- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Bir kıza yada kadına en çok hangisi yakışır???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz davranışlar sonradan kazanılacak şeyler değil malesef.
İnsanların karakteristik özelliklerinin bir sonucu olduğu için; a.syakışıp yakışmamasına göre değerlendiremeyiz bence.
Mesela kimi insan naparsa yapsın, sevimli olamaz, yani ''kadına yakışır hadi ben sevimli olayım'' dese de , yapmacıklıktan öteye geçemez..:1no2:
Ama bazı kadınlar yapıları gereği sıcaktır. jeyyarBakışlarından anlarsınız bu sıcaklığı.
Kimi insan da naparsa yapsın, utangaçlığını yenemez örneğin, kendisine yakıştığı için değil tabii ki elinde değildir bu..:sm_confused:
Duygusal değilim diyen bir insana rastlamadım zaten bu güne kadar.:1closedeyes:
Doğal hali sevimli ve sıcaksa bir kadının, bence en güzeli bu..:1closedeyes:
aynen katılıyorum. sevimli olmayan birine sevimliliği yapıştırsan durmaz zaten![]()
Bu tarz davranışlar sonradan kazanılacak şeyler değil malesef.
İnsanların karakteristik özelliklerinin bir sonucu olduğu için; a.syakışıp yakışmamasına göre değerlendiremeyiz bence.
Mesela kimi insan naparsa yapsın, sevimli olamaz, yani ''kadına yakışır hadi ben sevimli olayım'' dese de , yapmacıklıktan öteye geçemez..:1no2:
Ama bazı kadınlar yapıları gereği sıcaktır. jeyyarBakışlarından anlarsınız bu sıcaklığı.
Kimi insan da naparsa yapsın, utangaçlığını yenemez örneğin, kendisine yakıştığı için değil tabii ki elinde değildir bu..:sm_confused:
Duygusal değilim diyen bir insana rastlamadım zaten bu güne kadar.:1closedeyes:
Doğal hali sevimli ve sıcaksa bir kadının, bence en güzeli bu..:1closedeyes: