- 8 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi sennur gunes
İyi günler. Vajinal mantar enfeksiyonu kapan ve bu hastalığı geçen arkadaşlar tedavi olarak ne kullandınız? Yan etki görmeden nasıl atlatabilirim bu durumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakası yok yani şöyle var ama yokMalesef temizlige cok onem veren kadinlarda boyle seyler olmuyo. Bende eskiden olurdu byle seyler ama sonra temizlige asiri onem gostermeye basladim. Her sabah dus alirken anti bakteriel vajina yikama jeliyle yika, bide o bolgelerde tug kil olmasi da surekli sivilce ya da mantar yapiyo. Epilasyon yaptirdiktan sonra hicbi sivilce ya da mantar sorunum bile kalmadi benim. Temizlik tek care
İyi günler. Vajinal mantar enfeksiyonu kapan ve bu hastalığı geçen arkadaşlar tedavi olarak ne kullandınız? Yan etki görmeden nasıl atlatabilirim bu durumu?
Temizlik yazacaktım...Tanıklık veya pislikle alakası yok aksine pis insanlarda hastalık daha az oluyor bundan eminim. Ben de histeroskopi oldum orda mantar bulaşmış 6 aydır çekiyorum. Ilac da kullanıyorum her şeye dikkat ediyorum ama geçmiyor. Neyse ki kaşıntım yok sadece akıntı var.
Merhaba bende aynı Sorunu yaşadım 7 gün boyunca her gün ılık sirkeli suyla yıkadım ve her gece yatmadan önce Bi Gazlı beze zarını çıkarmadan ucuna temiz bir iğne batırdığım sarımsağı sardım. Küçük bohça gibi oldu ve bununla tampon yaptım. 1 hafta sonra hiç bişeyim kalmadı. Pamuklu iç çamaşırı giymeye özen gösterin. Tuvallette silme işlemini önden arkaya doğru yapın. Günlük iç çamaşırı değişimine özen gösterin ve iç çamaşırlarınızı ütüleyip öyle giyin. Faydasını göreceksiniz.
Malesef katılmıyorum size ben genital hijyene çok önem veren bir insanım ve şuan bildiğimiz sabun yüzünden mantar oldum liflenirken biraz sabun değdi ve sonuç hüsran ben sebamed feminelle jel kullanırım yıllardır ve ne zaman yanlışlıkla sabun deyse mantar olurum yani bu illet sadece pislikten olmuyoMalesef temizlige cok onem veren kadinlarda boyle seyler olmuyo. Bende eskiden olurdu byle seyler ama sonra temizlige asiri onem gostermeye basladim. Her sabah dus alirken anti bakteriel vajina yikama jeliyle yika, bide o bolgelerde tug kil olmasi da surekli sivilce ya da mantar yapiyo. Epilasyon yaptirdiktan sonra hicbi sivilce ya da mantar sorunum bile kalmadi benim. Temizlik tek care
Evet 3,8 ph en iyi derece asla mantar yapmıyo sabunların ph ları yüksekBen de dikkat ediyrm ozellikle asiri sabun veya benzeri seyle asla surup yikamiyrm her dusta ilik suyla yikiyrm cnku oranin ph derecesi bozulursa ozmn mantar hemen tkrar ediyo
Travazol ayak mantarı için daha iyi travacort favorimKesinlikle temizlikle ilgisi yok. Doktor bana aşırı temizleyerek florasini bozmussun demişti. Günlük ped kullanmayın, sirkeli suyla yıkamak bozulan florayi duzeltiyormus. Travazol, travacort kuruluk ve kasintiyi alır. İç çamaşırları utuleyin. Aklima gelen bunlar.
Kınayı da ilk kez duydumBen uzun zamandır kronik bir şekilde bu durumdan müzdaribim.sürekli yoğurt sürmek hatta varsa süzme yoğurt kaşıntıya iyi geliyor.iyi mantarları çoğaltıyor.bazı arkadaşlar sirke yazmış.sirkeli su orada ki tüm mantarları yok ediyor ama sonrasında çok önemli.yani iyi mantarları çoğaltmanız gerekiyor.bal,ekmek mayası,kaynatılmış maydonoz gibi gıdalar da iyi geliyor.ancak kesin çözüm değil.çünkü günümüzde sosyal yaşamımız buna izin vermiyor.dışarıda ki alafranga tuvaletler,bir başkasının dokunduğu musluklar,kullanılan selpaklar...bunlar en çok ta temizliğine dikkat edenlerin daha çok başına geliyor.
doğum kontrol hapları,antibiyotikler,hatta bazı etken ilaçlar var ki bunu bir çok kadın bilmez.açıkçası bazılarınız eleştirse de ben birşey denedim ve sonuç olarak iyi geldi.kına yaktım.kınanın ayak mantarına iyi geldiğini duymuştum.deneme yöntemiyle memnun kaldığım için kesinlikle tavsiye ederim.
sağlıcakla kalın :)