Bnde bu dağınık halimi hiç sevemedim. Tabi atıcam. Toparlanma vakti.Devami gelsin cok tatli yazmissin.
Ben de 5 yasinda ikiz annesiyim. Bu zamana kadar yardimsiz büyüttüm onlari mecburen cunku bebekler daha10 ayliklarken yurtdisina tasindik. Zor oldu, daha yeni geliyorum kendime. Ayni zamanda calistim da. Hem de yeni bir iste. Yeni is, yeni ev, yeni düzen derken kendimi unuttum. Lohusadan itibaren cok kilo aldim cokBen de kendimle barismak, kendimi daha cok hatirlamak, sevmek istiyorum. Yogaya basladim. Diyete de tabi. Benden simdilik bu kadar.
Günaydın, çok güzel topik olmuş devamını dilerimGünaydınn….
Kaç gündür bebeğimi uyutmaya çalışıyorum. Hayatım durdu diyebilirizsorunu çözemedim ya diş çıkarıyor yahut uyku gerilemesi yaşıyoruz. Neticede uykuya hasretiz.
Neyse gelelim detoksa. Bugün bu hafta yapcağım detoksu paylaşacağım. Kilo vermeniz durduğunda ufak bir destek atabilirsiniz. Ödemler baloncuk gibi vücudumuzu şişirmesin. Kurtulalım.
Malzemeler;
-1 tutam hibiskus
-1 tutam yeşil çay
-3,4 tane karanfil
-yarım dilimlenmiş limon
* 1 lt suya demliyoruz. Gün içinde bitiriyoruz. 1 hafta sürecek.
EmzirmiyorumGünaydın, çok güzel topik olmuş devamını dilerimemzirirken detoks yapabiliyor muyuz peki?
Senin canın sağolsun, bebişin aç kalmıyor ya önemli olan o.Emzirmiyorum
Emziren kişilerin zaten ödemini bebekler alıyordur diye düşünüyorum ama bilemedim tabi.
Oo harikasın. 1-2 kg bişey değil yaza verirsin. Greyfurt yesene yağ yakıyor.Senin canın sağolsun, bebişin aç kalmıyor ya önemli olan o.
Doğum kilolarımın çoğu gitti aslında, 1-2 kilo kaldı da onları verebilir miyim diye bakıyorum
Haha henüz emeklemiyor ama haklısın, şimdi bile kan ter içinde kalıyorum bazen.Oo harikasın. 1-2 kg bişey değil yaza verirsin. Greyfurt yesene yağ yakıyor.Ödem değildir senin spor yapsan gider aslında. Ya da bebeğin hareketlendiyse peşine koşmaktan o 1-2 kg da gider.
Rabbim bir kapıyı kapar digerini açar InşAllah canımBu devirde kimse sultan değil a dostlar
Çok gerginim esasen eşim işsiz kalma ihtimali beynimi kemiriyor. Yıl olmuş 2022 hala insanların namaza takılması resmen midemi bulandırıyor.kirli düşüncelerin parasına kalmadık elbette. Allah bir kapı açar.
Gelelim bugüne hani çocuğum sever eşim sever diye günün yemeğini belirliyoruz ya, kendimizi de hep geriye atıyoruz. Bugün sizin sevdiğiniz birşeyi yapın. Ev ahalisinin bir üyesi olarak sıra sizde. Ben bezelye yemeği yapacağım. Evde tek seven kişi benim ama olsunevden kendinizi silmeyin. Ben silmeyeceğim.
Bugün pazar detoks haftasının sonuna geldim. 1,5 kg kaybetmişim.haftaya greyfurt diyeti yapacağım. Detayları yarın yazarım.