- 18 Ağustos 2016
- 112
- 76
- 98
- Konu Sahibi ceriloppisi
-
evet bencilsiniz zaman gecirmek boşlukta kalmamak için birinn yanındasınız agresifliğini ya da başka sorunlarını yokmuş gibi davranarak onun size baglanmasını izliyorsunuz rol yapıyorsunuz kimse bunu haketmezagresif ve bencil biriyle bir yıllık ilişkim oldu ve şimdiye kadar ki en uzun ilişkimdi. aslında çok mutluyduk çünkü bencilliklerini ve asabiyetini görmezden geliyordum psikolojisinin düzgün olmadığını biliyordum ve destek olmak adına çok sesimi çıkarmadım bir süre sonra bu kadar ikinci planda kalmayı kaldıramadım ve bitirdim. Benim daha öncesinde rol yaptığımı yapmacık olduğumu kısaca kötü biri olduğumu söyledi. kendimi suçlu ve yalnız hissettim. haklı mıydı acaba diye çok sorguladım belki de aslında bencil olan bendim ve belkide aslında olan tükenmişliğimdi.. yazık mı ettim sizce duygularıma?
evet bencilsiniz zaman gecirmek boşlukta kalmamak için birinn yanındasınız agresifliğini ya da başka sorunlarını yokmuş gibi davranarak onun size baglanmasını izliyorsunuz rol yapıyorsunuz kimse bunu haketmez
1 yılne kadar surdu ılışkınız
Alttan alarak yeterınce fedakarlık yapmıssın.Oldugu kadar olmadıgı kader.üstüne gitmemek adına alttan aldım. her şeyin düzeleceğini ve mutlu olmayı hakettiğimi söylerdi güzel vaatleri vardı inandım ve hiç birini yerine getirmedi. ilk vaadini yerine getirmediği anda aslında duygularımı nasıl hissetiğimi saklamamalıydım bunu yapınca belki de haklısınız rol olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?