• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş için fikir istiyorum.

Sevimsizkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
242
360
18
31
İyi geceler arkadaşlar:) Bu ara konularım fazla olmaya başladı ama biliyorsunuz ki boşanıyorum ne düşünsem fikir almak istesem sizlere danışıyorum.
Boşanma aşamasındayım muhtemelen diğer aya tamamiyle biter. Üzerime borçlarıda yıktı. Benim mesleğim spor üzerine bireysel eğitim ancak bu işi yapabilmem için tek bir belgem eksik kaldı buda yıl içinde ne zaman federasyon kursu açacak bilmiyorum. Güvenlik kurslarına baktım hastane,okul vb yerle anlaşmalı oluyor iş imkanı sunuluyor deniyor ama bu sebeple daha önce başka bir kursa gidip öyle işsiz kalmıştım. Sizce mantıklı mı güvenlik kursu var mı çevrenizde kursa gidip iş sahibi olan arkadaşlar. Suan cok mantıklı düşünemiyorum diye sizlere sormak istedim bu düşüncemi. Eğer aklıma yatarsa hemen gidip başlayacağım.

Şehre ve kursa göre değişiyor diye düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Yani bizim orda bir kurs vardı patlama yapmıstı her yerde onlarin elemanları vardı. Sonra bir kac sene sonra baskaları yukselise gecti elemanlarıni daha çok görür olduk. Ama o patlama yapan kurstan bir kac tane kuzenim egitim.aldılar isleri de gayet iyi şu an.

Back