok ,ben o kadar araştırmacı değilmişim zaar
![]()
BebekYa ben herşeye şaşkın gözlerle bakan bi çocuktum, aslında halen de öyleyim şaşırırım nasıl olabiliyor
Yirün canını
Kurban olsunYirün canını![]()
O zaman dertleşelim miKurban olsun![]()
Her zaman ,yer,saat,mekan fark etmezO zaman dertleşelim mi![]()