Bir iç döküş...

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Arkadaslar herkese iyi günler.Ben bir buçuk yıldır evliyim.Ve eşimin anne babası ile altlı üstlü oturuyoruz.Beni bunaltmis,beni canımdan bezdiren biseyleri yazmak, içimi dökmek istiyorum.En başından beri eşimin annesiyle, babasıyla pek anlaşamıyoruz.Ama bu olaylar yazın daha çok arttı hatta iftira boyutuna vardı ve buraya da yazmıştım ve daha bı çok olay yaşandı.En son ikı buçuk ay kadar önce eşimin babasınin hasta olduğunu durumunun iyi olmadığını söylediler.Ben o zamanlar ikisi ilede görüşmüyordum.Sonra baktım ki eşim çok üzgün.Ben de dedim ki kendime küslük daha fazla uzamasını istemedim.Baba oğul arasında kalmış gibi hissediyodum.Dedim ki barışalım bu böyle gitmeyecek.Ama ondan sonra bu hastalık nedense bı anda yok oldu sanki.Ne kayınvalidemin ne bı başkasının kimsenin umrunda değil şu an.Eşime demişler ki o zaman babanın kalbi durdu bugün biz seni aramadik.Arkadaslar bu bana biraz saçma geldi çünkü kv gecenin bı saati arar en saçma şey için bile.Simdi herşey eski haline döndü.Esimin iş yeri eve yakın onu ben onunla beraber gitmediğim günler sürekli ise bırakıyor babası.Ve adam benimle o kadar kötü konuştu ki benim artık gerçekten hicbiseyine inancım yok Kaç kere kv ile konuştum anne bak bu bize zarar veriyor şunu şunu yapmayın diye ama yok sonradan öğreniyorum ki yine aynı şeyler oluyor.Bundan çok çok bunaldım.Olanlarin hiçbirini unutamadım.Hala okulum devam ediyor bu yüzden yazın çalıştım vs ama elimden daha fazlası gelmiyor.Esim de şu an tasinamayiz diyor.Ama ben böyle olmasından bıktım.Esim tepkisini gösteremiyor hep ben mücadele ediyorum Siz olsanız ne yapardınız bu arada diğer konularda da yazmıştım eşim bana asla destek olmaz sadece oyun oynar.Okuyan herkese teşekkürler

Eşiniz size destek değilse siz niye kendinizi kötü hissettiniz ki?
Baba oğul,ana oğul.
İster barışır,ister küser. Siz görüşmeyin,size zararları olmasın,onlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın.
Sizi üzen insanları fazla ciddiye alıyorsunuz bence.

Valla bu kp lerle kv lerin hepsi mi Nalet oluyo bilemedim ki
Ben de bilemedim.O kadar hediye aldım kendi ana babamdan ayırt etmedim hala daha beni sevmezler.Hala daha benden nefret ederler.Beni sevmelerini zaten istemem sahte sevgilere tahammülum yok ama bari kötülük yapma dimi

Ama işte ben görüşmek istemiyorum ve eşime hadi power da gelsin diyince o gelmek istemiyor diyemiyo annesi gelip gelip sen bize mecbursun diyo anne babası bize çok zarar veriyor.Ama benim annem babamla eşim hiç konuşmaz görüsmez bu evde eve rahat misafir bile alamıyorum.Evde misafir varken dışarda dedikodumu yapıyolar.Eşim görüşsun bununla bir derdim yok ama sürekli power şöyle diye beni ona şikayet ediyolar

Ben de bilemedim.O kadar hediye aldım kendi ana babamdan ayırt etmedim hala daha beni sevmezler.Hala daha benden nefret ederler.Beni sevmelerini zaten istemem sahte sevgilere tahammülum yok ama bari kötülük yapma dimi
Aman sevse ne benimki beni güya seviyor da noluyo gene laf sokmalar falan filan hepsinin allah bilsin bilsin yapsın sen kalbini ferah tut

Valla bu kp lerle kv lerin hepsi mi Nalet oluyo bilemedim ki
Bizde gelinden çekiyoruz ama bütün gelinler nalet demiyoruz :) Bunlar daha çok fesat insanlar. Bazı insanlar gerçekten çok bencil şansınıza sizede öyle denk gelmiş. Kötü başlayan kötü devam ediyor. Kimseden de duymadım ki kv kp böyle kötüydü sonra melek oldu diye aynı devam ederler.

