LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.406 1.958 698 Hatay 3 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. #21 Canım burçdaşım çok teşekkür ederim katkından dolayı .Harika resimler .Uyarı fotoğrafı hele çok güzel tam yerinde .Öpüyorum .
Canım burçdaşım çok teşekkür ederim katkından dolayı .Harika resimler .Uyarı fotoğrafı hele çok güzel tam yerinde .Öpüyorum .
Aysecik Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2006 1.128 4 116 Fransa 3 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. #22 Lereenim fotograflari begenmene sevindim bende burcdasima destek olayim ATA'mizi birkez daha analim istedim, evet nasilda ikaz ediyor keske anlayabilsek degilmi? Bedensel olarak aramizdan ayrildi ama dusunceleri hepimizin beyninde sevgisi yureklerimizde
Lereenim fotograflari begenmene sevindim bende burcdasima destek olayim ATA'mizi birkez daha analim istedim, evet nasilda ikaz ediyor keske anlayabilsek degilmi? Bedensel olarak aramizdan ayrildi ama dusunceleri hepimizin beyninde sevgisi yureklerimizde
Nixe Guru Kayıtlı Üye 1 Nisan 2007 255 0 296 Antalya 3 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. #23 her zaman kalbimizde yaşayan atamızı bir kez daha saygıyla anmış olduk sayende paylaşımın için çok teşekkürler...
her zaman kalbimizde yaşayan atamızı bir kez daha saygıyla anmış olduk sayende paylaşımın için çok teşekkürler...
LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.406 1.958 698 Hatay 4 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. #24 Ben teşekkür ederim .
edenizzz Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 625 1 96 İstanbul 9 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. #25 ATAM seni çok seviyoruz...........