Elektrikli Mutfak Aletleri bir kaç sorum olacak kızlar

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
çeyiz alışverişine devam ediyorum:) sıra elektrikli eşyalara geldi öncelikle tost makinesi çok araştırdım ve kenwood hg 400 modelini çok önerdiler. evlenenler siz hangisini tavsiye edersiniz:)
2) kettle olarak hem çelik olsun hem çok pahalı olmasın hem estetik dursun derken arçelik k3330 ve philips hd4667 arasında kaldım yine siz ne tavsiye edersiniz
3) ütü olarak philips düşündüm ama çok pahalı ya. hem uygun hemde iyi bir ütü bulabilir miyim. eşim memur olacak yani evlenince çok ütü gerekecek
4) katı meyve sıkacağı almak istedim bu iyisi olsun ki aldığımıza pişman olmayalım diye düşünüyorum philips bu konuda çok iyimiş ama fiyatı 250 tl civarı siz ne diyorsunuz
5) en büyük sorun elektikli süpürge.. philips maraton gibi birşey alıcam ama hangisini almalıyım ona karar veremedim philips kullananlar ne tavsiye eder. evde evcil hayvanımızda olacak bu yüzden hijyen çok gerekli. philipsin hangi modelini önerirsiniz bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var
6) blender seti.. nedir ne işe yarar parçaları bilmem. ama arzumdan uzak durmam gerektiğini öğrendim philips buldum oda 200 civarı pahalı geldi tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler iyi ki varsınız:)

seçimlerin iyi aslında çok söylenecek bişey yok
yanlız neden arzumdan uzak duruyorsun onu anlamadım
arzumun bir çok aletini kullanıyorum çokta memnunum
blender seti arzum kullanıyorum alalı 4-5 sene oldu hiçbir sorun yok
ama benim tavsiyem mikseri ayrı alman 3lülerde mikser kısmı pek elverişli olmuyor

arzum dayanıklı değil diye okumuştum cnm. cevabın için teşekkür ederim:):)

bu işler biraz şans işi sanırım ben arzumdan çok memnunum katı meyve presi blendir seti mikser
elekitirik süpürgesi dijital tartım arzum hepsi iyi çıktı

Ütü olarak Philips'in buhar kazanlı bir modelini kullanıyorum Hepsi burada dan 399 TL ye almıştım Piyasa fiyatı 600 civarında.
daha öncesinde tefal'in normal bir ütüsünü kullanıyordum. Philps ütüyü kullanınca farkettim ki benim tefal ütü değil işkenceymiş..

Bu tür ürünler bir defa alınır çok uzun zaman kullanılır alabileceğinizin en iyisini almanızı tavsiye ederim.

Meyve sıkacağımda philips 2006 yılında 300 TL ye almıştım. Aldım alalı acaba 30 defa kullanmışmıyımdır ?
Olmazsa olmaz bir ürün old. düşünmüyorum.

Blender setim braun çok memnunum.

Eğer alabiliyorsanız çeyizinize çamaşır kurutma makinesi alın evimdeki onlarca elektronik cihazın gözdesidir kendisi.

benimde ütüm tefal şimdilik memnunum ama philips ütülerde çok güzel kardeşim kullanıyor

Bende çeyiz alışverişi yapıyorum. Yaza inşallah düğün. Hala ütü almadıysan ben baya araştırdım ütü de philips diyorlar. Kazanlı olmasın diyosan azur, kazanlı olacaksa ısınıca su eklenenlerden olması lazım gc9240 aldım ben. Bu alışveriş zevkli olduğu kadar yorucuymuş da. Herşey gönlünce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…