ah ah... bir bitmediler hayatımızı zindana çeviriyorlar..
size diyebileceğim herşey eşinizde bitiyor arada ki dengeyi kurması sizi ezdirmemesi gerektiği vakit lafını sözünü esirgememesi gerekiyor.. ! eğer eşiniz bunları yapamıyor ise ki yapamıyormuş size zerre huzur olmaz hayat evlilik böyle zindan olur gider..
bence eşiniz ile ciddi bir şekilde bir kez daha konuşun saglam bir rest çekin sizi kaybedebileceği korkusunu verin birşeyler kafasına dank etmez mi ?
birde neden şu an taşınamıyorsunuz ?
ayrıca anlattıgınıza göre kp hastalık durumuda bariz yalan zaten..
eşimin ailesi bana iftira atacak hadi beni gec eşim susacak öyle mi ?
öyle kocayı ben geldiği yere geri gönderirim.

gelinden cekiyoruz demişsiniz ya mesela gelininiz ne yapıyor size merak ettim..
gelinleri bu hale getirenlerde kv kp görümce elti aslında.

Tamam anladım da eşinin sana zaten hayrı yok,sana destek değil,senin yanında değil di mi?
Anladığım kadarıyla boşanmak gibi bir eyleme de çok uzaksınız.
Öyleyse annesi gelip küfretsin,kapıyı açmam,umrumda olmaz.
Oğlu da tüm şikayetleri dinlesin,ne yapayım yani?
Arkadaşım bak boşanmayacaksan kendini uzak tutacaksın,ne halleri varsa görsünler.
Eve misafir alsan ne olacak,gelip kovalayacaklar mı,kovalasınlar,kendi ayıpları!
Ben olsam inadına hergün eve birilerini çağırırdım,bilen bilmeyen,gören görmeyen duysun ne pislik insanlar olduğunu diye.

Bende boşanmak kendi hayatımı yeniden kurmak üzerine çok düşünüyorum bu ara eşimle defalarca konuştuk elimden bişey gelmiyor der yada sürekli susar beni de deli eder.Ben zatenkyk bursu alıyorum ve onunla geçiniyorum diyorum ki neden hala benim evim gibi hissetmediğim bı yerde hizmetçilik yapiyorum

hizmetciliği kime yapıyorsunuz kv kp birde sizden sürek li hizmet mi bekliyor yoksa ?
sizin eşiniz de iş yok k bakmayın ama böyle oldugu sürece hiç birşeyi değiştiremessiniz..
hani bir söz vardır ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz hesabı.. eşin değişmiyor
ailesi aynı bu durumda tek çözüm sabr etmek katlanmak dayanmak yada ayrı kalmak bir süre.. olana bitene bakmak eşinin tavırlarına bakmak
ailen ne diyor senin bu durumuna ?

gelinden cekiyoruz demişsiniz ya mesela gelininiz ne yapıyor size merak ettim..
gelinleri bu hale getirenlerde kv kp görümce elti aslında.
Canım biz aile olarak sessiz yapıdayız annem falan asla konuşmaz dedikodu yapmaz karşına al konuşturamazsın. Bende aynı şekilde cevap vermem karışmam etmem. Gelin tarafı aşırı baskın biz ne dersek o olur modunda.. Bi çocuk yaptılar daha halası olarak gidipte sevemedim bile. Hep bizmi zarar vercez gelinlere böyle mantık varmı ya? Nezaman arasalar birşey isterler çıkarları olmadan asla aramazlar. Evlerine ayda yılda bir ya gideriz ya gitmeyiz onlar zaten pek gelmez. 3 senedir evimize gelir 1 bardak çay koymuşluğu bile yoktur kimse ondan iş beklemez. Evine gider işlerini görürüz yardım isterse temizliğini yemeğini yaparız ama yaranamıyorsun işte... Siz alışmışsınız kv kp görümce kötü diye öyle gidiyorsunuz. Yemin ediyorum benim gelinimize yaptığımı 2 kardeşi yapmadı. Herzaman yanında ben vardım kardeşleri iş var dedinmi kaçacak yer arardı. Şimdi biz ona ne kötülük yapıyoruz??

anladm bilmem birde ona sormak lazm.. iki taraflı dinlemek lazım aslında böyle şeyleri.. allah yardımcınız olsun yegeninizi sevememeniz bile cok üzücü :/

Ailemden zaten hayır yok.Anneme derdini ufacık acsam kimseye bişey denmiyor der yani bı küçük teselliyi bile çok görür.Ben de diyorum ki elim tutar ayağım tutar gideyim part time is bulayım bunları da artık cekmeyeyim ben bu kadar değersiz değilim

ailenizin destek değilde köstek olmasıda cok üzücü ya keşke arkanızda olsalardı.. en azından boyun bükmez bir süre ayrı kalırdınız birde taşınma şartı koyardınız bakın nasıl taşınacaktı kuzu kuzu..
peki eşinizi seviyormusunuz ? birbirinize saygınız var mı halen kaç yıllık evlisiniz bu arada ? normalde size düşkünmüdür mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…