Gebeliğe Hazırlık Bır kez korunmadık hamıle kalır mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan ben o hatayı haptım dün negatif çıktı adet günüm bu gün hala gelen giden yok acaba aceleci mi davrandım yoksa bu ayda mı bişey yok diye hindi gini düşünüyorum

Şuan ben o hatayı haptım dün negatif çıktı adet günüm bu gün hala gelen giden yok acaba aceleci mi davrandım yoksa bu ayda mı bişey yok diye hindi gini düşünüyorum
Canım bıraz oncekı arkadasta ole yazmıs ılk gun cıkmadı 5gun sonra cıktı dıe

Canım bıraz oncekı arkadasta ole yazmıs ılk gun cıkmadı 5gun sonra cıktı dıe
Aynen öyle bir de belirtileride çok benziyp adet mi bebek mi bilemiyosun heyecana kapılıp yapıyorsun hüsran mesela 1 haftayı asşkındır kasıklarımda sancı ve batma var gögüslerim şişti el sürülmüyor bunlar gebeliğin belirtisi aynı anda adet belirtiside

Amin canım ınsallah sadece 1kez kı korunmadınız yoksa gun asırımı korunmadınız o donem
yani bir kez korunmadık sonra zaten iki hafta eğitimdeydik ordada sabah eğitim çıkışta gezme tozma derken yorgunluktan uyuduk
dondukten sonraki hafta hasta olmam gerekiyordu olmayınca anlamıştım bir şeyler olduğunu

Gogus uclarının bıraz daha kararması gerekıyormus ona baktın mı canım

Canım pekı scaba hamılemıyım fln dıw dusundun mu korunmasız ılıskı sonrasında ben ogunden berı acaba varmıdır dıe dusunuyorumda

valla yurmutlaman düzgünsen en tehlikeli zamanda olmuş ilişki
hamıle kalma ihtimalin çok yüksek tabii allah verecekse

Bende 9 aylık evliyim bakalım bizim melekler ne zaman gelcek

Canım pekı scaba hamılemıyım fln dıw dusundun mu korunmasız ılıskı sonrasında ben ogunden berı acaba varmıdır dıe dusunuyorumda
Yani ilk sefer olunca bide çevre artık düşünün hemen olmaz diyorlardı ben o yüzden olmaz diye düşündüm inan aklımda değildi
birde yoğunluk olunca rahattım baya olmaz hemen gibilerinden düşündüm hep.
Ama göğüslerimde aşırı damarlanma olmuştu hiç adet belirtilerimde bu olmazdı

Pekı bu belırtılerı ne zaman yasadın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…