• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaç ayda 9 kilo aldım :)

digital.girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
70
2
0
Balıkesir
Arkadaşlar ben 41 kiloydum bir kaç ay içinde tam 9 kilo aldım şuan 50 kiloyum herkes farkediyor kilo aldığımı her gören söylüyor :) şimdi size neler yaptığımı anlatayım, sabah kalktığımla bir aç karnına pekmez içiyorum (keçi boynuzu en iyisi herhalde) sonra 2tane poğaça yiyorum, öğlen bir döner ve ayran içiyorum, akşam 2 3tabak yemek yiyorum daha sonra gece yatmadan önce yine yiyorum 2 3tabak veya 2 3ekmek arası ve bir bardak ballı süt içiyorum :)

ben bütün bunları yiyememki yani akşam iki üç tabak yemek diyosunuz bütün bunları yiyebilsem zaten zayıf olmazdım heralde:1::1::1:

Canım peki vücuduna orantılı birşekilde mi kilo aldın. 1 ayda 9 kilo çok fazla çünkü

kısa sürede 9 kilo fazla canım, dikkat et sağlığına
bu arada bu kadar yemek yiyebilsek kilo almanın yollarını aramazdık heralde :9:
mesele bu zaten, yiyememek :97:

benimde sorunumm fazla yiyememek hemen doyuyorumm. Aslında yesem alırımm biliyorumm kendimi hepsi iştahsızlıktan kaynaklanıyo :25::25:

aynen biz zayıfların tek derdi iştahsızlık. azıcık yiyince hemen mide şişiyor ve bulanıo. yüksek kalorili yiyecekler tercih etmeliyiz. ilk bi ay kilo almak istiorsak kesinlikle seçerek yemeliyiz.. mideye herşeyi atmayın seçin kalorisine bakın sonra yiyin zaten mide küçücük fuzuli şeylere gerek yok:D zamanla mide genişlemiş oluyo zaten..aldığınız her kiloda inanın iştah biraz daha açılmış oluyor :) o zaman doymak bilmeyiz :P

Back