Bir klinik ariyorum gozlerim kapali...

bulunmazhintkumasim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
336
317
303
Diğer
Hanimlar,
Ben yurtdisindayim ve 3 haftaligina Turkiye ye geliyorum. Yaptirmak istedigim islemler bisektomi, gidi, cene dolgu, dudak dolgu, gozalti isik dolgusu, botoks ve cilt bakimi yaptirmak istiyorum. Anlayacaginiz guzellik kampina giriyorum. Dr , klinik isimlerine ulastim ama hepsi istanbul un degisik yerlerinde ve pahali.
Sizin bildiginiz , bu islemlerin hepsini degilse de cogunu uygun fiyata yaptirabilecegim bir yer var mi?

Cok tesekkurler cevabiniz icin.

Eğer yer sıkıntısı yoksa sılıvrı medıcalparkta Dr. Ercan Demirbag var bende kendısıne amelıyat oldum oncesı sonrası surecten cok memnun kaldım tavsıye ederım

Eğer ankaraya gelebilirseniz bisektomi hariç tüm işlemleri mehmet akgüne yaptırabilirsiniz.Fiyat konusunda yardımcı oluyor.İşlemlerinden de memnunum ben öneririm.

Gözlerin kapalı arama bence. Bir tanıdığın en azından referans olsun tanısın yada ameliyat yaptırmış olsun. İlerde pişmanlık yaşamayın.ben daha olmadım ama tanıdığım kişi tanısa dahi kendim olmadan asla kimseye önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…