Bir isim konusu da benden

Siz olsaniz ayni ismi koyar misiniz?

• Ankete Katılan
    19

Zuzushh the YARGI Machine

KK gece nöbetçisi ve sitenin şövalyesi
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
5.917
36.029
33
Kizlar bebemin adını Paris Leon koymak istiyorum.
Şaka şaka
Şimdi benim iş yerinden orta samimiyette bir arkadasim var. Birbirimizin evlerine 2-3 kere gitmisligimiz var, sohbetimiz iyidir, yillardir tanisiriz. Evlerimiz yakin vs.
Bu arkadasimin 6 ay once oglu oldu. Eşi ogluna benim oglumun adini koymak istedigini soylemis ama arkadasim “hayir o zuzuşun oglunun adi” diyip kabul etmemis. Onlar da benimkinin adina fonetik olarak yakin baska bir isim koydular. Ahmet ve Mehmet gibi diyelim.
Şimdi benim iki numarali oglusun isminde hala net degiliz. Benim icimde arkadasimin oglunun ismi cok var. Koysam ayip olur mu? Bu arada arkadasim memeleketine tayin kovaliyor muhtemelen cok uzatmadan tayini cikar.

Şaka şaka
Şimdi benim iş yerinden orta samimiyette bir arkadasim var. Birbirimizin evlerine 2-3 kere gitmisligimiz var, sohbetimiz iyidir, yillardir tanisiriz. Evlerimiz yakin vs.
Bu arkadasimin 6 ay once oglu oldu. Eşi ogluna benim oglumun adini koymak istedigini soylemis ama arkadasim “hayir o zuzuşun oglunun adi” diyip kabul etmemis. Onlar da benimkinin adina fonetik olarak yakin baska bir isim koydular. Ahmet ve Mehmet gibi diyelim.
Şimdi benim iki numarali oglusun isminde hala net degiliz. Benim icimde arkadasimin oglunun ismi cok var. Koysam ayip olur mu? Bu arada arkadasim memeleketine tayin kovaliyor muhtemelen cok uzatmadan tayini cikar.
Asdg ayıp olmac

Yani kendisi vakti zamanında bununla ilgili bana göre gereksiz bir sekilde tribe girdiği için muhtemelen bi "cık cık" diyecektir ama ben olsam çok da umursamazdim. Sonuçta aşırı yakın arkadaş da değilmiş.

Yani cok fantastik bir isim degil. Kuzey - Guney gibi diyelim Poyraz-Ruzgar gibi diyelim.
Yani şöyle demek istedim. Kendimi bildim bileli oğlum olursa adını Çükütay (opsiyonel) koyacam diye hayalim vardı. Ki bunu çevrem de bilirdi. Herhangi biri koymuş olsa dahi. ( kardeşim dahil) yine de istediğim hayalimdeki ismi koyardım. 🫠

Yani şöyle demek istedim. Kendimi bildim bileli oğlum olursa adını Çükütay (opsiyonel) koyacam diye hayalim vardı. Ki bunu çevrem de bilirdi. Herhangi biri koymuş olsa dahi. ( kardeşim dahil) yine de istediğim hayalimdeki ismi koyardım. 🫠
Birazdan dm den ;" aaaa çok tatliiiii çükütay ne demek benim de oğlum olacak kulağa hoş geliyor." Diye mesaj alırsan görürsün 😂😂😂😂😂😂

Şaka şaka
Tayinin çıkıcak zaten koysam kızar mısın panpa diye sorarım ben samimiysem. O koymamış ama o kısım biraz düşündürücü 😐

Kendimi bildim bileli 1 kiz 1 erkek ismi hayalim vardi. 2. de erkek olunca bi arayışa düstüm.

Birazdan dm den ;" aaaa çok tatliiiii çükütay ne demek benim de oğlum olacak kulağa hoş geliyor." Diye mesaj alırsan görürsün 😂😂😂😂😂😂
Aklıma bununla alakalı çok yaratıcı şeyler geliyor ama Mune aplamız ile birtakım tatsızlıklar yaşayabiliriz diye korkuyorum 😄😄

neymiş bu isim merak ettim . Hadi söyle de beğenmeyelim 🤣🤣
Hafahqhahha benim oğlumun adı Çükütay onun ki Çükücan. Bence benim 2 numaraya da çok iyi gider. Alinti yapmayin ama mesaji sileyim. Çilgin ifşa olurum.

Son düzenleme:
X