Bir ilgili, bir ilgisiz yazmayan yeni sevgili? Derdi ne

snsnmdvl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
663
631
29
Merhaba bi arkadaşım sevgili yaptı 2 ay olucak nerdeyse ama arkadaşım bu çocuk beni sevmiyor diyor. Çok canım cicim konuşuyorlar ama arkadaşım yazmasa çocuk yazmıyor. Yüzyüze konuşucam dedi geçen hafta buluşunca çocuk çok ilgili davranıyor meşguldüm, yapım öyle, değişicem falan demiş ki arkadaşım ayrılmayı düşünüyordu ama böyle konuşunca ve ilgilenince deniyelim dedi.ve sonuç yine aynı, çocukla buluşunca çok romantik geçiyor ama buluşmayınca arayıp sormuyor, arkadaşım da beni çok yoruyor ben anlıyorum bi iletişim kopukluğumuz var, 3 gündür yazışmıyoruz şimdi naber aşkım yazsam hiç birşey yokmuş gibi iyi bebeğim falan yazar. Ama ilerde bişey de olmucak biliyorum. Falan dedi. Ben ne önerebilirim. Yani çocuk seviyomu uzaktan da anlayamam tabi. Git yüzyüze konuş desem yine romantik davranabilir. Direk bitir yoruyorsa mı desem. Yoksa oluru var mı ki?

Ya bırakın koskoca insanlar sonuçta onlar karar versin siz ne yapacaksınız oluru var veya yok

Çocuk sadece takılıyor.
Evet bende öyle düşündüm ama cinsellik için de darlamıyor arkadaşımı. Evinde de buluştular ama sadece kahve içip kalkmışlar. Dışarda öperken. Evde elimi bile tutmadı falan dedi, ki arkadaşım sorun etmezdi. Instagramda da sürekli senin için değerli olan insanı bulmak çok önemli falan paylaşım yapıyor. Sürekli ilgi bekliyor gibi ama ne kadar ilgilenilirse o kadar uzaklaşıyor çocuk.

Merhaba bi arkadaşım sevgili yaptı 2 ay olucak nerdeyse ama arkadaşım bu çocuk beni sevmiyor diyor. Çok canım cicim konuşuyorlar ama arkadaşım yazmasa çocuk yazmıyor. Yüzyüze konuşucam dedi geçen hafta buluşunca çocuk çok ilgili davranıyor meşguldüm, yapım öyle, değişicem falan demiş ki arkadaşım ayrılmayı düşünüyordu ama böyle konuşunca ve ilgilenince deniyelim dedi.ve sonuç yine aynı, çocukla buluşunca çok romantik geçiyor ama buluşmayınca arayıp sormuyor, arkadaşım da beni çok yoruyor ben anlıyorum bi iletişim kopukluğumuz var, 3 gündür yazışmıyoruz şimdi naber aşkım yazsam hiç birşey yokmuş gibi iyi bebeğim falan yazar. Ama ilerde bişey de olmucak biliyorum. Falan dedi. Ben ne önerebilirim. Yani çocuk seviyomu uzaktan da anlayamam tabi. Git yüzyüze konuş desem yine romantik davranabilir. Direk bitir yoruyorsa mı desem. Yoksa oluru var mı ki?

Söylemeyle, ittirmeyle kaktırmayla ilgi olmaz adamın içinden gelecek o. Arkadaşınızı cepte görüyor ve takılıyor, üç gün sesi çıkmamış adamın kafasını duvara sürttürüp kıvılcım çıkarttırırım arkadaşınız ses etmediği için o da ciddiye almyor

Siz ikili ilişkilerine karışmayın bence sonrasında arkadaşınız sen beni kıskanıyorsun moduna girer veya daha farklı bir şekilde size tavır alır. Çocuğun davranışları ortada ise arkadaşınız bunu bile isteye kabul ediyor demektir çok dert etmeyin o yüzden. Ha bir olay olur tabiki arkadaşınızı korumak için fikrinizi söyleyin ama ilişkiye çok dahil olmamanızı öneririm

Siz ikili ilişkilerine karışmayın bence sonrasında arkadaşınız sen beni kıskanıyorsun moduna girer veya daha farklı bir şekilde size tavır alır. Çocuğun davranışları ortada ise arkadaşınız bunu bile isteye kabul ediyor demektir çok dert etmeyin o yüzden. Ha bir olay olur tabiki arkadaşınızı korumak için fikrinizi söyleyin ama ilişkiye çok dahil olmamanızı öneririm
Bana manipüle etmeye çalışıyor gibi geldi. Arkadaşımda ayrilmayi dusunuyor buluştutan sonra nasil oluyorsa adam hakli duruma geliyor. O böyle degiscekmis de bende böyle davraniyim bi deniyeceğim diyor bana. Ama ayrilmak istediğini de biliyorum. Bugün engelliyorum heryerden dedi bende tmm engelle buluşmadan bitsin dedim şimdi

Sevmıyo
Ne sorguluyosunuz😞

Burdaki takılıyor diyenleri de söyledim engelledi, hadi bakalım. Bitirirse geri dönmez ama bitirmeden denemeye çalışıp duruyordu.

Eklentiler

• 20240523_193929.jpg
    20240523_193929.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 57
Yeni moda bu herhalde
Sevgili yada flört olup günlerce yazmama.
Def etsin. Yazmak isteyen yazar aramak isteyen arar gerisi bahane

X