Bir kısmet nasıl bulunur 😁

layel2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
33
-2
1
40
Ya ben hala neden birini bulamıyorum.neden hep istemediğim kişiler benimle tanışmak istiyor.en son aynı binada oturduğum komşunun oğlu bana aşık olmuş benim hiç haberim yok.sosyal medyada beni bulup tanışmak istedi. Ön yargılı davranmayıp bi kahve içtim..hayat hikayesini anlattı.bikac y Önce trafik kazasında birinin ölümüne neden olmuş.hala onun borcunu ödüyormuş.psikolojisi cok bozuk hala düzeltmemiş.ailesiyle yaşıyormuş 35 yaşında evden hiç çıkmayan psikolojisi bozuk bir erkek kardeşi varmış. Bu arada bunlar benim üst komsummuş ben şok🤫😱.Bu kardesi surekli tartışma çıkararak annesine babasına bağırıyordu.nese benim tanıştığım çocuk isyeri açmış batmış onunda borçlarını ödüyormuş.ilk buluşmamız olmasına rağmen sıradan kıyafetle özensiz gelmiş. Beni her gördüğünde cok utanıyormuş benle konuşurken bile utandigindan yüzünü kapatarak konuştu.ben dahada şok oldum.simdi siz söyleyin benim karşıma neden normal biri çıkmıyor😟

Ben bu sizle konusanda bi anormallik göremedim.biraz daha özenli giyinse iyi olurdu.sordunuz mu neden özenli giyinememis diye
Siz ne arıyorsunuz karşıda?

Bunun ennnn büyük açıklaması ✨şans✨. Diğer şeyler sadece şansını arttırmak için verilen tavsiyeler. Karşına iyi birinin çıkması tamamen şans. Karşına makul bir insanın çıkmaması ise tamamen matematik. Çünkü ortalama, düzgün bir insan evladı sayısı özellikle de bizim ülkede çok az. O yüzden kendini hiçbir konuda suçlama.

Çevren o şekildedir de ondandir. Kısmet aramakla bulunmaz adı üstünde kısmet vakti gelince o seni bulur. Tabi bunun için aktif sosyal bir insan olman lazım evde otururken kimse bu evde kız var gidip evleneyim demez.

41 yaşındayım memurum ama çok aktifim cok gezen tozan biriyim sosyal çevrem fazla ama hepsi evli.onlarin tanidigida evli.belki geç atandım 36 yasinda sanırım ondan geç kaldım.

Ben bu sizle konusanda bi anormallik göremedim.biraz daha özenli giyinse iyi olurdu.sordunuz mu neden özenli giyinememis diye
Siz ne arıyorsunuz karşıda?
Surekli gülerek konuşuyor ve yüzünü kapatiyor utanıyorum diyerek.sanki masada o.kadin ben erkeğim oyle hissettim.kiyafetini sormadım.ben şık giyinip gitmiştim onu oyle görünce montumu bende çıkarmadım oyle oturdum.cok para harcamayı severmiş.eline 90 bin geçse hemen harcarmiş😓

Çevre çok önemli, en önemlisi de nasipten ötesi pek olmuyor.
.
Böyle arayış içindeymiş gibi davranmayıp akışına bırakmalısınız.

kriterlerin neler mesela? belki de çevrende çok ama sen beğenmiyorsun? düğün, tatil, ev, full eşya sunacak geliri iyi ve yakışıklı erkek sayısı az evet. bunu bekleyenler çok bekliyor..

kriterlerin neler mesela? belki de çevrende çok ama sen beğenmiyorsun? düğün, tatil, ev, full eşya sunacak geliri iyi ve yakışıklı erkek sayısı az evet. bunu bekleyenler çok bekliyor..
Benim maddi bir anlamda bir beklentim yok bakımlı saygılı guleryuzlu düşünceli olsun yeter

Erkeklerin çoğu böyle artık çer çöp türü. Aşk çoğu şeyi görmezden gelmeye yarıyor gerisi boş, seveceğin adam da böyle çöp olacak ama sevdiğin için gözüne gelmeyecek😁😁😁
Böyle çöp olacak biri var ama biraz cinsellige düşkündü böyle şeyler bana ters dedim bitirdim. Evimde kalmak istedi kabul etmedim.beni gece arzuluyormusun diyor tam salak.

Back
X