Anket bir kadına en büyük kötülüğü sizce kim yapar?

bir kadına en büyük kötülüğü sizce kim yapar?

• Ankete Katılan
    225

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
bayanlar, kadının kadına yaptığı kötülüğü başkası yapamaz mı diye düşünüyorsunuz, yoksa erkekler mi kötülük yapar sizce, herkesden gelebilir diye mi düşünüyorsunuz, yoksa bir kadın en büyük kötülüğü kendine mi yapar? buyrun ankete katılın...:CüvCüv:

her ikiside yapar. erkekte, kadında. karakteri bozuksa, ahlaksızsa hiç farketmiyor...bunun erkeği ,kadını olmuyor...

atalar ne demiş Bİ İNSANIN ELİYLE DİLİYLE BELİYLE KENDİNE YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ CÜMLE ALEM Bİ ARAYA GELSE YAPAMAZ...... karşımızdaki kadın da olsa erkekte olsa zarar verebılırm ama su bı gercektık her daım kadınlar bırbırını hep satmıstır.kıskanclıgın gozu kör olsun.bız ne kadar temkınlı olursak kadında erkektende daha az zarar goruruz.rahmetli anneanneminde bi sözü var cok severim herkesi kendine düşman bil dost çıkarsa şansına...

Anneannenize Allah rahmet eylesin, hakikaten lafımı çok tuttum, msn iletime yazmayı düşünüyorum...

bence erkekler yapar...aldatmak mesela hangi kadin bunu kaldirabilir...hangi kadin sevdigi erkegin ihanetine goz yumabilir...hicbir kadin...

her insan ister kadin ister erkek olsun en büyük kötülügü kendi kendine yapar................

ben de düşüncemi söyleyim, kendi kendine yapar... hayat seçimlerimizden ibarettir... eğer bize biri bir kötülükte bulunmuşsa onu aleyhimize çevirmekte lehimize çevirmekte bizim elimizdedir. ama başınıza gelen ve sizi çok üzen olayları değerlendirdiğinizde sonuçta işin ucu hep kendinize dayanır...istisna olan, çok özel durumlarda var tabi...

bu zamanda herkes birbirine kötülük yapıo kimseye güven olmuoyo en yakınım diosun ondanda darbe görünce daha ne olsun işte demişler ya bu devirde babana bile güvenmiyeceksin ve bu söz kimbilir ne zaman söylendi ve biz bu sözün kaç sene sonrasındayızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…