• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ilişkiyi bitirmek için geçerli bi neden mi

ceriloppisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
112
76
98
agresif ve bencil biriyle bir yıllık ilişkim oldu ve şimdiye kadar ki en uzun ilişkimdi. aslında çok mutluyduk çünkü bencilliklerini ve asabiyetini görmezden geliyordum psikolojisinin düzgün olmadığını biliyordum ve destek olmak adına çok sesimi çıkarmadım bir süre sonra bu kadar ikinci planda kalmayı kaldıramadım ve bitirdim. Benim daha öncesinde rol yaptığımı yapmacık olduğumu kısaca kötü biri olduğumu söyledi. kendimi suçlu ve yalnız hissettim. haklı mıydı acaba diye çok sorguladım belki de aslında bencil olan bendim ve belkide aslında olan tükenmişliğimdi.. yazık mı ettim sizce duygularıma?

1 senede anlayamamış şimdi mi anlamış kötü biri olduğunu?
Ayrılığı hazmedememiş basbaya.
İyi yapmışsın ayrılmakla.

Etiketler bile ne kadar doğru yönde karar verdiğinin kanıtı sanki bütün bu olumsuz özellikleri taşıyan adamla nasıl bir yıl geçirdin ?

agresif ve bencil biriyle bir yıllık ilişkim oldu ve şimdiye kadar ki en uzun ilişkimdi. aslında çok mutluyduk çünkü bencilliklerini ve asabiyetini görmezden geliyordum psikolojisinin düzgün olmadığını biliyordum ve destek olmak adına çok sesimi çıkarmadım bir süre sonra bu kadar ikinci planda kalmayı kaldıramadım ve bitirdim. Benim daha öncesinde rol yaptığımı yapmacık olduğumu kısaca kötü biri olduğumu söyledi. kendimi suçlu ve yalnız hissettim. haklı mıydı acaba diye çok sorguladım belki de aslında bencil olan bendim ve belkide aslında olan tükenmişliğimdi.. yazık mı ettim sizce duygularıma?
evet bencilsiniz zaman gecirmek boşlukta kalmamak için birinn yanındasınız agresifliğini ya da başka sorunlarını yokmuş gibi davranarak onun size baglanmasını izliyorsunuz rol yapıyorsunuz kimse bunu haketmez

yahu neyın sorgulamasını yapıyorsunki. adam bencıl ve asabi diyorsun. zaten alttan aldıgın ıcın ılışkın uzun surmustur. Almasaydın bak suruyormuydu, bencıllığı hemen depar yapıp yollardı senı coktan. Iyı yapmışsın. Daha fazla yıpratmaya lüzum yok bence.

Zaten hep öyle olur
Bahane ararlar yok sen kötü birisin yok şöylesin
Çok değil 2 ay önce aynı sebepten biriyle arkadaşlığımı bitirdim
Fazlasıyla yeterli bi sebep

evet bencilsiniz zaman gecirmek boşlukta kalmamak için birinn yanındasınız agresifliğini ya da başka sorunlarını yokmuş gibi davranarak onun size baglanmasını izliyorsunuz rol yapıyorsunuz kimse bunu haketmez

üstüne gitmemek adına alttan aldım. her şeyin düzeleceğini ve mutlu olmayı hakettiğimi söylerdi güzel vaatleri vardı inandım ve hiç birini yerine getirmedi. ilk vaadini yerine getirmediği anda aslında duygularımı nasıl hissetiğimi saklamamalıydım bunu yapınca belki de haklısınız rol olmuş oluyor

destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. çok sevdiğim için susmuştum ama susmamak gerekiyor sağlıklı ilişki için ve hala çok seviyorum malesef :(

üstüne gitmemek adına alttan aldım. her şeyin düzeleceğini ve mutlu olmayı hakettiğimi söylerdi güzel vaatleri vardı inandım ve hiç birini yerine getirmedi. ilk vaadini yerine getirmediği anda aslında duygularımı nasıl hissetiğimi saklamamalıydım bunu yapınca belki de haklısınız rol olmuş oluyor
Alttan alarak yeterınce fedakarlık yapmıssın.Oldugu kadar olmadıgı kader.
Inana sureklı duygularını sömuren bı ılıskı ınsanın omrunu kısaltır emın ol.

Doğru karar vermişsin onun laflarıyla boşu boşuna kendini sorgulama. Sen de bir hata yok.

Back