• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İtalyan’ın gözünden Türkiye

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.188
198
İtalyan yönetmen ve gezgin Leonardo Dalessandri, Türkiye’de kısa film çekti.

20 günde 3500 km gezen İtalyan Leonardo Dalessandri, Türkiye’de gezdiği yerlerin kısa filmini çekti.
Kapadokya’dan Pamukkale’ye gezip Türk yemeklerini de yediğini belirten Dalessandri’nin filmi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...Italyan-in-gozunden-Turkiye-vYMvOaZZsGzY.html

Youtube'dan izledim harikaydı

ne mutlu Türküm diye !

Atatürk

belli ki bir Türkiye aşığı,

3500 km gezmiş ama ben İstanbul Pamukkale peri bacaları dışında bir şey göremedim. Çok kendini tekrarlamış gibi geldi.
Ama çok güzel olmuş o ayrı.

görüntülerin sık sık donması gözümü yordu. daha akıcı olsa daha mı iyi olurdu acaba.
atatürkün sesini duyunca tüylerim diken diken oldu açıkçası.
anıtkabir yok muydu yoksa ben mi kaçırdım? bir kez izledim, dikkatimden kaçmış olabilir.

Evet,adam 3500 km gezmiş ama İstanbul-Pamukkale-Kapadokya hariç birşey görünmüyor.Bir de tamam güzel ama Türkiye'den çok herhangi bir Arap ülkesine benzememiş mi?Ay bi de o donan resimler kanser etti beni kaç kere dönüp baktım video mu dondu diye

çok begenmedim ben. müzigi ve baştaki fısıtlılı konuşma güzeldi tabi. ama çok çok hem de çok ama çok çok daha iyisini yapabilirdi.

verdigin linkte video donuyor maalesef. birisi adamın videosunu alıp, Türkçe başlık atıp kendi videosu gibi koymuş YouTube'a. çalmış yani... onu bile becerememiş. videonun orjinal linkini vereyim, donma olmadan rahatça izleyin ;

Canım vatanım En Büyük TÜRKİYE
Leonardo Dalessandri'nin emeğine sağlık, iyi ya da kötü şahsen ben çok mutlu oldum, gururlandım.
Ülkemize ne zaman bir İtalyan gelse başına hep bir fenalık getirdik:KK43: en azından bu sefer misafirimize misafir gibi davranıp güzel ağırlaşımışız.

Bence güzel. İlgisini çeken, ona daha hoş ve farklı gelen yerleri tekrarlamış olabilir, ben rahatsız olmadım.. :KK51:
Anıtkabir'i ben de görmedim, Ankara'ya gitmemiş.
Kapadokya, Efes, Pamukkale, İstanbul ve Konya'ya gitmiş...

Ben cok hassasim bu konularda ya hemen duygulaniyorum bide evlenince nevsehirli oldum ayh cok zirladim yine :KK42:En Büyük TÜRKİYE

Begenmedim, sadece gormek istediklerini gormusler yine, ya da gorunmek isteneni gostermisler...

Bu kadar kısıtlı zamanda böyle bi kısa film çıkardıysa ortaya, 1 sene kalsa ülkemizde kimbilir daha ne güzellikleri sergileyecek üstad, ben bunu düşündüm. Kendi adıma beğendim, ellerine emeğine yüreğine sağlık. Seviyorum İtalyanları, canlarım benim :KK68:

Güzel ama epey eksik bir çalışma. Bu kadar karışık tam anlamıyla kültür mozaiği olan bir ülke için çok sınırlı insan tipleri ve yaşam şekli gösterilmiş. Nedense yabancıların çektiği filmlerde hep aynı tipler oluyor neyse. Atatürk'ün sesi çok hoş bir ayrıntı olmuş. Eh daha iyisini de biz yapalım böyle kısa sürede bu kadar kalite. Kültür Bakanlığının yaptıklarından iyi olmuş yine. En azından Rihanna çalmıyor :KK53:

Güzel ama epey eksik bir çalışma. Bu kadar karışık tam anlamıyla kültür mozaiği olan bir ülke için çok sınırlı insan tipleri ve yaşam şekli gösterilmiş. Nedense yabancıların çektiği filmlerde hep aynı tipler oluyor neyse. Atatürk'ün sesi çok hoş bir ayrıntı olmuş. Eh daha iyisini de biz yapalım böyle kısa sürede bu kadar kalite. Kültür Bakanlığının yaptıklarından iyi olmuş yine. En azından Rihanna çalmıyor :KK53:

ya evet onu düşündüm şuan bizim tanıtım filmlerinde balıklı göl bile var ama anıtkabir yok, ya da ben öyle hatırlıyorumo_O

Back