• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan bu kadar umursamaz olamaz ya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppuqq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppuqq

Ziyaretçi
Gecen sene dersanedeyken çok şişko bı kızdım.sonra zayıflayıp 65 kg ma düştüm.Doğruyu sölmeke gerekirse,gayet güzel bakımlı bi kızdm.sınıf atladım ve sınıfta bı cocuk vardı.kımseyle kolay kolay muhattab olmaz,ukala,cool davranan,ama bı okadarda sevımlı,çekici ,yakışıklı,masum bı cocuktu.kızlarla hıc muhattab olmaz,dersanede sevgılısı bıle yoktu.bır kaç erkek arkadası vardı sadece.bende ılklerde ona gıcık oluyordum,kendını begenmıs hallerıne.ama gıt gıde ona karsı bırseyler hıssetmeye basladım.onu gorunce kalbım carpıyor,o gulunce gulesım gelıyor,yuzune baktıgımda ıcıme huzur doluyordu.ben sevdıgım zaman bırırnı ona yaklasmak yerıne ondan uzaklasırımkı ondan hoslandıgımı çakmasın dıe.yıne oyle yaptm.baskalaryla konusurdum relax sekıde ama onunla muhattab bıle olmazdım.sabahları sadece gunaydın derdık.gıtgıde benım aklımı meskul etmeye basladı.hep oonu dusunur oldum.ona hem çok yakın hem cok uzaktım.ona çokk aşıktımm.halada öyleyım gerci.neyse dersane bıttı ama benım ona olan askım hıcc bıtmedı.bıgun ona maıl attım msn adresıını alıp.Öss nasıl gctı dıye.oda ıyı gectı senın gıbı seyler söledı.neyse konu kapandı.ben muhabet acmaya calıstım ama o acmadı...ben her kelımemde onu söyleyınce ablam bana gıt acılsana dedı.maıl at senden hoşlanıyorum de dedı.ben sok oldum.hayatımmda hıcbır erkege acılmadım.hayatta olmaz dedım. ve 1 ay gectı.hala çok aşıktım.hayattımda 1 kez olsun söylemeye karar verdım.ıcımde kalmıcaktı bu sefer!gıttım maıl attım.dedimki:slm hayatımda hıc boyle bırsey yapmadım bu zamana kadar.benım hakkımda ne dusundugun umrmda deıl.senden cok hoslanıyorum sadece bunu bılmenı ıstedım.umarım bırdha gorusmeyız kıb aeo.yazdım.bekledım hıcc cevap gelmedı..gunlerce ağladım.keske yollmasaydım dedım. bıde ben bunu msn e ekledım.msn de bana 1 kelıme etmedı yalm bıle vermıyor.ınsan bı maıl atar senden hoşlanmıyorum dıye mesela.yokk hıcbırsey yok.ya ben gıdıp duygularmı acmısım adamın umrunda deıl!bırgun arkadasıma dedım böle böle cvp atmadı,acaba maıl gıtmedımı dıye.arkadasm dedı ben sorucam ona dedı.msnde pat dıye cocua srdum dedı ben daha sor demeeden.sok oldum ee dedım ne dedı.demıskı .sana ppuqq tan maıl geldımı?evet geldı?pekı ne dusnuyorsun?olmaz hayatta ben baskasına asıgm en guzelıde gelse olmaz demıs,o sırada sevgılısı varmış (ama şimdi ayrılmış).ıyı dedm bende.ama arkadasın pat dıye srdum demesı garıbımede gıttı.neyse.ya gel barıı olmaz de.bukadar umursamaz nasıl olur bı ınsan anlamıyorumya.ben hayatta olamam.o kişiden nefrette etsem guzel sekılde kalbnı kırmadan sylerım.ama SÖYLERIM!
bu cocuk benım msn ımde.ve onlıne oldugu zaman bana hıcbırsey yazmıyor.okadar kırgnım ki bilsin istiyorum. içmden sen nasıl bı ınsansın ya ınsan bı gerı döner olumsuzda olsa bırsey söyler dıyesım gelıo ama kendımı tutuyorum!çokk sevıyorum onu haalaa!

