- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim bir sokak kedim var çok seviyorum ama gelgelelim bir gün bu sokak kedim yavru olan bir kediyi cıyaklatmaya başladı. Biz de duyup bu yavru kediyi sokaktan kurtarıp eve aldık. Daha önce evde de benim kedim vardı kaçtı kayboldu. Onun üzüntüsü hâlâ içimde olduğu için yeni bir kedi sahiplenmek gibi bir niyetimiz de yoktu. Çünkü evde aile üyeleri ben eşim ve kızım hepimiz alerjiye sahibiz. Hatta eşimin öyle böyle değil hapşurmaya başladı mı çok fena ayrıca tüy gördüğünde irkiliyor kardeşleri de bu şekilde o yüzden eşimi yadırgamıyorum. Eşim de alıştı artık şimdi o da çok kedi seviyor. Kurtarmak için eve aldığımız bu yavru büyüdü bize alıştı ama benim eski kedim gibi değil bu sevilmek istemeyince hart diye ısırıyor ama sokak kedim öyle degil sokak kedimizi de bugün dışarıda kafası daha önceden yaralanmış olarak buldum. Kaç gündür ortalıkta yoktu.Sabah kızımla ekmek almaya gidiyordum arabanın altından bizim geçtiğimizi anlayınca ses verdi Karagöz dedim çıktı. Başındaki yarayı görünce eve getirdim ama evdeki kedi dişi olduğu için sokak kedimi ön balkona aldımki biraz dışarıdan uzak dursun kafası da iyice geçsin. Evdeki kedim de bir terasa bir eve geziyor ama benim aklım hep sokak kedimi eve almakta her ikisini de alamam eşim 1 kediye zor razı geldi çünkü alerjisi var hak veriyorum ilaç kullanıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Evdeki dişi kedi bize alıştı sahiplendirmeye korkuyorum sahiplenilince duyarsız biri olur da kaçırırsa sokaklarda yapamaz eve alışkın daha önce eski kedimin yavrularını sahiplendirmiştim telefondan gözetim altında olmak şartıyla bir tanesi evden kaçtı dedi olabilir tabii ki ama bunu öyle bir seçeneğe maruz bırakamam off çok zor uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: