• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanda en nefret ettiginiz iki şey...

İkiyüzlü olanlara sinir oluyorum. Bir de tanımadan yargılayanlara.başlıkta 2 tane dendiği için başka yazmıyorum. Yoksa çooook var:KK48:

Birincisi; iki kisi arasinda yapilan dedikodu, ikincisi ; birinci kisinin ikinci kisi hakkinda ucuncu kisiyle yaptigi dedikodu. Birinci ve ikinci kisiler yer degistirebilir. :KK8:

Herşeyin birsebebi olduğunu düşünürsek
Sinir olmaktan çok anlamaya çalışırım

yalanı hiç sevmem bide huzur bozan insanlardan( varlığı tamamen insanların huzurlarını bozmak için var sanki)

En tahammül edemediğim ve sırf bu yüzden yakın arkadaşım, çok sevdiğim bazı insanları hayatımdan çıkarmışlığım olan şey, bana umursanmadığımı, adam yerine konmadığımı hissetttirmeleridir. Mesela bir soru sorarım, cevapsız kalır. Kendisine düşünce ve iyi dilek yazdığım mesaj atarım, bir kelime cevap yazmaya tenezzül etmez filan. Iyy. Aşkından da ölsem buz gibi soğurum o kişiden ve 2. kez düşünmeden hayatımdan silerim. O kişinin iyi özelliklerine karşı da ağır basar bu kötü özellik, ve o kişi gözümde sıfıra düşer. Şu ana kadar birkaç kişiyi çıkardım hayatımdan sırf bu yüzden, bir kez bile pişman olmadım. Yine olsa yine yaparım. Bu huya tahammül etmektense yalnız kalmayı yeğlerim ya. İkinci bir şey şu an aklıma gelmiyor.

Birilerinin birilerini kafaya takıp del gibi takip etmesi yargılayıp yadırgaması ve bunu sürekli anlatması:KK43:
Bi de laf anlamayan kendini beğenmiş ukala insanları sevmem.herşeyi nedense en iyi hep onlar bilir :/

sakız çiğnerken ses çıkaran insanlar tam bir görgüsüzlük abidesi :KK11: hani şu sakızı çiğnerken şakır şakır patlatan, pıtır pıtır ses çıkaran tiplerden tiksiniyorum ya
bir de otobüste koskoca insanlar ayakta giderken çocuğunu kucağına almak yerine tek başına koltukta oturtan tipler... allah tepenizden baksın emi :KK55:
sinir olduğum kişilik özelliklerine değinmiyorum bile, hangi birini sayacam anam,yalancılık,ikiyüzlülük,merhametsizlik, sadakatsizlik, vefasızlık, agresiflik, artniyetlilik vs vs.

Dedikodu
Dünyada sadece kendinin iyi yemek yaptığını sanan kadınlar
Her boku ben bilirim diyenler :)
Trip atan, özellikle facebookta tripli tripli sözler paylaşıp laf sokanlara uyuz oluyorum :)

Back