- 21 Temmuz 2012
- 895
- 243
-
- Konu Sahibi Munevvergul
Bu dalga geçilecek bir durum değil. Hiç evlenmemeyi tercih ederdimDaha evlilik kapısını siftah edemeyenler var mesela
Dikkat edersen dalga değil, herkesin kapısı kendine göre farklı... bilmem anlatabildim mi?Bu dalga geçilecek bir durum değil. Hiç evlenmemeyi tercih ederdim
Merhaba arkadaşlar. Ben boşanmış bir bayanım. Fakat geleceğe dair hiç ümidim yok. Sizce bir kapı kapanıp diğeri açılır mı? Ben ve benim gibi kalbi kırık olanlar için düşüncelerinizi paylaşarak ışık olur musunuz?
Yok burda kimse dalga geçmiyor seninle durumun hassas biraz espri yapmaya çalıştık. Evlilik kısmet işii bazıları evlenir çok mutlu olur bazıları evlenir mutsuz bazıları da evlenemez herkes başka şekilde sınanıyor. Hayat böyle işte. Üzülmemen gerek çünkü birisi çıkacak çok mutlu olacaksın belki ya da çıkmayacak ama hayat devam ediyor tek konu da evlilik ya da birisi olması degil.Bu dalga geçilecek bir durum değil. Hiç evlenmemeyi tercih ederdim
Hayır görmüyorum ama bir türlü iyiyim ben diyemedimBoşanmış olmanızı bir "anormallik" olarak mı görüyorsunuz? Tam anlayamadım.
Bu arada özür dileyerek: kullanıcı adınızı görür görmez
"MUNEvvergul" aaaa yoksaMune hanımın adı da mı Münevver.0-O diye bir aydınlanma yaşadım
Merhaba arkadaşlar. Ben boşanmış bir bayanım. Fakat geleceğe dair hiç ümidim yok. Sizce bir kapı kapanıp diğeri açılır mı? Ben ve benim gibi kalbi kırık olanlar için düşüncelerinizi paylaşarak ışık olur musunuz?