kızlar lutfen yardım edın.ne yapmalıyım,bir şey yazayım mı msn de?neden boyle bu cocuk?çok sevıyorum onu:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende lisedeyken senin yaşadığın aynı durumu yaşadım ama açılamadım tabi gurur yaptım...o çocukta aynı senin anlattıgın gibiydi acayip yakışıklıydı kelimeler kifayetsiz :D gerçi bu msn de halimi hatrımı sorardı arada selam verirdi ama sadece arkadaş gibiydik...zaman geçti yıllar oldu....boşuna dememişler zaman herşeyin ilacı diye...artık sanki o deli gibi seven ben değilmişim gibi geliyor bana umursamıyorum bile eskiden o msn açınca kalbim küt küt ederdi heycandan ölürdüm o bana selam vverince...şimdi açtıgını bile farketmez olmuşum konusmuyoruz hiç...sıradan biri gibi geliyor bana hatta bazen deliymişimdiyorum boşverrr :)

ay aman ne gerek var be güzelim:smiley-cool:

çocuk başkasını seviyorum demiş. gerçekten seviyorsan onun sevgisine saygı duy ortalarda görünme:kahve:

sana ne verdi ki sen ona açıldın da şimdi de ondan karşılık bekliyorsun

ilgilenmediği birini niye umursasın ki

ay aman ne gerek var be güzelim:smiley-cool:

çocuk başkasını seviyorum demiş. gerçekten seviyorsan onun sevgisine saygı duy ortalarda görünme:kahve:

sana ne verdi ki sen ona açıldın da şimdi de ondan karşılık bekliyorsun

ilgilenmediği birini niye umursasın ki

haklısın:çok üzgünüm:

canım herkes herkese cevap vermek zorunda değil ki..
onun da yapısı budur.
herkes nazik olacak diye bi kayıt yok.
o cevap atmamış, seni kırmış. ama yapacak bir şey yok.
neden bana cevap atmadın, neden beni sevmediğini söylemedin diye kızamazsın ona.
kısmet değilmiş boşver..
daha iyileri çıkar karşına.. üzülmemeye calış.

:( untmaya calışmkk düşüo banada

Ppuqq cuum herkes karşındakinden, karşısındakine davrandığı şekilde kendisine davranmasını bekler. Doğal olarak sen de öyle bir durumda birine nasıl davranıyorsan aynı şekilde karşılık beklemişsin. Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum. Cevap vermek zorunda değil tabi ki de ama insanlar yaptıklarının ya da yapmadıklarının karşısındakini nasıl etkilediğini düşünmeli. Bir kadın bir erkeğe hoşlantısından bahsediyosa zaten çok büyük bişey hissettiğinin göstergesidir. Ama erkek milleti işte hafif bir öküzlük durumu hakim anlamaması da normal puqcuum.

şimdi yapman gereken silip engelleyip unutmaya çalişmak ama yapamam dersen; bir süre engelle ortalarda görünme. sonra engeli kaldirip bekleme moduna geç. gelirse de onu unutmuş gibi davran. yani yapicağin fazla bişey yok maalesef :çok üzgünüm:

bi de o pat diye soran arkadaşin kimse bi daha asla ona güvenme:)

boşver .takma kafana. başkasına aşıkmış işte. sana karşı ilgisi olsa baştan zaten belli ederdi ,kendini... keşke ablana uyup sormasaydın. o kadar belliymiş ki,sana olan ilgisizliği.
karşıdan tio alırsın ,işte o zaman söyleyebilirsin de,ortada fol yok yumurta yokken, söylemen çok yanlış olmuş. .
bu arada arkadaşın senin için çocukla konuşmuş. sana yardımcı olmuş. pat diye yada dank diye sormuş farkeder mi.? teşekkür edip bana yardımcı oldu sağol diyeceğine neden patt diye sormuş diyorsun. bana ne, beni ilgilendirmez de diyebilirdi. .

bi de o pat diye soran arkadaşin kimse bi daha asla ona güvenme:)

güvenmıyorum zaten.:olmaz:gıttım sordum ona gercekten sordunmu sormadım dersen kızmam gercegı söle yeterkı dedım.ben hayatta yalann sölemem ıster ınan ıster ınanma sana yalan borcum yok,ınandırmayada nıeyetm yok dedikötükedihüso

msninden silsene, kendini bişi sanıcak.

