• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kac hafta sonra evleniyorum ve..

Olmazsaolmazimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
25
7
86
İstanbul
Merhaba Arkadaslar,

Ciddi ve hassas bi durum icindeyim, umarim bana yardimci olabilirsiniz bu zorlu surecte..

Herkes gibi bende dugun telas icindeyim '' tatli'' diyemicegim maalesef..
Durumlar cok vahim degil, fakat bu surecte bazi olumsuz seyler yasanabiliyor..
Bizimkisi sessiz gurultu.. Ben 1 yildir nisanliyim ve bir kac hafta sonra dugunum olcak. Nisanlimin ailesi hic bizi arayip sormazlar. dugune haftalar kaldi ve hala kimse bir araya gelmek icin aramiyor bohcayi vs konusmak icin.
Zaten toplasak 1 sene icinde 3/4 defa aramislardir belki bizi. Bayramda ise ertesi gun gelindi isten dolayi, ama yinede bayramin ilk gunu bizi ariyabilirlerdi, yine arayan olmadi. Benim ailem bu durumda cok alindilar ustelik dugune cok az kaldi ve yine kimse aramiyor sormuyor. Babam nedese hakli, bizi kimse aramiyor sormuyor diyor dugun gunude hep arayip sormus gibi samimi olmalarimizi beklemesinler dedi. Dugun tarihi alinirken bile bir araya gelinmedi, nisanlim ailesinin dusuncelerini bana aktardi bende kendi aileme aktardim o sekilde tarih onaylandi. Ben nisanlima bu durumdan bahsettim, fakat oda ailem fazla girisken degiller dedi, ben bunu anliyorum fakat bukadarida anormala kacmiyormu sizcede? Nisanlimin bir sucu yok ama ailesinin yaptigida normal degil durumu izah ettim onada, normalde dunurler birbirini arar sorar fikir danisirlar dedim sonucta bir aile oluyoruz bir yolda yuruyoruz ama arayan soran yok. Ha sorarsaniz beni seviyorlar cok ben onlara gittigimde el ustunde tutarlar ama inanin yedi kat yabanci komsumuz bile bizi arayip soruyor ne yaptiniz ne ettiniz hazirliginiz nasil gidiyor ama onlardan cit yok.

canım olumsuzu düşünme yaptıkları yanlış ama yüz yüze iken bir problem yoksa çokta takılma sende evlendikten sonra aramazsın olur biter

canım olumsuzu düşünme yaptıkları yanlış ama yüz yüze iken bir problem yoksa çokta takılma sende evlendikten sonra aramazsın olur biter

Canim dogru soyluyorsun, fakat bu saatten sonra yuz yuze gelinse bile onlar yine birsey yokmus gibi davranirlar, ama benim ailem alindiklari icin bu duruma olumlu yaklascagini sanmiyorum..

Sizin aileniz onları arıyor mu peki?Eğer aramıyorlarsa bile arasınlar,yarın öbür gün bir şey olduğunda "siz de bizi aramadınız,sormadınız vs" demeye hakları olmaz.

Sizin aileniz onları arıyor mu peki?Eğer aramıyorlarsa bile arasınlar,yarın öbür gün bir şey olduğunda "siz de bizi aramadınız,sormadınız vs" demeye hakları olmaz.

Canim Biz gerektigi zaman ariyoruz. hastalikta ölüm kalim hep arariz birinin burnu kanasin gideriz gecmis olsuna. biz ustumuze dusen her vaziseyi yapiyoruz, ama onlardan oyle birsey yok. Ablam dogum yapti kimse hayirli olsun bile demedi.

Canim Biz gerektigi zaman ariyoruz. hastalikta ölüm kalim hep arariz birinin burnu kanasin gideriz gecmis olsuna. biz ustumuze dusen her vaziseyi yapiyoruz, ama onlardan oyle birsey yok. Ablam dogum yapti kimse hayirli olsun bile demedi.

O zaman haklısınız canım,bir şey diyemem.Mesafeli duruyorlar nedense.

O zaman haklısınız canım,bir şey diyemem.Mesafeli duruyorlar nedense.

Bende anlam veremiyorum iste. ailem ne dese haklilar. yarin birgun tatsizlik ciksa ailemi sucliyamam. Insan biraz dusunur hal hatir sorar sonucta gelin aliniyor. ama yok oyle dunya onlarda. Kadin ve adam oyle arama sorma geregini duymuyorlar

Merhaba Arkadaslar,

Ciddi ve hassas bi durum icindeyim, umarim bana yardimci olabilirsiniz bu zorlu surecte..

Herkes gibi bende dugun telas icindeyim '' tatli'' diyemicegim maalesef..
Durumlar cok vahim degil, fakat bu surecte bazi olumsuz seyler yasanabiliyor..
Bizimkisi sessiz gurultu.. Ben 1 yildir nisanliyim ve bir kac hafta sonra dugunum olcak. Nisanlimin ailesi hic bizi arayip sormazlar. dugune haftalar kaldi ve hala kimse bir araya gelmek icin aramiyor bohcayi vs konusmak icin.
Zaten toplasak 1 sene icinde 3/4 defa aramislardir belki bizi. Bayramda ise ertesi gun gelindi isten dolayi, ama yinede bayramin ilk gunu bizi ariyabilirlerdi, yine arayan olmadi. Benim ailem bu durumda cok alindilar ustelik dugune cok az kaldi ve yine kimse aramiyor sormuyor. Babam nedese hakli, bizi kimse aramiyor sormuyor diyor dugun gunude hep arayip sormus gibi samimi olmalarimizi beklemesinler dedi. Dugun tarihi alinirken bile bir araya gelinmedi, nisanlim ailesinin dusuncelerini bana aktardi bende kendi aileme aktardim o sekilde tarih onaylandi. Ben nisanlima bu durumdan bahsettim, fakat oda ailem fazla girisken degiller dedi, ben bunu anliyorum fakat bukadarida anormala kacmiyormu sizcede? Nisanlimin bir sucu yok ama ailesinin yaptigida normal degil durumu izah ettim onada, normalde dunurler birbirini arar sorar fikir danisirlar dedim sonucta bir aile oluyoruz bir yolda yuruyoruz ama arayan soran yok. Ha sorarsaniz beni seviyorlar cok ben onlara gittigimde el ustunde tutarlar ama inanin yedi kat yabanci komsumuz bile bizi arayip soruyor ne yaptiniz ne ettiniz hazirliginiz nasil gidiyor ama onlardan cit yok.
Kendi nişanlı hallerim gözümün önüne geldi düğün salonunu bile eşimle babam tuttu ki çok asabi ve terstir bu konularda ben kızımı s. ..... Demiş oldum diye söylenir hala. Aile mevzuna gelince nişanlıyken kapımızı açmayan insanlar 40ım çıkmadan 10gün yatılı kaldı evimde, hemen hemen her pazar saat 9da ilçeden gelirlerdi 3ay sonra hamile kaldım düşük riskim vardı acımadılar hiç. Yemeğe hiç tanımadığım insanları çağırırlar benden habersiz 1saat önce falan haber ederlerse ederlerdi çok zor bi gebelik geçirdim 23 haftalık doğum yaptım 6 gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef ve bebeğimin cenazesine gelmediler beni orda dövmekten beter ettiler şimdi görüşmüyorum hiç biriyle nişanlın iyi gözlemle ailesi haksızken savunuyor mu bak benim ki onlar cahil düşüncesiz sen alttan alacaksın dedi hep.

Back