Bır ıstanbul masalı ve bırıcık doktorum emre ılhan

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
118
42
Almanya
Sevgili arkadaslar...
öncelikle cok gecyazdigim ve benim gibi forum takipcileri beklettigim icin cok üzgün oldugumu belirrtmek istiyorum.Sizlere yardimci olmak adina yazacagim bu yazida az birsey sizi aydinlatabilirsem cok mutlu olacagim..04.07.2010da annem ve babamin aldigi masallar sehri istanbul biletiyle hooop kendimi ISTANBUL da buldum.Her ne kadar bu sehir bana yabanci gelsede icimdeki umudumu hep sakladim.Istanbulda akrabada kaliyorduk ben ise bir an önce taaa namini almanmyalardan ve bircok yerden duydugum o sihirli ellerin sahibi EMRE BEY e ulasmanin derdindeydim ve de tedbirliydim cunki almanyadan turkiyeye gelmeden once adresini almisdim EMRE BEY in.Sevgili doktorumla ilk görüsmemiz 06.07.2010 da onun göztepedeki muanesinde oldu.o kadar sicak karsiladiki bizi EMRE BEY iste bu dedim ya iste buu benim doktorum olmali...göztepedeki muanehanesi bir o kadar temiz ve ferah ve asistani ve hemsiresiyle tam bir guzel kadro olusdurmusdu cokdan bile EMRE BEY.Ben almanyada yasayan bir gurbetci olarak boyle seylere cok önem veririm..06.07.2010 da ön görüsme yaptik ALLAH im kalbim yerinden firliyacakdi sanki cok heyecanlioydim.ama saolsun EMRE BEY cok nazik kibar sakaci özelliklee cooookk sabirrrliiii birisi olarakdan beni yatistirabildi.o gün iyikide EMRE BEY e gelmisim diye gecirdim icimden.kafamdaki butun soru isaretleri ve endiselerin yerini tatli bi telas aldi..Derkkkennn ameliyatima az bise kalmisdi 10.07.2010 da olucakdim ve icim icime sinmiyordu.EMRE BEY bikmadan usanmadan benim gibikorkak endiselui panik atak ve cooook nazli birinin kahrini cekti..kisacasi o benim nazli kahrimi cekdi...bende onun o deli mavi gözlerinin kahrinii:)) ehmm öhmm konuya dönelim...08.07.2010da burun tasarimi hakkinda birlikde calisdik.Sizlere önemli bir tavsiyede bulunacagim.kesinlikle doktorunuzla herseyi akliniza takilan en ufak seyi bile sorun.iciniz rahat olun ve EMRE BEY e güvenin o nede olsa cok tecrübeli birisi...ve ameliyat sonrasi ve dahilinde kendinizle ilgili en ufak seyi sadece ve sadece doktorunuza sorun...Ve taasarima yanliz gidin daha iyi oluyor mesela ben ailemle gittim o an ne istedigimi nasil bir burun hayal ettigimi unuttum neden derseniz cunki her kafadan bir ses cikar ve BOOOMM o an kafanizdakiler ucar gider.Neyseki EMRE BEY sabirli oldugu icin cok itinali davrandi bize.Az kalsin unutuyordum ilk görüsmeye gittigimde EMRE BEY in cok hastalarini görme sansim oldu ve forumdan yazisdigim bir arkadasimla yüzyüze karsilasdik ve bana cok yardimci oldu onada burdankucak dolusu sevgiler..09.07.2010 da cuma günü acibadem hastanesi atasehirde kan tahlillerimi yaptirdim.daha sonra tekrra bir görüsme daha yaptik EMRE BEY le.acibadem hastanesi cok guzel cok zemizz ve sari seker hemsirelerimizde hepside cok iyilerdi ve güleryuzluyduler.o cok sevdigim ve bana o kadarda cok zarari olan SIGARAMLA bir kac günönce vedalasmisdim.EMRE BEY esöz verdim 2 ay icmicem diye cok krizlere girsemde sonunda cabucak iyilesen bir burnum olacagi icin kendimi hep tuttum ve icmedim.Sizlerde icmeyin cunki sigara icimi iyilesme zamanini geciktiriyor.neyse guzel bir banyo yapip sabaha kadar hic bisey yiyip icmedim ve uyumaya calisdim.Dua ettim ve yarina köprü kurdum.sanki bir rüyaydi hersey..o kadar korkan ben hazirdim artik.sogukkanliydim...10.07.2010 ameliyat sabahi acibadem hastanesine babam ben annem yegenim ve o akrabamizla beraber gitttik.hastaneye gittik
odama cikdik o sari seker hemsire geldi ameliyat önlüügünü verdi giyinmeme yardimci oldu ve bana sakinlestirici igne yapti..annem bana bir kac resim cekmis kafam bir dünya olmus ve ben orda küüüttt::)))yani nasil ameliyata girdim hic hatirlamiyorum ayikmisim ama cok masum ve endiseli bakiyomusum ellerimle oynuiyormusum bu durum annem ve babami baya bir etkilemis olacakki aglamislar ardimdan;:)canlarim ya....ameliyathanedeymisim sadece EMRE BEY i hatirliyorum hayal mayal kafasinda sac bandanajiyla beraber´ben rüya saniyordum kiii dogruymus.ameliyattan sonra ben ayilana kadar anestezi uzmani bir an bile yanimdan ayrilmamis..ameliyatim yaklasik 6 saat kadar sürmüs nedeni ise ilk burnuma bakdiginnda deviasyonun var nuray demisdi bana...zorlu bir burnum vardi benim...kendime geldigimde soyledigim ilk cümle su olmusdu bunu hatirlayabiliyorum.BEN NE ZAMAN AMELIYAT OLUCAM DOKTORUM NERDEE bizimkiler dediki ooo cokdan oldun ve bittti bile ben inanmadim elimi burnuma götürdümkii o zaman iste budur dedim ve yari aygin beygin zafer isaretimi yaptim ahtim vardi icimde kalsin istememisdim:))) odam cok güzeldi ayni gotel gibiydi .ameliyattan cikdikdan sonra hemen yuuzume buz maskesi uygulamasi yapildui.hersey harikaydi cenem gene düsdü ama ne yapayim EMRE BEY ameliyat sonrasi tum hastalarinyla teker teker ilgilendi mavi buz prensi:)) ona cok sey borcluyumbu burnum asil sahibi ben degilim yarisi EMRE BEY e ait..bu yazi böyle gider arkadaslar resimlerimi diger yazimda paylasicaginm sizlerleee hepinizee cilek dolusu öpücükler en cokdaaaaDDbayanssulusmile

