- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
yaşı kaç acaba merak ettimKızın sevdiğinden eminiz aslında. Çünkü ayrılalım dedikten sonra mutlaka pişman olup geri adım atıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşı kaç acaba merak ettimKızın sevdiğinden eminiz aslında. Çünkü ayrılalım dedikten sonra mutlaka pişman olup geri adım atıyor.
Kız 27 yaşında arkadaşım 30 yaşında. Çok zor bir ailede büyümüş. Aldatma şiddet her şey varmış. Babası evden gidip aylarca gelmezmiş ama boşanmaya da yanaşmamış hiç. Çok zor şeyler onu da anlıyoruz aslında ama keşke başkalarından çıkarmasa bu yaşadıklarını.yaşı kaç acaba merak ettim
Kız 27 yaşında arkadaşım 30 yaşında. Çok zor bir ailede büyümüş. Aldatma şiddet her şey varmış. Babası evden gidip aylarca gelmezmiş ama boşanmaya da yanaşmamış hiç. Çok zor şeyler onu da anlıyoruz aslında ama keşke başkalarından çıkarmasa bu yaşadıklarını.
Zaten sabrediyor biz dışarıdan izlerken bile bu kadar sabırlı olamıyoruz ama çok seviyor. Keşke kız bu kadar sevildiğini anlayabilse.
Çok değişik bir yaklaşım. Kız da sizin gibi düşünmüş olabilir. Bu söylediğinizi arkadaşımla paylaşacağım.Komplike bir konu. Bana göre 40 yıllık arkadaşlarıyla benim için görüşmeyi kesen gün gelir beni de bırakır. İkisi dengede olmalı.