C
cansum.54
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cansum.54
Önceliklemerhaba arkadaşlar ben bu siteye yeniüye oldum sayılır.Çok fazla bilgi edindim siteden ve çok sevdim.şimdi size cildimde rahatsz olduğum bir durumu anlatacağım ama pek çare bulacağınıza inanmıyorum.Benim bir kolumun ten rengi diğer kolumun ten rengine göre daha koyu.umarım bunu okuyunca bu duruma gülmezsiniz ve de saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim.evet şaşırdınız sanırım ama öle ve kollarımdaki kıllarda diğerkoluma göre çok koyu renk yani kumaralbir tenliyim ama bir kolum omzuma kadar esmer yazın kimse farketmiyor ama kışın bnm dikkatimi çekiyor bende bundan rahatsız oluyorum.Ben bunun güneş lekesi olabileceğini tahmn ediyorum.şöyleki bn 3 yaşndayken antalya ya tatile gitmişiz ve orda annemin sırtında güneş lekeleri meydana gelmiş büyük benekler halinde acaba bende de bu olabilirmi diye düşünüyorum.forumda okuduğum arap kızını kullanmayı düşündüm ama yinede kararsız kalktım doktoro gitmiştm ama cilt uzmanına değilsağlık ocağına gitmiştm ve birlosyon vermişti kullandım ama hiç bir faydasını göremedim şu anda 17 yaşında bir genç kızım ve bu durumdan çok rahatsızım gerçi doğru düzgün farkeden olmuyor ama artık soranlarada güneş lekesi diip geçiştirmeye başladım. inş bu site benimde sorunuma yardımcı olurpek bir umudum yok ama olsun yinede.hee bu arada sizcedoğuştan olabilirmi umarım öle değildir. gerçi küçüklk resmlermde hç böyle birşey farketmedm ama inş doğuştan değildir.Umarım benimde durumuma yardımcı olursunuz pek sanmıorum ama neyse. :)