• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan bu kadar umursamaz olamaz ya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppuqq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppuqq

Ziyaretçi
olayı kısaca anlatım ben.Gecen sene dersanedeyken çok şişko bı kızdım.sonra zayıflayıp 65 kg ma düştüm.Doğruyu sölmeke gerekirse,gayet güzel bakımlı bi kızdm.sınıf atladım ve sınıfta bı cocuk vardı.kımseyle kolay kolay muhattab olmaz,ukala,cool davranan,ama bı okadarda sevımlı,çekici ,yakışıklı,masum bı cocuktu.kızlarla hıc muhattab olmaz,dersanede sevgılısı bıle yoktu.bır kaç erkek arkadası vardı sadece.bende ılklerde ona gıcık oluyordum,kendını begenmıs hallerıne.ama gıt gıde ona karsı bırseyler hıssetmeye basladım.onu gorunce kalbım carpıyor,o gulunce gulesım gelıyor,yuzune baktıgımda ıcıme huzur doluyordu.ben sevdıgım zaman bırırnı ona yaklasmak yerıne ondan uzaklasırımkı ondan hoslandıgımı çakmasın dıe.yıne oyle yaptm.baskalaryla konusurdum relax sekıde ama onunla muhattab bıle olmazdım.sabahları sadece gunaydın derdık.gıtgıde benım aklımı meskul etmeye basladı.hep oonu dusunur oldum.ona hem çok yakın hem cok uzaktım.ona çokk aşıktımm.halada öyleyım gerci.neyse dersane bıttı ama benım ona olan askım hıcc bıtmedı.bıgun ona maıl attım msn adresıını alıp.Öss nasıl gctı dıye.oda ıyı gectı senın gıbı seyler söledı.neyse konu kapandı.ben muhabet acmaya calıstım ama o acmadı...ben her kelımemde onu söyleyınce ablam bana gıt acılsana dedı.maıl at senden hoşlanıyorum de dedı.ben sok oldum.hayatımmda hıcbır erkege acılmadım.hayatta olmaz dedım. ve 1 ay gectı.hala çok aşıktım.hayattımda 1 kez olsun söylemeye karar verdım.ıcımde kalmıcaktı bu sefer!gıttım maıl attım.dedimki:slm hayatımda hıc boyle bırsey yapmadım bu zamana kadar.benım hakkımda ne dusundugun umrmda deıl.senden cok hoslanıyorum sadece bunu bılmenı ıstedım.umarım bırdha gorusmeyız kıb aeo.yazdım.bekledım hıcc cevap gelmedı..gunlerce ağladım.keske yollmasaydım dedım. bıde ben bunu msn e ekledım.msn de bana 1 kelıme etmedı yaa.slm bıle vermıyor.ınsan bı maıl atar senden hoşlanmıyorum dıye mesela.yokk hıcbırsey yok.ya ben gıdıp duygularmı acmısım adamın umrunda deıl!bırgun arkadasıma dedım böle böle cvp atmadı,acaba maıl gıtmedımı dıye.arkadasm dedı ben sorucam ona dedı.msnde pat dıye cocua srdum dedı ben daha sor demeeden.sok oldum ee dedım ne dedı.demıskı .sana ppuqq tan maıl geldımı?evet geldı?pekı ne dusnuyorsun?olmaz hayatta ben baskasına asıgm en guzelıde gelse olmaz demıs,o sırada sevgılısı varmış (ama şimdi ayrılmış).ıyı dedm bende.ama arkadasın pat dıye srdum demesı garıbımede gıttı.neyse.ya gel barıı olmaz de.bukadar umursamaz nasıl olur bı ınsan anlamıyorumya.ben hayatta olamam.o kişiden nefrette etsem guzel sekılde kalbnı kırmadan sylerım.ama SÖYLERIM!
bu cocuk benım msn ımde.ve onlıne oldugu zaman bana hıcbırsey yazmıyor.okadar kırgnım ki bilsin istiyorum. içmden sen nasıl bı ınsansın ya ınsan bı gerı döner olumsuzda olsa bırsey söyler dıyesım gelıo ama kendımı tutuyorum!çokk sevıyorum onu haalaa!

kızlar lutfen yardım edın.ne yapmalıyım?neden boyle bu cocuk?çok sevıyorum onu:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım boşver hiç takma onunda sana karşı duyguları olsa en azından bi cümle bile söylerdi olumlu olumsuz boşver gitsin dicem ama seviyomuşsun Allah yardımcın olsun ne diyim zor:çok üzgünüm:

sevgilisi varken sana cevap vermemesi çok doğal bnce çünkü bende sevgilimin olumlu yada olumsuz hiç bi şekilde konusmasını istemezdim.. ee şimdide ayrılmış diyosun aradan zaman geçti konuyu tekrar açmamak için bişey söylemiyodur...

