realist Nirvana Kayıtlı Üye 3 Aralık 2006 3.073 132 63 27 Ağustos 2009 Konu Sahibi realist #1 Kadın:Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor. Erkek:Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor. Kadın:Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez. Erkek:Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez. Kadın:Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok. Erkek:Selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama. Kadın:Aşık oluyoruz,korkmadan. Erkek:Biz de oluyoruz.Azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansın. Kadın:Evde,banyoda kıl-tüy dökmeyiz. Erkek:Küvetteki,lavabodaki,yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait. Kadın:Her sabah traş olmak zorunda değiliz. Erkek:Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen. Kadın:Birbirimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz. Erkek:Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık,haset,çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz. Kadın:Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuzmu? Erkek:Hiç iki erkeğin aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş diye mahvolduğunu duydunuz mu? Kadın:Horlamıyoruz. Erkek:Halt etmişsiniz,hatta hıçkırmıyor,geğirmiyor ve hapşurmuyorsunuz da. Yoksa siz insan değilmisiniz?Size afrodit diyebilirmiyim. Kadın:Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek:Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz. Kadın:Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek:Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama. Kadın:Tükürmeyiz. Erkek:Kırıtmayız. Kadın:Sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmiştir. Erkek:Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmıştır. Kadın:Uzağa işeme,uzağa tükürme,yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok. Erkek:Ortamın en güzeli olma,en zayıf olma,en pahalı giyineni olma,en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama. Kadın:Askere gitmiyoruz. Erkek:Hamile kalmıyoruz. Kadın:Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinası,takometre,barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor. Erkek:Çantamızda ruj,allık,pudra,yedek çorap,ıslak mendil,vs taşımamız gerekmiyor. Kadınoğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz. Erkek:Ütüyü fişte,yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.
Kadın:Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor. Erkek:Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor. Kadın:Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez. Erkek:Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez. Kadın:Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok. Erkek:Selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama. Kadın:Aşık oluyoruz,korkmadan. Erkek:Biz de oluyoruz.Azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansın. Kadın:Evde,banyoda kıl-tüy dökmeyiz. Erkek:Küvetteki,lavabodaki,yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait. Kadın:Her sabah traş olmak zorunda değiliz. Erkek:Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen. Kadın:Birbirimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz. Erkek:Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık,haset,çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz. Kadın:Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuzmu? Erkek:Hiç iki erkeğin aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş diye mahvolduğunu duydunuz mu? Kadın:Horlamıyoruz. Erkek:Halt etmişsiniz,hatta hıçkırmıyor,geğirmiyor ve hapşurmuyorsunuz da. Yoksa siz insan değilmisiniz?Size afrodit diyebilirmiyim. Kadın:Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek:Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz. Kadın:Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek:Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama. Kadın:Tükürmeyiz. Erkek:Kırıtmayız. Kadın:Sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmiştir. Erkek:Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmıştır. Kadın:Uzağa işeme,uzağa tükürme,yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok. Erkek:Ortamın en güzeli olma,en zayıf olma,en pahalı giyineni olma,en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama. Kadın:Askere gitmiyoruz. Erkek:Hamile kalmıyoruz. Kadın:Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinası,takometre,barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor. Erkek:Çantamızda ruj,allık,pudra,yedek çorap,ıslak mendil,vs taşımamız gerekmiyor. Kadınoğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz. Erkek:Ütüyü fişte,yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.
zuzu88 Kuş konuşsa uçarmıydı? Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2008 1.597 1 36 27 Ağustos 2009 Konu Sahibi realist #2 bayılıom onlara yaaa...bitanede bendennn adam kadına araba sürmeyi öğretiyor ve deliriyor - şu kavrama noktasını bir kerede de bulsan -hayatım sende bnm g noktamı bulamıyosun ben sana bağırıyormuyum....:) cıx :)
bayılıom onlara yaaa...bitanede bendennn adam kadına araba sürmeyi öğretiyor ve deliriyor - şu kavrama noktasını bir kerede de bulsan -hayatım sende bnm g noktamı bulamıyosun ben sana bağırıyormuyum....:) cıx :)