Bir Kalp Atışı , Binbir Mutluluk

VAZGECILMEZIM

DÜDÜKSÜZ TENCERE
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
4.227
655
723
Yuupiiiiii
Analık duygusunu tattıktan sonra sıra halalık duygusunu tatmaya gelmişti. . Bir hafta önce bir miniğimizin olduğu haberini aldıkk. . Güzeller güzeli gelinimiz ağlayarak miniğimizin karnına yer ettiğini bana haber verirken hem kollarım kabardı hem gözlerim doldu hemde sevinçten uçtumm
Çok şükür Rabbime. . Birde kucağımıza alınca hala olduğumu bir kez daha iliklerime kadar hissedeceğim inşallah . . Yüce Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın. .
Hee bu arada illa teyze anne yarısı olacak diye bir kaide yok. . Bende olabülürümm heralde

slm cnm
topiğin adını görünce bakayım bir dedim
yazını da okuyunca offff
annelikten önce tatttım ben o duyguyu
kujummm halasının herşeyi o ilk çok başka
halaaa derken içim eriyor (anne derken nasl olur düşünemiyorum)
hele ki hamile olduğumu duyunca "hala istemiyorum" demesi sıpa yaaaa
gelininiz sağlıcakla doğurur inşş cnm güzel bir duygu Allah herkese tattırır inş

Çok teşekkür ederim öncelikle. . Kalbim nasıl pır pır anlatamam. . elbette annelik harika ötesi birşey. . ama biricik abimin biricik gelinimizin bebeği heyecanı havalara uçurdu. .Oğlum 3 yaşında burnum bebek kokusu istiodu artık. . Rabbim senin bebeğinide sağlkla kucağına almayı nasip etsin inş.

amin hepimizin
Allahım evladını da sana bağışlasın acılarını göstermesin inşş

inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınızada alırsınız canım
hayırlı uğurlu olsun bebişiniz halası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…