tamamda anacım sevgilisi olsa cevap vermemis normal diyosun senden hoşlandım diyen birini neden adresinde bulunduruyorsun ozaman sil at ona neden acı çektiriyosun hakmı revamı ne dersen de bu çocuk ukala kalitesi düşük sana acı çektirmek sana cevap yazmamak hoşuna gidiyor acı çektiğinin ondan mesaj beklediğini biliyor sadist resmen asla insanların acı çekmesi taraftarı değilim olumsuzda olsa yok diyecek ne yapacan biliyonmu sakın canını sıkma ona güzel bir dille yaz kırıldığını deki ben sana bişiler yazdım içimi açtım hoşlandığımı yazdım bir yok hayır deme cürretinde bulunmuyorsan bende seni adam yerine koyup sevdiğim için vede açıldığım için kendimden utanıyorum şimdi anladımki sevilecek biri değilmişsin de ve senden bir şey rica ediyorum lütfen adresimi engelle sil çünkü ben aynısı yapacağım de ve gönder
resmen acı çektirmek niyeti sadistin

hakkında hayırlısı neyse o olsun sıkma canını sana elini sallasan ellisi demeyecem sana unutta demeyecem bunların ikiside zor kendine uğraşacağın onu tez zamanda unutacağın aktiviteler edin

çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler...

tamamda anacım sevgilisi olsa cevap vermemis normal diyosun senden hoşlandım diyen birini neden adresinde bulunduruyorsun ozaman sil at ona neden acı çektiriyosun hakmı revamı ne dersen de bu çocuk ukala kalitesi düşük sana acı çektirmek sana cevap yazmamak hoşuna gidiyor acı çektiğinin ondan mesaj beklediğini biliyor sadist resmen asla insanların acı çekmesi taraftarı değilim olumsuzda olsa yok diyecek ne yapacan biliyonmu sakın canını sıkma ona güzel bir dille yaz kırıldığını deki ben sana bişiler yazdım içimi açtım hoşlandığımı yazdım bir yok hayır deme cürretinde bulunmuyorsan bende seni adam yerine koyup sevdiğim için vede açıldığım için kendimden utanıyorum şimdi anladımki sevilecek biri değilmişsin de ve senden bir şey rica ediyorum lütfen adresimi engelle sil çünkü ben aynısı yapacağım de ve gönder
resmen acı çektirmek niyeti sadistin

çok kırdı benı ya umrunda bıle deıl:gitme: ona dedıklerını soylemeyı cok oncedendır dusunuyorum...umarım yaparım...çok saol yorum için:çok üzgünüm:

ya güzelim sen insanlardan lisedeyken bu kadar incelik beklersen üniversiteyi bitirdiğinde kırılabilecek kalbin kalmaz ....
bu kadar naif olma bide erkekler genelde odunumsu varlıklar nerden aklına getirsin seni incittiğini amanda aman bırak boşver daha çok zamanın olucak aşk için dertlenmeye hayatını yaşa sen

ya güzelim sen insanlardan lisedeyken bu kadar incelik beklersen üniversiteyi bitirdiğinde kırılabilecek kalbin kalmaz ....
bu kadar naif olma bide erkekler genelde odunumsu varlıklar nerden aklına getirsin seni incittiğini amanda aman bırak boşver daha çok zamanın olucak aşk için dertlenmeye hayatını yaşa sen

okadar da küçük deilm 19 yasındayım.Odunlar doğru söluyosun.kırılıyor ınsan ıste:gitme:

sallaaaaa aşkta gurur olmaz demişler,içinde kalmadı en azından..keyfine bak.

çocuğun artist olduğunu kimseyle kınuşmadığını sölemişin zaten nie bi cvp bekliyosun ki seni msn ekleme sebebi kişi sayısını artırmak olabilir öyle bi tip gibi gözüküyor o çocuktan bi cvp gelmez çünkü normalde havalı kimseyle konuşmuyor kendini birşey sanıyor ama bilmiyor ki odundan ibaret olduğunu. sende sırf dış görünüşü için birini sevme huyu beş para etmez salla gitsin...

çocuğun artist olduğunu kimseyle kınuşmadığını sölemişin zaten nie bi cvp bekliyosun ki seni msn ekleme sebebi kişi sayısını artırmak olabilir öyle bi tip gibi gözüküyor o çocuktan bi cvp gelmez çünkü normalde havalı kimseyle konuşmuyor kendini birşey sanıyor ama bilmiyor ki odundan ibaret olduğunu. sende sırf dış görünüşü için birini sevme huyu beş para etmez salla gitsin...
vayy güzell sengözlerimebaksanabcvp

tatlım yaptıklarından duyduğun pişmanlığı zaman dindirir ama yapmadıkların içinde kalır yanlız bence umarım bi daha görüşmeyz demen pek hoş olmamış sen kendine güvenen ayakları sağlam basan bi kızsın duygularına karşılık bulsanda bulmasanda arkasında durmalısın

Back