bişi sorucam ; umarım birdaha görüşmeyiz diye yazdın değil mi ? yoksa yazım hatası mı ...
çocuktan cevap istememişsin ki zaten ne cevabı bekliyorsun... güzelim o yaşlarda hep öyleyizdir yoğun duygular yaşar ama gururumuzdan da ödün vermeyiz hiç ... elbette kendimizden ödün vermemek lazım ama biraz da tutarlı olmak da gerek ...

madem sevgilisi var ya da yok ( arkadaşına da pek inanmadın sanırım) ama sonuçta sana cevap da yazmamış yapılacak tek şey msnden silip yoluna devam etmek... sana ilgisi yok demek ki...

elbet sana karşılık verecek doğru düzgün biri çıkacak karşına :)

keşke o da silse de sildiğim zaman dayanamayıpp eklemesem! silmek içimden gelmior belkı bır sey yazar dıye beklıyorum:çok üzgünüm:

onun çaresi var. onu siliyosun, sora ona msj atıosun beni silermisin die. ondan sora çok rahat :smiley-cool: yaptım ordan biliyorum:delphin:

canım biranönce sil msninden ve rahat edeceksen söyle ona o da silsin, hayatından çıkar at, düşünmemeye çalış. düşündükçe kemirir seni ve acısı büyür içinde, boşver hayatta bir tek o mu var sanki :)

arkadaşlara katılıyorum canım bir an önce sil onu msn den,bak gör ondan sonra herşey zamanla güzel olcak,unutacaksın:delphin:

yol yakınken onu unutmaya çalış, yoksa benim gibi 3 yıl boyunca sürünürsün =) değmiyor kardeşim değmiyor. senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. en sonunda aklım başıma geldi onunla hiçççç konuşma, seninle konuşmaya çalışacaktır emin ol. ben öyle yaptım. artık onu umursamıyorum. o ise çokkkk cool ve prensiplerine uymaya çalışarak beni önemsediğini belli etmeye çalışıyor =) biraz da erkeklere çektirceksin.sevgilim var diyorsa, emin ol sevgilisi falan yoktur. benimki de öyle diyordu...=) yani diyeceğim, onunla muhattap olma, sabırlı ol, bekle, mailler falan atma(ben atmıştım) mesaj hiççç atma. ben de snn gibi çok şişmandım+ çirkindim =) kendime bir geldim. zayıfladım, güzelleştim. şimdi başkaları bana yakın davranıyor ama insanın kalbi bir kişiyi isteyince o kişi dünyanın en çatlağı bile olsa, seviyorsun...unutamıyorsun... eğer unutmak istemiyorsan unutma. ama kendini de ezdirme. inşallah o çocuk da seni sever...

Aklıma dersane yılım geldi, sen bunları yazınca..Öyle aşıktımki..Fizik hocasının oğluydu, farklı sınıftaydı, birkaç ay öyle bakışlarını yakalamaya çalışmıştım, bi de öss nin getirdiği stres var, boşluktasın, insan daha bi manyak aşık hissediyo kendini..Aşkımı itiraf etmem için bi çabam olmadı bütün yıl, dersane bitişinde tekne gezisi yapıldı öss stresini atalım diye..Onun sınıfında bir arkadaşım vardı, ona dedimki sevgilisi varmı acaba, onunlamı gelcek tekne gezisine filan diye sordurdum..Benim bütün sene manyaklar gibi aşık olduğum adamın sevgilisi varmış, tabiki ben o tekne gezisine katılmadım..Sonra dersane bitti, öss geçti, bi daha da görmedim ne yazıkki, nereyi kazandığını bile bilmiyordum, adı mertti..O aklıma gelince öyle kötü oluyorum ki..Hiç bu kadar aşık olmamıştım, ama kısmet işte olmadı..tabi o zaman ben 20 yaşındaydım...Şimdi 27..
Canım, benim sana tavsiyem, sevgilisi olan bir adama daha fazla bişey yazma, ayrılmış olsa bile, sen bu hissettiklerini içten yazmışsın, açılmışsın, o kılını kıpırdatmamış, demekki bişey hissetmiyo, onu da anla, ayrılmış, ayrıldığı sevgilisini hemen unutamaz, hiçkimseyi istemiyo olabilir..Üstüne gitme, msn de de bişey yazma..

Back