Bir kadın için en ideal sütyen bedeni sizce nedir?

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar sizce bir kadın için en ideal sütyen bedeni(bizim ölçülerimize göre 75-80...gibi) kaçtır? hangi bedenden itibaren büyüktür ya da büyük sınıfına girer ya da hoş durmaz? Düşüncelerinizi merak ediyorum ??? tabii bu herkesin vücudunda farklılık gösterir ama genel olarak soruyorum ben

Bence canım her gögüs kendine göre yani biz diyoruz mesela zayıf vucuda büyük yakışmaz ama öyle görünce mükemmel dediğim insanlarda var büyük bedende küçük gögüslerde Allah ona göre yaratmış canım
Herkezin bedeni ona göre orantılı bana göre ama 90 dan sonrası büyüktür

Bencede boy ve orantı çok önemli, ama hemen hemen her boyda en az 80 düzgün görünen oran, 80-85 diyebilirim

güzelliği ortaya cıkaran ideal orandır, ideal oranın da 1,618 olduğu tesbit edildi. o yüzden herkesin ideali değişir. ama bence dolu dolu b cup iyi gibi.

bnmki tam dolu dolu b cup oldu valla:)) toparlayıcı aldım 70b- normalde 70-75 b takıyorum şu anda. ama 75 b sütyende türkçe açıklama yapmışlar etikette 75cm göğüs altı, 92-95 cm göğüs üzeri diye, ben ölçüyorum göğüs üzeri 82 çıkıyor bende bunu anlamadım yani??

80.85 diyenler olmus benim bildigim 80 cevre yani beli saran kismi a,b,c de büyüklügü
yani 75 d giyen biri cok ince yapilidir ama cok büyük gögüsleri vardir 80 b giyende cok büyüük gögüslü degildir yani A en kücügü D en büyügü
amma ders verdim amakaydirigubbakcemile3

neyse sorunun cevabina gelince sanirm B büyüklügü normal bir büyüklüktür

Herkesin tipi farklı,kilosu vs.Tek başına göğüs baz alınmamalı.
Kişisel görüşüme gelince 80-85 ideal bir ölçü.Daha büyük olunca sırt ağrısı vs sağlık sorununa neden olur.Bir de yazın zor olur.Ordan burdan fırlar.Rahat edemem.kaydirigubbakcemile3

36d iyidir:)
34e iyidir:)
36c de iyi olabilir :):):)

80d
75e
80c

bu yaz Los angeles taydım ve bayanların göğüs konusunda baya şikayetçi olduğu bir yer...Victorias secret başta olmak üzere en iyi ölçüyü giden müşterilere bizzat söylüyo..ve bu beden sütyen ve bikini Los angelestaki şubelerde hemen tükeniyo haftalarca bekleniyo,çünkü herkes silikonlu ve o en uygun bedeni yaptırıyorlar....
beden 36 D....

vücuda göre değişir evet,çok inceysen abartı durur doğrudur..ama 85-95 arası 62-72 kg arasıysanız birde dehşet ötesi...
Allahıma çok şükür 36D yim..bence göğüs büyüklüğü önemli...
kusura bakmayın 75-80 yazanlar...sahipsiniz ama hatunu belli eden göğüstür ve göğüs 85-95 arası göğüstür:KK66:
çaww

X