• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaç saat giyilmiş damatlık ceket ve ayakkabı *sarar*

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Beyza damatlık düşünenler için kaçmaz fırsat.

Beyaz renk olduğu için başka bir yerde giymek mümkün değil. Eşimle ne yapalım ne edelim derken burası geldi aklıma. Satışa çıkarmaya karar verdik.Malumunuz sadece düğünde giyilmiş damatlık, tertemiz, sarar marka interviev modeli. 52 beden fakat interviev olduğu için 50 bedene tekabül ediyormuş. Eşim öyle söyledi. bilen bilir dedi:) kalitesinde zaten şüphe yok sarar. ceket için 290 tl düşündük. ayakkabı da eşimin damatlık ayakkabısıydı yine. o da 42 numara. onun için de 190 tl düşündük. ayakkabı da sarar. normal fiyatları tahmin edeceğiniz gibi çok daha fazla. Kargosu da benden. Ceketin içine alacağınız sadece bir gömlek ve siyah bir pantolon:) işte size damatlık. Damatlık düşünenlere kaçırmayın derim!!!!
Not: ayakkabılar tabii ki gerçek deri.

$ceket.png $Adsız.png
$cekettt.jpg $IMG_0920.jpg
$IMG_0917.jpg $ayakkabı.jpg
$IMG_0927.jpg $IMG_0926.jpg
$IMG_0924.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar. Ceketi 250 tl ye ayakkabıyı da 170 tl ye düşürdüm. satılmasını istiyorum bir an önce. nakite ihtiyacım var. Sarar gerçekten çok kaliteli ve kumaşından bile kendini gösteriyor. memnun kalırsınız.

Hayırlı satışlar umarım kısa zamanda nakit ihtiyacınızı karşılarsınız.
Fiyat bana pahalı geldi. Sarar sürekli indirime giriyor çünkü, şu an ceketlerin fiyatları da 250 civarı, belki bu yüzden satamıyor olabilirsiniz...

arkadaşlar. ceket ve ayakkabı hala satılıktır ve fiyatını ciddi şekilde düşürdüm. ilgilenenler özelden msj atabilirler.

Or
Arkadaşlar. Ceketi 250 tl ye ayakkabıyı da 170 tl ye düşürdüm. satılmasını istiyorum bir an önce. nakite ihtiyacım var. Sarar gerçekten çok kaliteli ve kumaşından bile kendini gösteriyor. memnun kalırsınız.
Ben alacagim erkek

Back