.07.2

Ayyyy Acelyammm coook sevindim senin adina cok gecmis olsun cnm demek oldun hemi oh ohhh, bak isteyince hemen olunuyormus degil mi:)) Seni cok merak etmistim yaptirmis midir diye:) Insallah istediginden dahada guzel olmustur cnm, resimlerini merakla bekliyoruz xxx

Merhaba, geçmiş olsun:) inşallah istediğin gibi olmuştur Nuray
sigara olayı çok fena:) tam da en stresli zamanlarda içememek çok pis bişey.. ama dediğin gibi hem iyileşmek hem de sanırım kanamayı fazlalaştırmaması için kesinlikle içmemek lazım.

Ben eminim senin burnun için güzel bir sonuçla karşılaşacağıma, zaten sen de beğenmesen bu kadar gün sonra böyle güzel şeyler yazmazdın:)

deviasyon ameliyatın çok uzun sürmesine sebep oluyormuş demek ki.. ben ilk yapılan ameliyatlar yaklaşık 3.5-4 saat sürüyor sanıyordum, revizyonlar uzun sürüyor diye biliyorum..aynı sorunu olanlar 5-6 saati gözden çıkarıyoruz bu durumda:)

canım bir sorum var.. biliyorum herkes için çok önemsiz bu ama ben nedense takmış durumdayım, kulağından bir şey alındı mı? kulağının arkası kesildi mi yani? ve derin nasıldı? ince, kalın? normal?

bu arada Emre bey'de nasıl bir elektrik var, etkilenmeyen hastasını görmedim:) herkes bi hayran..erkek hastaları bile çok karizma adam filan diye bahsediyor..
fanları olarak hepimiz yanyana gelsek burdan sahrayıcedite yol olucaz:smiley-cool:

bitanemm oldum ya en sonunda vallahi ALLAH yardim etti bi bakdimki corap sökügü gibi geldi hersey bugun almanyaya geri döndüm ne guzelgunlerdi yawfs:) resimlerimi eklemeye calisiyom bendeolumunekankayizsmile

canim benim kulagimdan hic birsey alinmadi cunki hem ilk ameliyatimdi hemde yeterince kikirdak bollugu vardi saten bende:)yerimseniben burun derime gelince ne kalin nede inceydi iyi uygundu ameliyat icin ...EMRE BEY e görüpte hayran olmamak elektirik almammak imkansiz...cunki o senin karsindayken sanki kirk yillik arkadasinmis gibi seninle konusuyor icden konusuyor o yuzden hayrani cok bunlardan biri de hic süphesiz benim...egerki birgun sende görüsürsen bu yazdiklarim aklina gelicek ve gülümsiceksinboshayallersmile

Açelyam çok geçmiş olsun..bnde emre beye ameliyat oldum 12 gün önce burundaş sayılırız:) çok geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz eminim çok güzel olmuştur burnun..

Açelyam çok geçmiş olsun..bnde emre beye ameliyat oldum 12 gün önce burundaş sayılırız:) çok geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz eminim çok güzel olmuştur burnun..

bitanem cok gecmis olsun efet burundas olduk ne guzel :) resim oncesi sonrasi hizlica ekledim bak bi

ok:) bi görüşsem mi acaba
fotolarına baktım ve direk şunu düşündüm, iyi ki iyi ki başka bir doktora gitmemişsin, bayağı zor bir yapısı varmış çünkü burnunun, mahvolabilirdi.. şuan tamamen farklı bir ifadeyle çok güzel bi sonuç duruyor karşımızda:)

canim görüsmende faydavar derim sonucda kaybedeceginb bisey yok onemli olan ameliyat oldukdan coook sonralari bile doktorunun her an yaninda olmasi...bu cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…