- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet her hamilelik farklı yaşanan korkular insanı düşündürüyor Allah tekrarını yaşatmasınHer hamilelik kendine özeldir.. Aynı şeyleri yaşayacağım diye kendinizi strese sokmayın herşeyin güzel olacağına inanın elbette insan ister istemez aynı şeyleri yaşama korkusu hissediyor bende bircok sorun yasadim kizimda hamileyken ve dogduktan sonra simdi cok sukur iyi gidiyor hamileligim 2 ayım kaldi sadece rutin kontrollere gidiyorum hayirlisi Allahtan
Amin inşallah sizin ne kadar varEvet her hamilelik farklı yaşanan korkular insanı düşündürüyor Allah tekrarını yaşatmasınsağ salim kavuşun inşAllah az kalmış
![]()
Ben doğum yaptım canım 40 gün oldu 32+5te yaptımAmin inşallah sizin ne kadar var![]()
Amin inşAllah teşekkür ederimOh maşallah kirkinizda çıkmış saglicakla buyutun insaallah![]()
Bende sebepsiz erken doğum yaptım 27. Hafta da sürekli ya yine erken olursa diye düşünüp duruyorum birde sezaryen olduTüp bebekle hamile kaldım 32+5te doğum yaptım.. Merak ettiğim erken doğum yapan kızlar ikinci hamileliğinizde erken mi oldu ? Ne sebeple erken doğum yaptınız ??? benim bir günde doğumum başladı.. İlki erken diye ikincide mi öyle olur ???![]()
Hayır ilki erken diye ikinci de erken olacak diye bişey yok . Sebebi önemli erken doğumun . Eğer iç faktörlerden kaynakliysa ikincinin de erken olması beklenir ama dış kaynakliysa böyle bi durum beklenmez. Yani demek istediğim sizin fiziksel yapinizdan,hirmonlarinizdan kaynaklanıyorsa olabilir ama o gün başınıza gelen farklı bir durum yüzünden dogumunuz başlamışsa ikincisi vaktinde gelebilir. Bazı insanların bunyeleri dış etkilere diğerlerinden daha açıktır. Eğer sebebi bulunamadiysa elbette çok dikkatli olmak gerekir öncelik erken doğum olacağı yönünde planlama yapılırTüp bebekle hamile kaldım 32+5te doğum yaptım.. Merak ettiğim erken doğum yapan kızlar ikinci hamileliğinizde erken mi oldu ? Ne sebeple erken doğum yaptınız ??? benim bir günde doğumum başladı.. İlki erken diye ikincide mi öyle olur ???![]()
Evet canım bende 32’de yaptım aklımı kurcalıyor tüp bebek zaten erken doğum riski oluyor tüplerde ama ikinci Allah nasip ederse korkuyor insanBende sebepsiz erken doğum yaptım 27. Hafta da sürekli ya yine erken olursa diye düşünüp duruyorum birde sezaryen olduneye üzüleceğim bilmiyorum
Evet çok doğru birde sebepleri belli olabilse keşke.. bilinmediği için o korku hep olacak 2.hamileliklerde maalesef..Hayır ilki erken diye ikinci de erken olacak diye bişey yok . Sebebi önemli erken doğumun . Eğer iç faktörlerden kaynakliysa ikincinin de erken olması beklenir ama dış kaynakliysa böyle bi durum beklenmez. Yani demek istediğim sizin fiziksel yapinizdan,hirmonlarinizdan kaynaklanıyorsa olabilir ama o gün başınıza gelen farklı bir durum yüzünden dogumunuz başlamışsa ikincisi vaktinde gelebilir. Bazı insanların bunyeleri dış etkilere diğerlerinden daha açıktır. Eğer sebebi bulunamadiysa elbette çok dikkatli olmak gerekir öncelik erken doğum olacağı yönünde planlama yapılır
Bebeğiniz hayatta mıEvet canım bende 32’de yaptım aklımı kurcalıyor tüp bebek zaten erken doğum riski oluyor tüplerde ama ikinci Allah nasip ederse korkuyor insan
Evet çok şükürBebeğiniz hayatta mı
MaalesefEvet çok şükürsenin
Benim bebeğim de 33 ama 32 haftayla uyumlu doğmuştu benim erken doğum sebebim preeklampsi olduğu için 2. Hamileliğimde de yaşayabilirim veya yaşamam benimki %50Evet çok şükürsenin
En azından sebebi belli alınacak tedbir bardır benim ne olduğu bile belli değilBenim bebeğim de 33 ama 32 haftayla uyumlu doğmuştu benim erken doğum sebebim preeklampsi olduğu için 2. Hamileliğimde de yaşayabilirim veya yaşamam benimki %50![]()
Gebelik zehirlenmesi nasıl bişey belirtileri nedir yaniEn azından sebebi belli alınacak tedbir bardır benim ne olduğu bile belli değil
Umarım vardr tek bildiğim yağsız ve tuzsuz beslenmek diğer tedbirleri bilmiyorumEn azından sebebi belli alınacak tedbir bardır benim ne olduğu bile belli değil
Ben de 1 hafta içinde çıktı. Ve ben çok üzüldüğüm bir durum oldu o yüzden tansiyonum çıktı sonra preeklampsi geçrdim. Beh o 1 hafta içinde çookkk şiştim.. Vücudum çok ödem topladı. 5 dk ayakta dursam ayaklarım öyle bir şişiyordu ki balon oluyordu. Yüz, göz, eller, kollar, vücut şişliği. Şiddtli baş ağrısı, gözlerin önünde noktalar uçuşması.. Tansiyonun yükselmesi.. İdrarda protein artışı bulantı ve kusmalarda artış.. vb. Benim tansiyonum 17 ye çkmştı doktorum takp için yatş vermişti idrar tahlilimde protein miktarım 4+ çıkınca hemen sezeryana aldı..Gebelik zehirlenmesi nasıl bişey belirtileri nedir yani
Bende bulantı olurdu ama son zamanlar da bitmişti ellerim de öyle bir ani şişlik deBen de 1 hafta içinde çıktı. Ve ben çok üzüldüğüm bir durum oldu o yüzden tansiyonum çıktı sonra preeklampsi geçrdim. Beh o 1 hafta içinde çookkk şiştim.. Vücudum çok ödem topladı. 5 dk ayakta dursam ayaklarım öyle bir şişiyordu ki balon oluyordu. Yüz, göz, eller, kollar, vücut şişliği. Şiddtli baş ağrısı, gözlerin önünde noktalar uçuşması.. Tansiyonun yükselmesi.. İdrarda protein artışı bulantı ve kusmalarda artış.. vb. Benim tansiyonum 17 ye çkmştı doktorum takp için yatş vermişti idrar tahlilimde protein miktarım 4+ çıkınca hemen sezeryana aldı..