• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir kıza ya da kadına en çok hangisi yakışır?

Hangisi yakışır???

• SEVİMLİ

OY: 67 32,5%
  • ŞIMARIK

OY: 9 4,4%
  • SICAKKANLILIK

OY: 86 41,7%
  • DUYGUSAL

OY: 18 8,7%
  • UTANGAÇ

OY: 26 12,6%

• Ankete Katılan
    206
Bu tarz davranışlar sonradan kazanılacak şeyler değil malesef.
İnsanların karakteristik özelliklerinin bir sonucu olduğu için; a.syakışıp yakışmamasına göre değerlendiremeyiz bence.

Mesela kimi insan naparsa yapsın, sevimli olamaz, yani ''kadına yakışır hadi ben sevimli olayım'' dese de , yapmacıklıktan öteye geçemez..:1no2:

Ama bazı kadınlar yapıları gereği sıcaktır. jeyyarBakışlarından anlarsınız bu sıcaklığı.

Kimi insan da naparsa yapsın, utangaçlığını yenemez örneğin, kendisine yakıştığı için değil tabii ki elinde değildir bu..:sm_confused:

Duygusal değilim diyen bir insana rastlamadım zaten bu güne kadar.:1closedeyes:

Doğal hali sevimli ve sıcaksa bir kadının, bence en güzeli bu..:1closedeyes:

İnsanların karakteristik özelliklerinin bir sonucu olduğu için; a.syakışıp yakışmamasına göre değerlendiremeyiz bence.

Mesela kimi insan naparsa yapsın, sevimli olamaz, yani ''kadına yakışır hadi ben sevimli olayım'' dese de , yapmacıklıktan öteye geçemez..:1no2:

Ama bazı kadınlar yapıları gereği sıcaktır. jeyyarBakışlarından anlarsınız bu sıcaklığı.

Kimi insan da naparsa yapsın, utangaçlığını yenemez örneğin, kendisine yakıştığı için değil tabii ki elinde değildir bu..:sm_confused:

aynen katılıyorum. sevimli olmayan birine sevimliliği yapıştırsan durmaz zaten :kahve:

Ben ve çoğu insan sıcak kanlı insanları sever onun için bence herkese sıcakkanlı olmak yakışır...
Sıcakkanlılık zaten yapmacık olamaz...
Ama mesela sevglimin dediğine göre ben asla sevimli olamıyorum :roflol:yani sevimlilik sonradan yapılamıyo malesefff ve diğer şıklar

yani başka bi laf demeye gerek yok katılıyorum

bence zeka, hitabet gücü, entellektüel donanım ve tüm bunların bir çıktısı olarak karizmatiklik bir kadına en yakışanı...Oylamaya katılmadım ama illa burada kullanılan verileri baz alacaksak da sıcakkanlılık derim...ama utangaç ve de şımarık kadınlara kesinlikle tahammül edemiyorum...Utangaç kadını çok asosyal, içedönük ve sönük, kadınsılıktan çok uzak buluyorum...Şımarık kadınlar ise ben de "al yol saçlarını" hissiyatlanması yaratıyor; tahammül bile edemiyorum...

zeki(yada buna pratik zekalı,akıllı,yada aklını iyi kullanabilende diyebiliriz) ve sıcakkanlılık diyorum bende... şıklarda yok ama..aklını kullanabilen,kullanırkende karşısındakini küçük görmeyen.sıcakkanlı olup her ortama ve konuma uyum sağlayabilen kadın, kadın gibi kadındır....

sıcakkanlılık. ama sulu olma seviyesinde değil yani elbet mesafe de koyacaksın herkesle arana. Ben sıcakkanlıyımdır ve bu yönem hep takdir edilir, hem mesafeli hem sıcakkanlı olabilmek zordur.

Back